Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Docent Wiskunde (1e graad)
Dienstverband
Tijdelijk
Toegevoegd op
15 oktober 2020
Eind Datum
25 oktober 2020
Functie naam
Wiskunde
Niveau
HBO
Aantal uur per week
0,7
Provincie
limburg
Plaats
Venlo
Aanvang functie
01-01-2021
Loon indicatie
LB, LC, LD
Organisatie
College Den Hulster
Website

Docent wiskunde (1e graad) 0,7 fte

Wij zijn per 1 januari 2021 op zoek naar een docent wiskunde 1e graad. De werkzaamheden zullen plaatsvinden binnen de tweede fase, bovenbouw havo-vwo.

Het betreft een tijdelijke vacature voor de duur van tenminste een jaar, met zicht op een vaste aanstelling bij voldoende formatieruimte.

Inschaling van de functie vindt plaats afhankelijk van opleiding en ervaring.

Onderwijsgemeenschap Venlo & Omstreken verzorgt voortgezet onderwijs op maat voor leerlingen in de regio Venlo. De Onderwijsgemeenschap is een samenwerkingsstichting, opgebouwd uit drie gelijkwaardige campussen: het Blariacumcollege, College Den Hulster en het Valuascollege.

College Den Hulster
Ons onderwijs is er op gericht dat de leerling kennis, inzicht en vaardigheden verwerft en hierbij in toenemende mate actief, zelfstandig, onderzoekend en ondernemend leert. Met deze visie op onderwijs willen wij aangeven wat het hoofddoel van onze school is. Niet alleen kennis, maar ook inzicht en vaardigheden zijn van groot belang voor een goede voorbereiding op de toekomst. Ook willen wij aangeven dat de manier waarop geleerd wordt een extra dimensie oplevert voor een voorspoedige carrière en een gelukkig en zinvol leven van onze leerlingen.

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.