Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Docent wiskunde en rekenen
Dienstverband
tijdelijk, vast
Toegevoegd op
1 oktober 2019
Eind Datum
27 oktober 2019
Functie naam
Wiskunde
Niveau
HBO
Aantal uur per week
0,32
Provincie
Noord-Holland
Plaats
Amsterdam
Aanvang functie
28-10-2019
Organisatie
Cburg College
Website

Cburg College uit Amsterdam zoekt een Docent wiskunde en rekenen per 28-10-2019

Wij zoeken met ingang van 28 oktober 2019 een docent wiskunde en rekenen.
 
Wat ga je doen als docent wiskunde en rekenen?
Het voorbereiden en verzorgen van de lessen wiskunde en rekenen.
Het betreft 4 lessen per week rekenen aan een tweede klas en 3 lessen per week wiskunde en 1 les rekenen aan een eerste klas.
De helft van de lessen zijn geroosterd op vrijdag (moeilijk verplaatsbaar), de andere helft van de lessen kan op een dag naar keuze geplaatst worden.
 
Je bent een ambitieuze, innovatieve docent die op inspirerende wijze bijdraagt aan vernieuwend onderwijs en de excellente prestaties van onze school en leerlingen.
 
Naast het lesgeven is jouw bevlogen inbreng van belang. Samen met je collega’s draag je de verantwoording voor de ontwikkeling van het onderwijsprogramma/doorlopende leerlijnen op onze school. 
 
We vragen een open, collegiale en flexibele instelling waarbij je in staat moet zijn individueel initiatieven te ontplooien en tegelijkertijd goed in teamverband samen te werken.
 
Wat vragen wij van je?

  • 2e graad bevoegdheid;
  • Pedagogisch en didactisch bekwaam;
  • Aantoonbare ervaring in het VMBO;
  • Ervaring met differentiëren in de klas;
  • Sterk klassenmanagement;
  • Bevlogenheid voor onderwijs en doelgroep!

 
Wat bieden wij?
Een veelzijdige baan in een uitdagende en informele werkomgeving waar we aandacht besteden aan onze medewerkers. Wij vinden het belangrijk dat je je talent blijft ontwikkelen en kunt werken aan je eigen professionalisering.
 
Meer informatie?
Een uitgebreid
docentenprofiel
en informatie over de sollicitatieprocedure is te vinden op
www.werkenbijhetvova.nl
.
Toch nog vragen? Neem contact op met Rick Volder, schooldirecteur, telefoonnummer: 06 – 53 51 04 62.
 
Solliciteren?
Beschrijf in jouw sollicitatie wat je kunt, wat je wilt, wat je meebrengt en wat je kunt ontwikkelen. Wat maakt dat je past bij onze school?
 
Jouw sollicitatiebrief en CV kun je tot uiterlijk 27 oktober 2019 indienen via het online sollicitatieformulier of per e-mail richten aan: werkenbijvova@vova.nl o.v.v. het vacaturenummer
19/20 – 077.
 
Klik
hier om direct online te solliciteren
.
 
 

Het Cburg College is een nieuwe school op Zeeburgereiland. Het is een kleine, gezellige vmbo-school voor de basis- en kaderberoepsgerichte leerweg.

In een beroepsomgeving begeleiden we de leerlingen bij hun keuze voor een beroeps-richting en vervolgopleiding die het beste bij hen past. Vanaf het eerste jaar maken de leerlingen kennis met verschillende beroepsrichtingen: Media, Vormgeving & ICT, Economie & Ondernemen en Dienstverlening & Producten. In de onderbouw kan er ook nog gekozen worden uit drie excellentieprogramma’s (sport, kunst en media). In het vernieuwde onderwijsconcept wordt er gewerkt in beroepspleinen. Samenwerken, overleggen, leren kiezen, presenteren en het gebruiken van moderne media, zijn bij ons belangrijke vaardigheden.
 
Het Cburg College maakt deel uit van het Voortgezet Onderwijs van Amsterdam (VOvA). Het VOvA is een scholengroep in Amsterdam met een volledig voortgezet onderwijsaanbod in huis: van praktijkonderwijs tot voorbereidend wetenschappelijk onderwijs. Het onderwijs wordt gegeven op 9 schoollocaties en telt in totaal ongeveer 3250 leerlingen.

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.