Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Docent Wiskunde 1ste en/of 2e graads
Functie naam
Wiskunde
Toegevoegd op
15 april 2019
Eind Datum
5 mei 2019
Niveau
HBO
Aantal uur per week
ca. 0.6 - 0.8
Dienstverband
tijdelijk
Provincie
Zuid-Holland
Plaats
Leiden
Aanvang functie
augustus 2019
Organisatie
St. Sg. Leonardo Da Vinci Leiden
Website

St. Sg. Leonardo Da Vinci Leiden uit Leiden zoekt een Docent Wiskunde 1ste en/of 2e graads per augustus 2019

Voor het Da Vinci College Kagerstraat zoeken wij per 01-08-2019 een

Docent Wiskunde, 15 á 20 lesuur, 1ste of 2e graads
Bevoegd of in opleiding. Aantal uren is bespreekbaar, net als de verdeling over eerste of tweedegraads.
 
Uiteraard verwachten wij van u constructieve en betekenisvolle lessen. Maar de Scholengroep Leonardo da Vinci staat voor meer. Onder het motto “Werken aan talent” staan wij voor talentherkenning en -ontwikkeling. Dit doen we door extra programma’s aan te bieden
op het gebied van sport, kunst, dans en science. Tevens hebben we aandacht voor een goede balans tussen theorie en praktijk en bieden we ruimte voor het ontwikkelen van de persoonlijke kwaliteiten van leerlingen. Ook een leerling die extra zorg nodig heeft
bieden wij een goede begeleiding. Natuurlijk hebben wij een gedegen lesprogramma, de uitstekende eindexamen resultaten van onze leerlingen bevestigen dit.
 

U bezit  het vereiste diploma  of bent in opleiding hiervoor en bent u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op uw vakgebied, daarnaast bent u flexibel en innovatief.
U beschikt over het inzicht om het talent bij de leerlingen te herkennen en te ontwikkelen en wilt ook uw eigen kwaliteiten en talenten verder ontwikkelen.
U herkent zich in onze manier van lesgeven en hebt de vaardigheden en het enthousiasme om dit op een motiverende wijze over te brengen op onze leerlingen.
 

De Scholengroep Leonardo da Vinci  is een dynamische organisatie waar het op alle scholen prettig werken is. De sfeer is ontspannen en collegiaal. Wij bieden vele mogelijkheden voor verdere ontwikkeling van kwaliteiten en talenten.  Op grond van de CAO
VO bieden we goede arbeidsvoorwaarden. Daarnaast hebben we secundaire arbeidsvoorwaarden zoals: bedrijfsfitness  een fietsplan en mogelijkheden om via collectieve regelingen een ziektekostenverzekering, verzekeringen en financiële producten af te nemen.
 

De Stichting Scholengroep Leonardo da Vinci Leiden bestaat momenteel uit drie scholen:

Het Leonardo College (mavo, havo, vwo, Topsport Talentschool) gevestigd aan de Noachstraat  en het Da Vinci College met de scholen Kagerstraat  (mavo, havo, vwo, Technasium) en Lammenschans (mavo, vmbo basis en kader, ISK). Wij zijn er trots op dat we ons een opleidingsschool van Ros Rijnland mogen noemen.

In welke richting een leerling zich ook ontwikkelt, er is binnen de Scholengroep Leonardo da Vinci altijd een opleiding die past. Voor denkers en doeners. Van sportief tot creatief. Elke school heeft haar eigen aanbod, sfeer en identiteit.
We werken allemaal vanuit dezelfde kernwaarden: respect, verantwoordelijkheid en inzet.
 In onze scholen hechten we grote waarden aan:

  • kennisontwikkeling: een diploma in een toekomstgericht curriculum
  • Verbondenheid: individuele vorming binnen de groep en maatschappelijke vorming
  • Maatwerk: personalisatie en keuzevrijheid

 Op elke school gelden duidelijke regels, een voorwaarde voor een plezierig leer- en
 werkklimaat. Iedere leerling en medewerker moet zich veilig kunnen voelen.

Ons onderwijs kenmerkt zich door betekenisvol leren, oog voor diversiteit en persoonlijke begeleiding op maat. Natuurlijk gelden er duidelijke regels, een voorwaarde voor een plezierig leer- en werkklimaat.

We zoeken ambitieuze medewerkers die beschikken over een pro-actieve en flexibele instelling om vanuit de rol van docent of lid van het onderwijs ondersteunend personeel een bijdrage aan het ontwikkelen van ons onderwijs leveren.

Deze innovatieve scholen zijn gevestigd in onderwijsstad Leiden.
 

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.