Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Docent wiskunde 1e graad 0,8 fte (regulier, nieuwe schooljaar)
Dienstverband
Tijdelijk, vast
Toegevoegd op
12 februari 2020
Eind Datum
8 maart 2020
Functie naam
Wiskunde
Niveau
HBO
Provincie
gelderland
Plaats
Arnhem
Aanvang functie
1 augustus 2020
Organisatie
Lorentz Lyceum
Website

Lorentz Lyceum uit Arnhem zoekt een Docent wiskunde 1e graad 0,8 fte (regulier, nieuwe schooljaar) per 1 augustus 2020

Docent Wiskunde 1e graad, 0,8 FTE (regulier, nieuwe schooljaar)
Ben jij onze nieuwe 1e graads docent wiskunde? Wil jij je carrière vormgeven op onze tweetalige school in Arnhem en nauw samenwerken met Rivers, de internationale school in Arnhem? Wil jij graag actief meedenken over vernieuwingen, de invulling van IMYC
en de profilering van onze school. Lees dan verder!

 
WAT GA JE DOEN?
Jij mag onze (internationale) leerlingen op een inspirerende en motiverende wijze Wiskunde geven! Je geeft les aan de bovenbouw havo/ vwo en OPUS. Het is jouw 2e natuur om te bekijken wat onze leerlingen nodig hebben en jij past waar nodig je werkvormen daar
op aan. Je bent een coach voor je leerlingen en een prettige en energieke collega voor je vaksectie. Je denkt graag mee over wat het Lorentz Lyceum nu en in de toekomst nodig heeft om de leerlingen het best mogelijke onderwijs te geven. Ook lever jij graag
een bijdrage aan de vernieuwing en verbetering van het onderwijs en geef jij invulling aan IYMC en de profilering van onze school.
 
Waarom werk ik op het Lorentz Lyceum in Arnhem?
 
‘Vanaf dag 1 ben je op het Lorentz een collega, niet een nieuweling. Ik ben niet eerder op een school zo vriendelijk en warm ontvangen, iedereen is bereid om je te helpen als dat nodig is’.
Lotte den Boogert (docente aardrijkskunde)
 
‘Doordat er veel gebeurt op het Lorentz, kun je jezelf op verschillende gebieden blijven ontwikkelen bijvoorbeeld op het gebied van leerlingbegeleiding of het organiseren van allerlei internationale activiteiten’.
Kevin Slothouwer (tto coördinator)
 
OVER ONS
Het Lorentz Lyceum is onderdeel van Quadraam en een toegankelijke school in Arnhem Zuid. Wij bieden onderwijs aan op havo, vwo, Gymnasium en OPUS (afdeling hoogbegaafden). Wat ons kenmerkt? Wij zijn een internationaal georiënteerde school waar gewerkt wordt
aan een mengvorm van traditioneel les geven en werken aan projecten en uitwisselingen. Er zijn regelmatig leerlingen op reis en buitenlandse leerlingen in de school. Leerlingen van onze school doen mee aan Model United Nations congressen, waarbij in de onderbouw
wordt gewerkt volgens het uitgangspunt van International Middle Year Curriculum.
Binnen het Lorentz werken wij met een hecht en fijn team samen. Je krijgt bij ons volop de ruimte en het vertrouwen om jouw vak op de beste manier vorm te geven. Begeleiding vinden wij belangrijk. Wanneer je bij ons begint, word je begeleid door onze sectie
en een docentenbegeleider.
 
WAT BIEDEN WIJ JOU?
Wij bieden jou vanaf 1 augustus 2020 een inspirerende en uitdagende werkomgeving op onze nieuwe locatie in Arnhem (naast het NS station van Arnhem- Zuid). Daarbij hoort natuurlijk een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden, conform CAO VO.
 

