Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Docent Wiskunde 1e graads (0,6 FTE)
Dienstverband
tijdelijk
Toegevoegd op
23 juli 2019
Eind Datum
21 september 2019
Functie naam
Wiskunde
Niveau
HBO
Aantal uur per week
24 uur
Provincie
Zuid-Holland
Plaats
Capelle aan den IJssel
Organisatie
NIVVO Rotterdam
Website

NIVVO Rotterdam uit Capelle aan den IJssel zoekt een Docent Wiskunde 1e graads (0,6 FTE) per

Op zoek naar een nieuwe uitdaging voor komend schooljaar? Wij zijn op zoek naar een docent Wiskunde (1e graads) in de regio Rotterdam. Ben jij vanaf 1 september beschikbaar? Reageer dan snel!

Functie
Je zult vanaf het begin van volgend schooljaar lesgeven in Wiskunde A en B aan vijf klassen in de bovenbouw. Het gaat om 2 x Havo 4 en 3 x Havo 5. Het betreft een ziektevervanging voor 0,6 FTE (di t/m do) en in ieder geval voor 2 tot 3 maanden. Na deze periode wordt opnieuw bekeken of een verlenging gewenst is.

Functie eisen

  • 1e graads bevoegdheid voor het vak Wiskunde;
  • Vanaf 1 september beschikbaar;
  • Uitstekende klassenmanagement vaardigheden en natuurlijk overwicht;
  • Je staat stevig in je schoenen, bent dynamisch, enthousiast en staat open voor innovatie.

Aanbod
NIVVO biedt je de kans om te werken bij de leukste scholen met de beste flexibiliteit en zekerheid. Er zijn verschillende contractmogelijkheden, bijvoorbeeld detachering, freelance of regulier. Vaak zien wij dat NIVVO fungeert als een springplank naar een leuke, nieuwe school waar je weer voor jaren aan de slag kan! Daarnaast bieden wij het volgende:

  • salaris volgens inschaling CAO-onderwijs;
  • goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals diverse opleidingsmogelijkheden;
  • een reiskostenvergoeding van 19 ct per kilometer;
  • professionele begeleiding en coaching;
  • vrij tijdens de schoolvakanties;
  • minder werkdruk aangezien je niet bij alle vergaderingen aanwezig hoeft te zijn.

Solliciteer snel en maak kans op die mooie, nieuwe baan in het onderwijs!

Inlichtingen
Desiree Gil Corral d.gilcorral@nivvo.nl
0651898869

Onderwijs vacatures zo goed mogelijk invullen en daarbij de school en de docent ontzorgen, dat is wat "Het Nederlands Instituut Voor Vervanging in het Onderwijs"? (NIVVO) doet. Wij zijn gespecialiseerd in tijdelijke én vaste vervanging in het Voortgezet Onderwijs, (Voortgezet) Speciaal Onderwijs (VSO), het MBO en HBO.

Waar staat NIVVO voor? NIVVO staat voor kwaliteit in onderwijs. Al 10 jaar lang zijn wij actief binnen het onderwijs. Van onze docenten vragen wij dat zij hart hebben voor de jongere en hart hebben voor hun vak. Waarom? Daar begint alles mee. Als je dat hebt dan wil je niets liever dan kwaliteit leveren en ben je bereid een stapje extra te doen voor de jongere, de school of je vak. Onze adviseurs zitten ook zo in elkaar. Ze hebben passie voor het onderwijs en leveren daarmee de kwaliteit die scholen van ons vragen. Dat maakt ons wie wij zijn.

Waarom als docent kiezen voor NIVVO? We kunnen ons voorstellen dat je je in eerste instantie afvraagt waarom je zou solliciteren bij NIVVO. Wij zijn namelijk geen school en je kunt natuurlijk ook direct bij een school solliciteren. Onze ervaring is echter dat veel docenten het heel plezierig vinden om een tijdje via NIVVO te werken. Ze krijgen zo de kans om bij een aantal scholen in de keuken te kijken en deze school te leren kennen. En vervolgens solliciteren ze bij de leukste school die het beste bij hun past. Daarmee is NIVVO dus eigenlijk een springplank naar je volgende baan in het onderwijs!

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.