Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Docent Wiskunde 2e graad bij Quadraam, de Gelderse Onderwijsgroep, 0,7-0,8 FTE (regulier, direct vast)
Dienstverband
tijdelijk, vast
Toegevoegd op
16 augustus 2019
Eind Datum
30 augustus 2019
Functie naam
Wiskunde
Niveau
HBO
Aantal uur per week
0,7 - 0,8 FTE
Provincie
gelderland
Plaats
Duiven
Aanvang functie
z.s.m.
Organisatie
Quadraam
Website

Quadraam uit Duiven zoekt een Docent Wiskunde 2e graad bij Quadraam, de Gelderse Onderwijsgroep, 0,7-0,8 FTE (regulier, direct vast) per z.s.m.

Docent Wiskunde 2e graad bij Quadraam, de Gelderse Onderwijsgroep, 0,7-0,8 FTE (regulier, direct vast)
Ben jij een enthousiaste docent Wiskunde? Wil jij graag lesgeven aan de onderbouw op onze school? Lijkt het je interessant om op verschillende scholen van Quadraam te kunnen werken? Ga van start op het Liemers College in Zevenaar of het Maarten van Rossem
in Arnhem. Jouw toekomst start hier!

WAT GA JE DOEN?
Wiskunde geven! De komende tijd werk je in ieder geval op het Liemers college (0,8 FTE) of het
Maarten van Rossem (0,7 FTE), tot onze collega’s terug zijn. En daarna? Wellicht kun je op een van deze scholen blijven, of je gaat aan de slag op een van de andere 14 middelbare scholen van Quadraam. Keuze genoeg!
Je weet als docent onze leerlingen te boeien en geïnteresseerd te houden. Ook bied jij volop ruimte aan de leerlingen om te ontdekken en zelf te leren. Het is je tweede natuur om te bekijken wat onze leerlingen nodig hebben en je past je werkvormen daar op
aan. Je bent een coach voor je leerlingen en een prettige en energieke collega voor je team. Jij herkent jezelf in de woorden: enthousiast, coach, inspireren & motiveren.
 
OVER ONS
Wij zijn Quadraam! De overkoepelende stichting met 14 middelbare scholen in Arnhem, Overbetuwe en de Liemers. Je krijgt bij ons volop ruimte en vertrouwen om jouw functie op de beste manier vorm te geven. Jouw persoonlijke ontwikkeling vinden wij belangrijk.
Daarom hebben wij onze huisacademie Quriuz. Je kunt via Quriuz diverse masterclasses en workshops volgen, maar ook netwerken met andere docenten Wiskunde. Daarnaast hebben wij
Q-Highschool waarbij onze docenten innovatieve projecten, zoals Wiskunde-D, kunnen opzetten en begeleiden.
 
WAT BIEDEN WIJ JOU?
Wij bieden jou per direct (startdatum uiteraard in overleg) een inspirerende en uitdagende werkomgeving. Daarbij hoort natuurlijk een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden, conform de CAO VO.
 

 • Een dienstverband voor 0,8 FTE met een contact voor 1 jaar. Na 1 jaar heb je bij goed functioneren en voldoende formatieruimte uitzicht op een vast dienstverband. Heb jij nu een vast
  contract? Dan is starten bij Quadraam met een vast contract zeker bespreekbaar!
 • Inschaling vindt plaats op basis van jouw kennis en ervaring. Dit betekent dat je wordt ingeschaald als docent  in LB. Je salaris bedraagt dan minimaal € 2.747,00 en maximaal € 4.186,00 per maand (CAO VO bruto per maand op basis van fulltime dienstverband).
 • 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering van 7,4%.
 • Een persoonlijk budget van 50 uur bij een fulltime dienstverband. Deze kun je naar wens inzetten. Je hebt bijvoorbeeld de mogelijkheid om fiscaal aantrekkelijk te sporten, te kiezen voor een hogere reiskostenvergoeding, een extra vrije dag voor een weekendje
  weg, aankopen doen via Coolblue en Bol.com.
 • Een standaard reiskostenvergoeding voor woon-werkverkeer van € 0,12 cent per kilometer, conform CAO VO.
 • Een goede en aantrekkelijke pensioenregeling bij Pensioenfonds ABP. 
 • Vrij tijdens de schoolvakanties.
 • Ruimte en vrijheid om de regie te pakken in je werk.

 
WAT BRENG JE VERDER MEE?
Om deze functie succesvol in te vullen, zijn wij op zoek naar een flexibele docent Wiskunde (medior/senior). Uiteraard ben je in bezit van een 2e graads bevoegdheid. Verder vinden wij het heel belangrijk dat je affiniteit hebt met onze leerlingen, maar ook
dat je open staat om op andere scholen van Quadraam ingezet te worden.
 
LATEN WE KENNISMAKEN!
Meer informatie over Quadraam en de locatie Heerenmaten van het Liemers College lees je op www.quadraam.nl en www.liemerscollege.nl. Informatie over het Maarten van Rossem lees je op
www.maartenvanrossem.nl. Wil je meer weten of heb je inhoudelijke vragen? Neem dan contact op met Emmy Vliegen, teamleider bij het Liemers college. Emmy is te bereiken via 0316- 583800 of per mail: e.vliegen@liemerscollege.nl.
 Voor het Maarten van Rossem kun je contact opnemen met Marieke Peppelman, directeur. Marieke is te bereiken op 026- 320 2860 of m.peppelman@quadraam.nl.
Ook kun je contact opnemen met Marieke de Wildt, adviseur recruitment bij Quadraam, 06-456 41 694 (appen mag ook), of per mail m.dewildt@quadraam.nl.
 
SOLLICITEREN & GESPREKKEN
Reageren kan via Meesterbaan tot en met 30 augustus 2019. Geef in je brief of CV aan voor welke locatie je in aanmerking wilt komen (of dat je geen voorkeur hebt). De gesprekken vinden kort na 30 augustus plaats.
 

Onder Quadraam vallen 14 scholen voor voortgezet onderwijs in Arnhem, de Liemers en de Overbetuwe.
Quadraam staat voor een compleet en kleurrijk aanbod van kwalitatief hoogwaardig voortgezet onderwijs in een kleinschalige setting. Leerlingen en hun ouders kunnen daardoor kiezen voor een school die het beste bij ze past. Daarmee wil Quadraam leerlingen alle kansen bieden voor de wereld van morgen. Met een professionele organisatie, moderne ICT en excellent werkgeverschap vervult Quadraam een vernieuwende rol en is zij een aansprekende maatschappelijke partner.

Waarom werken onze docenten graag bij Quadraam en een van haar scholen?
De informele cultuur, vrijheid, zelfstandigheid, doorgroei en ontwikkelingsmogelijkheden, onze Q-Highschool en Quriuz. maar ook de CAO a la carte maken Quadraam een aantrekkelijk werkgever!

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.