Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Docent wiskunde 2e graads
Dienstverband
Tijdelijk,Vast
Toegevoegd op
8 februari 2019
Eind Datum
19 februari 2019
Functie naam
Wiskunde
Niveau
HBO
Aantal uur per week
0,32
Provincie
Zuid-Holland
Plaats
Katwijk
Loon indicatie
afhankelijk van opleiding, leeftijd en ervaring
Organisatie
Pieter Groen
Website

Docent wiskunde 2e graads
Wil jij jouw kennis over je vak overbrengen op onze leerlingen? Leerlingen enthousiast leren hoe ze de stelling van Pythagoras en de driehoek van Pascal kunnen toepassen? En wil je daarnaast ook jezelf als docent blijven ontwikkelen? Ga dan de uitdaging aan en solliciteer bij ons. Wij zijn een gezellige, actieve school met tweetalig onderwijs (TTO) voor mavo, havo en vwo. Kom jij ons team versterken?

Wil jij jouw kennis over je vak overbrengen op onze leerlingen? Leerlingen enthousiast leren hoe ze de stelling van Pythagoras en de driehoek van Pascal kunnen toepassen? En wil je daarnaast ook jezelf als docent blijven ontwikkelen? Ga dan de uitdaging
aan en solliciteer bij ons. Wij zijn een gezellige, actieve school met tweetalig onderwijs (TTO) voor mavo, havo en vwo. Kom jij ons team versterken?

Jouw uitdaging
Je bent een enthousiaste 2e graads bevoegde docent wiskunde (of in opleiding daarvoor), een wiskundedocent ‘nieuwe stijl’ en je werkt graag met leerlingen gedifferentieerd en met ICT. Je geeft graag les aan onderbouwleerlingen, met name op de mavoafdeling.
Je brengt je leerlingen in aanraking met het nut van je vak en je weet ze op enthousiaste wijze naar goede resultaten te brengen.  

Jouw team
Je bent lid van de sectie wiskunde die uit 10 wiskundedocenten bestaat. Naast het werken met de methode getal en ruimte, is de sectie in beweging met ontwikkelen van activerende en uitdagende didactiek.
 
Je wordt bij start van je loopbaan op Pieter Groen begeleid door één van je sectiegenoten en één van onze coaches. Zij maken je wegwijs in de school en in alle aspecten die daarbij horen. In het kader van deze begeleiding vinden we het belangrijk dat je in
het eerste jaar dat je werkzaam bent op Pieter Groen de intervisie-bijeenkomsten bezoekt. 

Jij bent
Studerende in het laatste jaar, beginnend docent of al in het bezit van een tweedegraads bevoegdheid wiskunde. Je kunt je vinden in eigenschappen als ondernemend en bevlogen. Je gaat nieuwe onderwijsmethoden niet uit de weg. Je wilt werken aan je eigen ontwikkeling,
zowel vakinhoudelijk als didactisch. Je gaat uitdagingen, zoals jezelf ontwikkelen als mentor of tto-docent, aan.

 

Wij bieden jou
Een aantrekkelijke werkomgeving met professionele, leuke collega’s, een prettige werksfeer, goede begeleiding en ontplooiingsmogelijkheden. Dit alles in een prachtige omgeving direct aan de kust.
Verder bieden wij je ook:

  • Opleidingsmogelijkheden voor een tweede bevoegdheid of een tto aanvulling. 
  • Salaris conform cao VO in schaal LB/LC
  • Eindejaarsuitkering van 7,4%
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals kortingsregelingen met diverse verzekeraars

Onze school
Pieter Groen biedt modern, ondernemend en uitdagend mavo-, havo- en vwo-onderwijs van hoge kwaliteit met uitstekende resultaten. De school telt ruim 1300 leerlingen en is groeiende vanwege goede resultaten en de durf om onderwijsontwikkelingen aan te gaan. 
Pieter Groen is een school voor ondernemend leren, met als extra’s Pieter Groen Academy waar leerlingen kiezen uit wetenschap, sport, musical of technologie. Daarnaast bieden wij tweetalig onderwijs (tto) op alle niveaus. Wij staan voor een persoonlijke aanpak
en maatwerk voor de leerling in combinatie met de modernste technologie.  
 
Pieter Groen is onderdeel van Stichting Andreas College. Het bijdragen aan de persoonlijke ontwikkeling van onze leerlingen is onze belangrijkste drijfveer. Dit doen we onder meer door het geven van persoonlijke aandacht, respect en zorgzaamheid vanuit het
Protestant Christelijk perspectief.

Pieter Groen (mavo, havo, vwo, tweetaligonderwijs, Pieter Groen Academy/wetenschap musicalklas en sportklas)
Pieter Groen biedt modern, ondernemend en uitdagend mavo-, havo- en vwo onderwijs van hoge kwaliteit met uitstekende resultaten. De school telt ruim 1300 leerlingen en is groeiende vanwege goede resultaten en de durf om onderwijsontwikkelingen aan te gaan. Pieter Groen is een school voor ondernemend leren, met als extra's Pieter Groen Academy (wetenschap), musical klas en sportklas. Daarnaast bieden wij tweetalig onderwijs (tto) op alle niveaus. Wij staan voor  een persoonlijke aanpak en maatwerk voor de leerling in combinatie met de modernste technologie.

Pieter Groen is onderdeel van Stichting Andreas College. Het bijdragen aan de persoonlijke ontwikkeling van onze leerlingen is onze belangrijkste drijfveer. Dit doen we onder meer door het geven van persoonlijke aandacht, respect en zorgzaamheid vanuit het Protestants Christelijk perspectief.

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.