Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Docent wiskunde 2e graads
Dienstverband
Tijdelijk, vast
Toegevoegd op
24 september 2020
Eind Datum
12 oktober 2020
Functie naam
Wiskunde
Niveau
HBO
Aantal uur per week
ca. 0,3 fte
Provincie
utrecht
Plaats
Zeist
Aanvang functie
per direct
Loon indicatie
LB
Organisatie
Stichtse Vrije School
Website

vaklessen en periodelessen wiskunde

Wij zoeken een enthousiaste leraar wiskunde die de liefde voor het vak wiskunde aan leerlingen kan en wil overbrengen.
De vacature betreft vaklessen en periodelessen in het 3e leerjaar (klas 9). De vaklessen worden gegeven op donderdag (2 uur) en vrijdag (1 uur). Daarnaast gaat het om twee wiskundeperiodes van drie weken. Dit houdt in dat je gedurende drie weken dagelijks van
8.30 uur tot 10.05 uur wiskundeles geeft aan dezelfde klas.  

Je wordt lid van het team van het pedagogisch cluster 7, 8 en 9 en op donderdagmiddag neem je deel aan de pedagogische vergadering. 

Het uitgangspunt van ons onderwijs is de vrijeschoolpedagogie, wat onder meer inhoudt dat de onderwijsthema’s worden afgestemd op de leeftijd en ontwikkelingsfase van de leerling. Meer informatie over de inrichting van ons onderwijs is te vinden op: https://www.svszeist.nl/Onderwijs/Inrichtingonderwijs.aspx

 

Wij zoeken een collega die:
– belangstelling heeft in het vrijeschoolonderwijs
– werkt vanuit persoonlijke bezieling, enthousiasme en met passie voor het vak
– nieuwsgierig is en werkt aan de eigen ontwikkeling

De kandidaat heeft eigen ruimte voor de invulling van zijn/haar werkzaamheden. Het betreft een aanstelling als LB functie, tijdelijk met uitzicht op vast.   

Conform CAO Voortgezetonderwijs. 

De Stichtse Vrije School is een regionale school voor voortgezet vrijeschool onderwijs op MAVO, HAVO en VWO-niveau. De Tobiasstroom (LWOO) is een onderdeel van de Stichtse Vrije School. De school telt gemiddeld rond de 720 leerlingen, waarvan ongeveer 70 leerlingen op de Tobiasstroom. Samen met het Novalis College in Eindhoven en het Karel de Grote College in Nijmegen vormt de Stichtse Vrije School de Scholengemeenschap voor Voortgezet Vrije Schoolonderwijs  (SGVVS). Voortgezet vrijeschoolonderwijs beoogt jonge mensen te helpen om hun persoonlijkheid tot ontplooiing te brengen en daarmee een basis te leggen voor een brede, algemene vorming en harmonische ontwikkeling. Het antroposofisch mensbeeld is hierbij een belangrijke inspiratiebron.
 

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.