Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Docent Wiskunde bovenbouw HAVO/VWO
Dienstverband
Tijdelijk, vast
Toegevoegd op
25 mei 2020
Eind Datum
8 juni 2020
Functie naam
Wiskunde
Niveau
HBO
Aantal uur per week
1.0
Provincie
Zuid-Holland
Plaats
Maassluis
Aanvang functie
01/08/2020
Loon indicatie
afhankelijk van je kennis en ervaring
Organisatie
Lentiz Reviuslyceum
Website

We zijn op zoek naar een enthousiaste collega, die samen met de vaksectie de lessen wiskunde verzorgt voor voornamelijk de havo- en vwo-leerlingen in de bovenbouw. Je bent een flexibele teamspeler en je kunt goed inspelen op de leefwereld van leerlingen. Je bent bekend met de trends in het onderwijs en je speelt in op nieuwe ontwikkelingen. Daarnaast vind je het belangrijk om continu je vakinhoudelijke en didactische kennis en vaardigheden verder te ontwikkelen.

We zijn op zoek naar een enthousiaste collega, die samen met de vaksectie de lessen wiskunde verzorgt voor voornamelijk de havo- en vwo-leerlingen in de bovenbouw. Je bent een flexibele teamspeler en je kunt goed inspelen op de leefwereld van leerlingen. Je
bent bekend met de trends in het onderwijs en je speelt in op nieuwe ontwikkelingen. Daarnaast vind je het belangrijk om continu je vakinhoudelijke en didactische kennis en vaardigheden verder te ontwikkelen.

Taakomschrijving:
·      Verzorgen van de lessen wiskunde in de bovenbouw;
·      Motiveren en stimuleren van de leerlingen;
·      Ontwikkelen en afnemen van toetsen;
·      Ondersteunen van leerlingen in het leerproces;
·      In teamverband een bijdrage leveren van aan de ontwikkeling van de school als geheel.
 

Functie-eisen:
·        Bij voorkeur een afgeronde eerstegraads lerarenopleiding wiskunde of studerend hiervoor;
·        Kennis van didactische methoden en technieken;
·        Vaardig in het motiveren van leerlingen en het opzetten van leerplannen;
·        Vaardig in het inspelen op veranderende onderwijsvragen;
·        Affiniteit met ICT en digitale leermiddelen.
 

Benodigde competenties:
·        Betrokken;
·        Flexibel;
·        Pedagogisch wendbaar;
·        Pro-actief
·        Communicatief sterk;
·        Goed kunnen samenwerken.
 

De CAO VO is van toepassing

Lentiz onderwijsgroep bestaat uit acht scholen voor voortgezet onderwijs (vmbo, havo en vwo) en zes scholen voor mbo-onderwijs in de groene sector. Deze veertien unieke scholen bevinden zich in economische regio’s Greenport, Mainport, Midden-Delfland en de Metropoolregio Rotterdam Den Haag en zijn verspreid over zeven gemeenten. Ruim 7500 leerlingen en studenten volgen onderwijs op één van de scholen in zowel voltijd als deeltijdopleidingen en in de vorm van contractactiviteiten. In het onderwijs worden de leerlingen en studenten voorbereid op de toekomst en gestimuleerd om het beste uit zichzelf te halen. Lentiz vindt het belangrijk dat leerlingen en studenten niet alleen kennis krijgen aangeboden, maar ook een moreel kompas en vaardigheden om zich verder te ontwikkelen.
 
Lentiz | Revius, bestaande uit Lentiz | Reviuslyceum en Lentiz | Revius MAVO, is dé school voor mavo-, havo- en vwo-onderwijs in Maassluis. We zijn betrokken bij onze leerlingen en bieden hen eigentijds onderwijs op hoog niveau. Ons professionele team is vastbesloten om de leerlingen vanaf de brugklas uit te dagen het beste uit zichzelf te halen. Daarbij geloven we in de meerwaarde van ICT in het onderwijsproces. Er wordt onder andere veelvuldig gebruik gemaakt van digitale leermiddelen en we hechten veel waarde aan de kwaliteit en veelzijdigheid van de leeromgeving. Daarnaast staan internationalisering en burgerschapsvorming hoog in het vaandel. Zo willen we leerlingen optimaal toerusten om als volwaardig mens in een internationaal georiënteerde samenleving te kunnen functioneren. Meer informatie? Kijk dan op: https://www.lentiz.nl/reviuslyceum en https://www.lentiz.nl/revius-mavo/  

 

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.