Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Docent Wiskunde (1e graads)
Dienstverband
Tijdelijk
Toegevoegd op
8 oktober 2020
Eind Datum
25 oktober 2020
Functie naam
Wiskunde
Niveau
HBO
Provincie
gelderland
Plaats
Bemmel
Aanvang functie
Zo spoedig mogelijk
Loon indicatie
Inschaling afhankelijk van opleiding en ervaring
Organisatie
Over Betuwe College Bemmel
Website

Over Betuwe College Bemmel uit Bemmel zoekt een Docent Wiskunde (1e graads) per Zo spoedig mogelijk

Ben jij een docent wiskunde die het beste uit onze leerlingen wil halen?

Zoek jij een uitdagende baan op een prettige en uitstekende school in Gelderland, tussen Arnhem en Nijmegen? Reageer dan op deze vacature!

Functie
Docent wiskunde (1e graads)
 
Omvang
13 lesuren. Het betreft lessen wiskunde A aan 2 havo-4 klassen en 1 vwo-4 klas.
 
Functie-eisen
De voorkeur heeft een kandidaat met een 1e graads bevoegdheid wiskunde of een kandidaat die in een vergevorderd stadium van de opleiding is.

Ingangsdatum
Zo spoedig mogelijk. Het betreft een tijdelijke aanstelling in verband met vervanging.
 
Contact
Voor inlichtingen over de functie kun je contact opnemen met Kasia Tolak, teamleider havo-vwo bovenbouw, via telefoonnummer
06-42727975.

Heb jij interesse in een nieuwe stap in jouw carrière, stuur dan uiterlijk 25 oktober a.s. je gemotiveerde sollicitatie via onderstaande sollicitatiebutton.
 

Over Betuwe College Bemmel
 
Het OBC Bemmel biedt leerlingen een gedegen opleiding vmbo-t, havo of vwo aan, in een school waar iedereen elkaar kent en waar zorg en aandacht voor elkaar hoog in het vaandel staan. Maar we doen meer: vanuit de veilige basis willen we voor onze leerlingen een venster op de wereld zijn, de wereld waarin zij na hun schoolloopbaan verder werken. We halen de buitenwereld de school binnen en we trekken er op uit. Dat doen we in het kader van een onderwijsprogramma dat veel aandacht besteedt aan kunst en cultuur, internationalisering, sport en bewegen, ondernemerschap en aan de exacte vakken. Onze tweetalige opleiding havo en vwo, waarin de leerlingen vanaf de eerste schooldag worden ondergedompeld in Engelstalige sferen, is bij uitstek de plek waar de buitenwereld en de school elkaar continu treffen; geheel terecht hanteert de tweetalige afdeling de slogan ‘Open up your world’.
 
OBC Bemmel kent ongeveer 1700 leerlingen verdeeld over twee gebouwen. Op de Essenpas is ons vmbo-t gehuisvest en op de Heister het havo en vwo. Om al die leerlingen hun eigen plek te geven, delen we de school op in afdelingen. Iedere afdeling heeft een eigen team en een eigen teamleider. De afdelingen zijn herkenbaar, met eigen werkkamers in het gebouw aanwezig. Leerlingen kunnen met hun vragen en problemen terecht op die werkkamers, waar ze ook weer hun docenten tegenkomen. Zo maken we kleine, vertrouwde plekken binnen de school.

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.