Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
docent wiskunde en rekenen 2e graad
Functie naam
Wiskunde
Toegevoegd op
1 oktober 2018
Eind Datum
1 november 2018
Niveau
HBO
Aantal uur per week
0,8
Plaats
ter apel
Loon indicatie
lb
Organisatie
RSG Ter Apel
Website

Per 1 december 2018 gevraagd docent wiskunde/rekenen. Zwangerschapsvervanging.

Wegens  zwangerschapsverlof (16 weken) van een docente wiskunde/rekenen vragen we met ingang van 1 december as een docent wi/re voor 15 lesuren wiskunde (4 klassen  leerjaar 1 en 2 v/h/k/b) en 6 uur rekenen (klas 1 en 2 v/h/m/k/b in 6 klassen). De lesuren zijn
op 4 dagen ingeroosterd. Donderdag geen lessen ingheroosterd.

Bij voorkeur tweedegraads opleiding wiskunde of in opleiding daarvoor. Ervaring en affiniteit met leerlingen basis- en kaderberoepsgericht strekt tot aanbeveling.

Het gaat om een tijdelijke aanstelling vanwege zwangerschapsverlof (16 weken).

Hoofddoelstelling van de RSG Ter Apel is het invullen van onze zogenaamde regiofunctie: we willen zoveel mogelijk leerlingen uit onze regio uitstekend openbaar onderwijs aanbieden. Wij bieden onderwijs van vmbo-basis (incl. LWOO) tot en met atheneum. Met uitstekend bedoelen we onderwijs dat in een veilige leeromgeving plaatsvindt: leerlingen moeten zich thuis voelen bij ons. Dat proberen we te bereiken door duidelijkheid en structuur aan te bieden zodat leerlingen (maar ook hun ouders!) weten wat er van hen verwacht wordt, maar ook weten wat ze van ons kunnen verwachten. Het is eigentijds onderwijs dat rekening probeert te houden met verschillen tussen leerlingen (en hun behoeftes) en dat alle leerlingen uitdaagt om hun capaciteiten optimaal te ontwikkelen. Dit alles geldt ook voor onze zogenaamde zorgleerlingen. Leerlingen met leer en/of gedragsproblemen proberen we met extra begeleiding tot optimale ontplooiing te laten komen. We zijn van mening dat we door deze werkwijze onze leerlingen de kennis en vaardigheden kunnen laten verwerven die ze nodig hebben in hun toekomst als sociale en mondige burgers.

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.