Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Docent Wiskunde 1e graad
Dienstverband
Tijdelijk, vast
Toegevoegd op
15 oktober 2020
Eind Datum
15 november 2020
Functie naam
Wiskunde
Niveau
HBO
Aantal uur per week
0,6
Provincie
Zuid-Holland
Plaats
Schoonhoven
Aanvang functie
1-1-2021
Organisatie
Willem de Zwijger
Website

Willem de Zwijger uit Schoonhoven zoekt een Docent Wiskunde 1e graad per 1-1-2021

Ben jij een eerstegraads docent wiskunde en is het jouw passie leerlingen enthousiast te maken voor dit vak? Wil jij je met een team van betrokken collega’s inzetten voor goed onderwijs? En denk je dat te kunnen doen bij CSG Willem de Zwijger in
Schoonhoven? Dan ben jij wellicht onze nieuwe collega en maken wij graag kennis met jou!

 
Wij zijn m.i.v. 1 januari 2021 op zoek naar een docent wiskunde voor
0,6 fte (vanaf april 2021 uit te breiden naar 1 fte).
 

Je bent een eerstegraads allround docent wiskunde en geeft les in de bovenbouwklassen havo/vwo. Je brengt de nodige ervaring mee in het lesgeven aan examenklassen havo wiskunde B. Je staat voor modern onderwijs en probeert dit, als ontwerper van de leeromgeving,
graag uit. Door jouw coachende en begeleidende manier van lesgeven weet je leerlingen te boeien en te inspireren voor het vak wiskunde. Ook vanuit jouw rol als mentor en begeleider van projectgroepjes draag je bij aan de ontwikkeling van de leerlingen. Je
 onderschrijft de christelijke identiteit en draagt dit in woord en daad uit. Vanzelfsprekend voel jij je verantwoordelijk voor en ben je aanspreekbaar op de behaalde onderwijsresultaten. Verder ga jij bij de leerling voor:

  • Persoonlijke ontwikkeling en socialisatie;
  • Betekenisvolle leerdoelen en opdrachten;
  • Het realiseren van eigenaarschap;
  • Het ontwikkelen van vaardigheden in aansluiting op basisonderwijs en vervolgonderwijs;
  • Differentiatie d.m.v. extra uitdaging dan wel extra ondersteuning.

Je bent werkzaam in een modern schoolgebouw met zo’n 100 collega’s en ongeveer 900 leerlingen. Er heerst een prettige sfeer op school en het onderling vertrouwen tussen leerlingen en docenten is groot.
 
Het betreft in eerste instantie een tijdelijk dienstverband van 0,6 fte met de mogelijkheid op een tijdelijke uitbreiding naar 1 fte vanaf 1 april 2021. Na een jaar bestaat uitzicht op een vast dienstverband. De structurele vacatureruimte bedraagt ca. 0,9 fte.
 

CSG Willem de Zwijger is een streekschool voor vmbo-t, havo en vwo in Schoonhoven. Vanuit onze christelijke identiteit leren wij leerlingen om actief betrokken te zijn bij hun eigen ontwikkeling, die van anderen en de omgeving. Daartoe zijn vijf kernwaarden geformuleerd: aandacht, eigenheid, groei, verantwoordelijkheid en vertrouwen. We bereiken dit door een organisatievorm met een flexrooster. Dit betekent voor de leerling meer maatwerk, activerend leren, eigenaarschap en keuzevrijheid. Voor de docent betekent dit coachend en begeleidend lesgeven, een professionele houding en actief bijdragen aan de ontwikkeling van onze school.
Typerend zijn de tweejarige brugperiode en het keuzeaanbod voor de leerlingen. De afdelingen bieden extra vakken zoals LO2, BSM, Cambridge Engels en Wiskunde D. Buiten de lessen om worden leerlingen gestimuleerd hun eigen talenten te ontwikkelen.

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.