Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Docent Wiskunde/rekenen 2e graad
Dienstverband
Tijdelijk, vast
Toegevoegd op
14 september 2020
Eind Datum
30 september 2020
Functie naam
Docent VSO
Niveau
HBO
Aantal uur per week
0.8
Provincie
utrecht
Plaats
Amersfoort
Organisatie
Axia College VMBO
Website

Docent Wiskunde/Rekenen 2e graad

Axia College Vondellaan
  
De School,
 
Het Axia College is een school voor Voortgezet Speciaal Onderwijs. Onze leerlingen hebben vaak al een schoolcarrière achter de rug. Bij de meeste van die leerlingen is die niet gemakkelijk geweest, meestal omdat er niet de juiste begeleiding was voor de leerling
en zijn/haar gedrag op school. Op het Axia College kunnen we het niet gemakkelijker maken voor de leerling maar wél kunnen we helpen en begeleiden op weg naar een succesvolle schoolcarrière waarbij de leerling wordt geleerd om op een positieve manier om te
gaan met zijn/haar gedrag en andermans gedrag.
 et Axia College bestaat uit drie locaties in Amersfoort, die tezamen garant staan voor een dekkend onderwijsaanbod. Een locatie VMBO B/K, een locatie MAVO/HAVO onderbouw en een locatie MAVO/HAVO bovenbouw.
 
 De locatie Vondellaan, VMBO B/K
 
Op het Axia College Vondellaan, wordt leerlingen de mogelijkheid geboden om te werken aan het halen van een VMBO diploma in de profielen Zorg & Welzijn en Economie & Ondernemen ( B/K). Voorts wordt leerlingen vanuit het reguliere VO de kans geboden om een observatietraject
te doorlopen gedurende een periode van 15 weken. Dat krijgt vorm in onze “Sluisklas”. Het betreft een kleine, intieme locatie met maximaal 115 leerlingen en een enthousiast, betrokken team.
 
 De functie:
 
Wij zoeken iemand die de wiskunde/rekenlessen wil verzorgen aan de leerlingen van alle leerjaren in het VMBO B/K. Vanzelfsprekend is een 2e graads bevoegd docent Wiskunde meer dan welkom. Docenten met een PABO achtergrond (of anderszins) mét affiniteit voor
het reken- en wiskunde gebied nodigen wij ook nadrukkelijk uit om te solliciteren. In het brede kader speelt mee dat wij verwachten dat een kandidaat zich leerbaar opstelt en dat dit aspect eventueel vertaald kan worden richting specifieke, aanvullende scholing.
 
Daarnaast vragen wij:

  • Je dient bevoegd te zijn en je vak enthousiast uit te dragen richting leerlingen. Daarnaast vragen we echter ook een stevig, enthousiast en betrokken pedagoog die uitkijkt over de grenzen van zijn/haar vakgebied. Je bent bereid je te verdiepen in het kind
    met gedragsproblemen, in de meest brede zin. Je bent een spin in het web bij het behartigen van de kind-belangen in het onderwijsveld maar soms ook daarbúiten. Je omarmt de term “eigenaarschap”.
  • Je straalt uit dat je het kind waardeert, van waarde acht en dat je daarbij in staat bent om “elke dag weer opnieuw te beginnen.
  • Incasseringsvermogen en voorbeeldgedrag.
  • Kortom: we zoeken eigenlijk de beste docenten van Nederland die hier bewijzen dat ze het wíllen en kúnnen. Als je hier straalt, straal je uiteindelijk overal, daar zijn wij van overtuigd.

 
Wat bieden wij:

  • Een enthousiast en betrokken team.
  • Eervol werk, nooit saai!
  • Mogelijkheden tot voortdurende ontwikkeling en (bij)scholing.
  • Een dienstverband voor de duur van een jaar met, in geval van gebleken geschiktheid, uitzicht op een vast dienstverband.

 
 
Uw reactie kunt u, vóór 30 september 2020, sturen naar de locatiedirecteur van de school, dhr. H. Extra op
h.extra@axiacollege.nl

Het Axia College is een school voor voortgezet speciaal onderwijs, waar we passend onderwijs bieden op het voor de leerling hoogst haalbare niveau; vmbo b/k, mavo, havo en vwo. Axia betekent van waarde.
Op het Axia College staan de kwaliteiten van de leerling centraal; het is een gewone school waar je je diploma kunt halen, maar ook een speciale school, waar rekening wordt gehouden met de extra ondersteuning die onze leerlingen nodig hebben.
Het Axia College is een school voor VSO (cluster 4). Onze leerlingen hebben vaak al een schoolcarrière achter de rug. Bij de meeste van die leerlingen is die niet gemakkelijk geweest, meestal omdat er niet de juiste begeleiding was voor de leerling en zijn/haar gedrag op school. Op het Axia College kunnen we het niet gemakkelijker maken voor de leerling maar wél kunnen we helpen en begeleiden op weg naar een succesvolle schoolcarrière waarbij de, internaliserende of externaliserende, leerling wordt geleerd om op een positieve manier om te gaan met zijn/haar gedrag en andermans gedrag.

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.