Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Docent wiskunde 2e graads
Dienstverband
Tijdelijk
Toegevoegd op
1 juli 2020
Eind Datum
13 juli 2020
Functie naam
Wiskunde
Niveau
HBO
Aantal uur per week
0,7
Provincie
gelderland
Plaats
Epe
Aanvang functie
1 oktober 2020
Loon indicatie
LB
Organisatie
RSG N.O. Veluwe
Website

Wij zijn op zoek naar een collega-docent wiskunde 2e graads

Wegens het onverwachte vertrek van onze collega zijn wij op zoek naar een enthousiaste docent wiskunde 2e graads die bij voorkeur gelijk in het nieuwe schooljaar kan beginnen of in ieder geval uiterlijk per 1 oktober 2020.

 

Onze nieuwe collega is 2e graads bevoegd voor het vak wiskunde.
Affiniteit met sport en vmbo is een pré.

Onze nieuwe collega wordt ingeschaald volgens de bepalingen van de cao-vo.
Op de vacature is de cao-vo van toepassing.

Aurora OnderwijsGroep is een samenwerking tussen primair en voortgezet algemeen toegankelijk onderwijs op de Veluwe en omgeving. Het voortgezet onderwijs van de scholen RSG N.O.- Veluwe en RSG Slingerbos Levant en het basisonderwijs van de scholen van Stichting Proo vallen binnen de Aurora OnderwijsGroep.

Een leven lang jezelf mogen zijn. Jezelf mogen ontwikkelen. Dat is allesbehalve vanzelfsprekend, maar voor onze scholen het vergezicht waaraan we werken.

Vrijheid, relatie en diversiteit
Het openbare karakter verbindt de drie stichtingen en de scholen met elkaar. De kernbegrippen vrijheid, relatie en diversiteit zijn het kompas van de wijze van (samen)werken. De scholen hebben de ruimte om eigen keuzes te maken hoe zij het openbare karakter zichtbaar, voelbaar en merkbaar maken in hun omgeving.

RSG N.O.-Veluwe
De RSG N.O.-Veluwe is een brede scholengemeenschap van (tweetalig) atheneum / havo / mavo / vmbo (incl. lwoo) en is gevestigd in Epe. Op dit moment telt de school 1.100 leerlingen en 140 medewerkers.

Bij de RSG bereiden wij onze leerlingen voor op actief burgerschap, met oog voor de ander en waardering van onze democratie. Dit betekent een eigentijds en uitdagend onderwijsaanbod, waarbij ieder kind telt op basis van zijn of haar individuele kwaliteiten en mogelijkheden.

Met oog voor elkaar bereiden we leerlingen in een goede sfeer voor op hun loopbaan en hun rol in de wereld. We zorgen ervoor dat het onderwijs past bij de maatschappelijke en politieke context en bieden tegelijkertijd ruimte aan individueel maatwerk. Dat kan niet zonder intensieve begeleiding van leerlingen. Zo helpen we de leerlingen de uitdaging van uitzonderlijk grensverleggende persoonlijke groei aan te gaan, in een omgeving waar ze ertoe doen. Dit gebeurt vanuit een neutraal openbare visie. 

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.