Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Docent Wiskunde 2e graads
Dienstverband
Tijdelijk,Vast
Toegevoegd op
6 november 2018
Eind Datum
21 november 2018
Functie naam
Wiskunde
Niveau
HBO
Aantal uur per week
0,6 - 0,7
Plaats
Zwolle
Loon indicatie
Marktconform
Organisatie
Michaël College
Website

Michaël College uit Zwolle zoekt een Docent Wiskunde 2e graads per

Vanwege vertrek van een collega hebben we per 1 februari 2019 een vacature voor docent wiskunde tweedegraads op het Michaël College, een vrijeschool afdeling op een scholencampus samen met Van der Capellen en onderwijsroute 10-14. In de functie verzorg
je vaklessen wiskunde aan klas 1, 2 en 3 in heterogene klassen met mavo, havo en atheneum leerlingen, alsmede periodeonderwijs aan deze drie klassen en wiskunde aan het examenjaar 4 mavo. Ervaring in vrijeschoolonderwijs is een pré. Wil je helpen bij het verder
ontwikkelen van ons vrijeschoolonderwijs? Beschik je daarnaast over een relevante onderwijsbevoegdheid of zit je in de afrondende fase van je opleiding? Graag ontvangen we dan je CV en motivatiebrief!

Het Michael College in Zwolle is een vrije school bovenbouw voor mavo, havo en atheneum.
We zijn  gestart in augustus 2013. Inmiddels bieden we de volledige onderbouw van het voortgezet onderwijs aan, zowel voor mavo, als voor havo en atheneum. Volgend schooljaar doen de eerste mavoleerlingen examen. Het Michael College heeft nadrukkelijk de wens in de toekomst te groeien van klas 7 tot en met klas 12. 

De vrijeschool streeft naar een evenwichtige en geïntegreerde ontwikkeling van het denken, het voelen en het willen. Onze leerlingen worden dus niet alleen uitgedaagd op cognitief niveau, maar ook op creatief gebied en in hun sociale vaardigheden.
Het Michaël College is onderdeel van Openbaar Onderwijs Zwolle en Regio (OOZ).

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.