 • Je gaat aan de slag voor +/- 0,8 FTE. Bij goed functioneren en voldoende formatie, behoort na 1 jaar een vaste aanstelling zeker tot de mogelijkheden.
 • Inschaling vindt plaats op basis van jouw kennis, ervaring en huidige inschaling. Dit betekent dat je wordt ingeschaald in schaal LB- LD, met minimaal € 2.747,- bruto per maand en maximaal € 5.546 – bruto per maand.
 • 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering van 7,4%.
 • Een persoonlijk budget van 50 uur bij een fulltime dienstverband. Dit budget kun je naar wens inzetten. Je hebt bijvoorbeeld de mogelijkheid om fiscaal aantrekkelijk te sporten, je kunt kiezen voor een hogere reiskostenvergoeding, een extra vrije dag voor
  een weekendje weg, aankopen via Coolblue en Bol.com etc.
 • Een standaard reiskostenvergoeding voor woon-werkverkeer van € 0,12 cent per kilometer, conform CAO VO.
 • Een goede en aantrekkelijke pensioenregeling bij Pensioenfonds ABP, waarbij Quadraam 70% voor haar rekening neemt. 
 • Jouw persoonlijke ontwikkeling vinden wij ook belangrijk. Wij hebben een eigen huisacademie Quriuz. Je kunt via
  Quriuz diverse masterclasses en workshops volgen, maar ook netwerken met andere docenten Wiskunde. Daarnaast hebben wij
  Q-Highschool waarbij onze docenten innovatieve projecten kunnen opzetten en begeleiden, zoals bijvoorbeeld wiskunde D.
 • Mogelijkheid om door te groeien binnen zowel het Lorentz Lyceum als binnen Quadraam.
 • Ruimte en vrijheid om de regie te pakken in je werk.

 
WAT VRAGEN WIJ VAN JOU?
Om deze functie goed te kunnen vervullen ben je in bezit van een 1e graads bevoegdheid wiskunde. Heb je deze bevoegdheid bijna op zak? Ook dan nodigen wij jou van harte uit te reageren!

LATEN WE KENNISMAKEN!
Ben je geïnteresseerd? Dan ontvangen we graag voor 8 maart 2020 jouw CV en een aansprekende motivatie over wie jij bent én waarom jij de persoon bent die wij zoeken. Wil je meer weten? Neem dan contact op met onze conrector, Caroline Herbermann. Caroline is
bereikbaar op 026 3202850 of per mail c.herbermann@lorentzlyceum.nl. Zijn wij na het zien van jouw motivatie en CV enthousiast? Dan nodigen wij je uit voor een eerste gesprek.

Ook kun je je tot en met 16 februari a.s. aanmelden voor de speeddate op 3 maart of 7 april a.s. Wie weet ontmoeten wij jou daar!

MEER WETEN?
Wil je meer weten over de sollicitatieprocedure, over wat wij jou allemaal te bieden hebben, weten of je bij Quadraam en haar scholen past (doe de test!), bezoek dan onze website www.werkenbijquadraam.nl.
En wil je altijd op de hoogte blijven van onze vacatures? Maak dan snel een Job Alert aan!

Wij gaan voor de beste collega op de juiste plek! Daarom wordt deze vacature direct intern en extern gepubliceerd. Wij zien heel graag je sollicitatie tegemoet.
 
 

Op het Lorentz Lyceum leiden wij leerlingen op tot verantwoordelijke, zelfbewuste wereldburgers, die in staat zijn de regie over hun leven in eigen hand te nemen. Dat is belangrijk, omdat ze opgroeien in een wereld die snel verandert. Juist daarom willen wij onze leerlingen handvatten geven waarmee ze zich straks zelfstandig @home in the world kunnen voelen. Ken jezelf, verbind verschillen en ontdek de wereld zijn voor ons belangrijke kernwaarden. Wij laten ons inspireren door internationale onderwijsconcepten zoals IMYC. Het profiel van onze school; de leerling heeft regie over het leren in internationale context.
 
Wij bieden regulier en tweetalig onderwijs op havo en vwo, Gymnasium en OPUS niveau. De Arnhem International School maakt ook onderdeel uit van het Lorentz Lyceum. Onze scholen hebben het keurmerk Academische opleidingsschool verworven.Hiermee zijn onze scholen er dus niet alleen voor leerlingen en docenten, maar ook voor stagiaires, nieuwe docenten en startende docenten! Vanaf 2020 krijgen wij een nieuwe school, naast station Arnhem Zuid. 

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.