Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Docent Wiskunde (1e graads)
Dienstverband
Tijdelijk
Toegevoegd op
21 februari 2020
Eind Datum
9 maart 2020
Functie naam
Wiskunde
Niveau
HBO
Aantal uur per week
WTF 0,8 tot 1,0
Provincie
Noord-Brabant
Plaats
Schijndel
Aanvang functie
01-08-2020
Loon indicatie
Conform cao
Organisatie
Elde College
Website

Elde College uit Schijndel zoekt een Docent Wiskunde (1e graads) per 01-08-2020

Per: 1 augustus 2020
Reden van vrijkomen vacature: Vertrek huidige medewerker
Dienstverband: WTF 0,8000 tot 1,0000
Periode: De benoeming is voor één jaar, met uitzicht op een vast dienstverband bij goed functioneren en een positieve beoordeling.
 
Functieomschrijving:
Het verzorgen van lessen Wiskunde aan voornamelijk de bovenbouw en enkele klassen in de onderbouw van de opleidingen havo en (tweetalig) vwo. 

Een eerstegraads bevoegdheid voor Wiskunde is vereist of je bent hiervoor aan het studeren.  Aangezien de lessen ook aan tweetalig vwo gegeven worden, gaat de voorkeur uit naar kandidaten met voldoende ervaring / affiniteit met tweetalig onderwijs of de
bereidheid zich hierin te scholen.
 

Conform cao. De inschaling is bespreekbaar en afhankelijk van opleiding en ervaring.
 

Het Elde College is een katholieke, brede scholengemeenschap voor (t)vwo, vwo, havo, vmbo en praktijkonderwijs. Een brede scholengemeenschap die groot is in het klein zijn: het onderwijs is kleinschalig ingericht rondom opleidingen en leerjaren in een geborgen en veilig leer- en werkklimaat.
 
Het Elde College telt ongeveer 2100 leerlingen en 250 medewerkers. De school heeft twee sectoren met ieder een eigen sectordirecteur: De ene sector omvat tweetalig vwo, vwo en havo. De andere sector omvat vmbo en praktijkonderwijs. De locatie in Sint-Michielsgestel valt onder de sector vmbo en werkt met een 75 minutenrooster. Beide sectoren zijn georganiseerd in teams die zorgen voor alles wat met het onderwijs te maken heeft voor hun deel van de sector. Daarnaast spelen de vaksecties een grote rol. Deze vaksecties bestaan uit enthousiaste, veelzijdige docenten die in een goede sfeer samenwerken en elkaar ondersteunen.
 

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.