Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
docent wiskunde 1e graad
Toegevoegd op
15 oktober 2019
Eind Datum
15 november 2019
Functie naam
Wiskunde
Niveau
HBO
Aantal uur per week
0,57
Provincie
flevoland
Plaats
Lelystad
Aanvang functie
z.s.m.
Loon indicatie
CAO VO
Organisatie
ISG Arcus
Website

Goed onderwijs begint met goede docenten en één van onze uitstekende docenten wiskunde is tijdelijk niet beschikbaar. Om ervoor te zorgen dat onze leerlingen in de havo- en vwo-klassen bovenbouw wel de lessen krijgen die ze verdienen, zijn wij per direct op zoek naar een docent wiskunde voor de vervangingsuren

Wie zijn wij?
ISG Arcus een warme organisatie noemen is een understatement. Wij zijn trots op ons hechte team dat dag in dag uit samen keihard werkt om leerlingen voor te bereiden op een succesvolle carrière.
Onze mix van warmte, ontspanning én eisen durven stellen maakt werken en leren bij ISG Arcus uitdagend en leuk.

Wat bieden wij jou?
Je gaat 12 lessen wiskunde van 60 minuten geven in de bovenbouw van het havo en vwo.
Je mag werken in ons warme, gezellige en professionele team en schalen je conform de cao- vo in. Nieuwe docenten krijgen bij ons alle begeleiding die nodig is om de organisatie snel te leren kennen en zich te kunnen concentreren op waar het werkelijk om gaat:
lesgeven.
 

Wie ben jij?
Als docent wiskunde bij ISG Arcus zorg je voor innovatieve lessen en verwonder jij de leerlingen. Dit doe jij door verschillende lesmethodes toe te passen en verdiepende thema’s te gebruiken die aansluiten bij de belevingswereld van de leerling. Je geeft de
leerlingen een glimlach van oor tot oor, daar doe je het voor! Daarnaast heb je oog voor het begeleiden en ondersteunen van je leerlingen. Verder draag jij je steentje bij aan het ontwikkelen van het lesmateriaal. Je neemt deel aan vergaderingen en deelt waar
nodig je kennis en ervaring. Mocht dit op jou van toepassing zijn, dan zijn wij hard op zoek naar jou!
Je bent in staat om je onderwijs zodanig in te richten dat zowel leerlingen die meer uitgedaagd kunnen worden en leerlingen die meer moeite moeten doen de noodzakelijke ondersteuning te geven.
Ontwikkeling staat bij ons centraal. Wij houden niet van stilstand. Dat is iets waar jij volledig voor gaat.

De Stichting voor Voortgezet Onderwijs Lelystad (SVOL) vormt het bestuur van ISG Arcus, Scholengemeenschap De Rietlanden en Scholengemeenschap Lelystad. Doel van de stichting is:
* Een breed en aantrekkelijk onderwijsaanbod.
* Brede scholengemeenschappen met behoud van eigen identiteiten.
* Goed werkgeverschap
Ruim 3500 leerlingen volgen onderwijs aan de scholen van de SVOL. Er zijn 430 personeelsleden in dienst.
ISG-Arcus is een algemeen-christelijke school. Van de sollicitanten verwachten wij een Protestants Christelijke of Rooms-Katholieke levensovertuiging. Ook wil Arcus een multiculturele school zijn. Centrale waarden in de schoolcultuur zijn: openheid, rechtvaardigheid, respect en betrokkenheid. De school wil zorgzaam zijn voor personeel en leerlingen, een veilig en gastvrij leef- en werkklimaat realiseren, in goede samenspraak met ouders en leerlingen.

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.