Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Docent Wiskunde 1e of 2e graads (of in eindfase studie)
Dienstverband
tijdelijk
Toegevoegd op
15 maart 2019
Eind Datum
15 april 2019
Functie naam
Wiskunde
Niveau
HBO
Aantal uur per week
circa 0,5000
Provincie
Zuid-Holland
Plaats
DELFT
Aanvang functie
z.s.m.
Loon indicatie
LB/LC
Organisatie
Grotius College
Website

Docent Wiskunde o.a. Mavo/Havo / TTO onderbouw

Mavo/Havo / TTO onderbouw voor onze locatie aan de Juniusstraat 8 2625 XZ Delft

 

1e of 2e graads bevoegd docent voor het VO of in de eindfase van je studie
of een reeds gepensioneerde docent met de juiste bevoegdheid 

 

conform de CAO VO 2018/2019   https://www.vo-raad.nl/system/downloads/attachments/000/000/644/original/cao_vo_2018-2019.pdf?1533119006

Op het Grotius College zetten we ons graag in om het beste uit onze leerlingen te halen. We willen onze leerlingen zich laten ontwikkelen tot positieve, zelfstandige en mondige mensen met oog voor de wereld waarin zij leven. Met respect en waardering voor elkaar. Dat is ons doel. Dat doen we niet alleen met ons team van gemotiveerde en deskundige medewerkers, maar vooral door intensief samen te werken met de leerlingen zelf en hun ouders. En door de leerlingen onderling met elkaar te laten samenwerken. Dat is de kracht van samen!

We bieden onze leerlingen graag de kans hun talenten ten volle te benutten. Juist in onze brede scholengemeenschap stimuleren we hen te werken op hun eigen niveau. We stemmen het onderwijs af op de leerbehoefte van de leerling en kunnen toegesneden hulp en stimulans bieden. Een veilige en goedverzorgde leer- en werkomgeving is daarbij onmisbaar. Binnen Grotius zijn er goede doorstroommogelijkheden. Ook is er een uitgebreid aanbod aan buitenlesactiviteiten op cultureel en sportief gebied en er zijn internationale mogelijkheden. Wij hebben meerdere contactscholen in Europa waarmee we regelmatig uitwisselingen doen.
We hechten veel waarde aan de mening en ideeën van onze leerlingen. Per vestiging is er daarom een leerling-panel of leerlingenraad, die op allerlei gebieden wordt ingeschakeld.

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.