Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Docent Zorg en Welzijn 2e gr.
Dienstverband
Tijdelijk
Toegevoegd op
7 oktober 2020
Eind Datum
23 oktober 2020
Functie naam
Verzorging
Niveau
HBO
Aantal uur per week
0,6 - 1 fte
Provincie
limburg
Plaats
Venlo
Loon indicatie
LB
Organisatie
Blariacumcollege
Website

Blariacumcollege uit Venlo zoekt een Docent Zorg en Welzijn 2e gr. per

Onderwijsgemeenschap Venlo & Omstreken verzorgt voortgezet onderwijs op maat voor leerlingen in de regio Venlo. De Onderwijsgemeenschap is een samenwerkingsstichting, opgebouwd uit drie gelijkwaardige campussen: het Blariacumcollege, College Den Hulster
en het Valuascollege.

Blariacumcollege
Het Blariacumcollege is een moderne school waar onderwijs van hoge kwaliteit wordt geboden, met individuele begeleiding aan leerlingen van vmbo tot en met gymnasium. Leerlingen die méér nodig hebben, geven wij extra ondersteuning. Wij bieden een omgeving waarin
leren en leven voor leerlingen en medewerkers betekenisvol en prettig is. Wij bereiden leerlingen optimaal voor op de uitdagingen die de 21e eeuw hen biedt. Wij zijn een dynamische sportieve school waar kleinschaligheid en persoonlijke aandacht ruimte creëert
voor alle leerlingen om te werken aan hun toekomst.

De functie en de werkzaamheden
Wij zijn per direct op zoek naar een bevoegde docent Zorg en Welzijn ter vervanging. Het betreft 12 lesuren per week binnen de afdeling Maasland, de afdeling voor leerlingen die extra ondersteuning behoeven. Affiniteit en ervaring met zorgleerlingen is noodzakelijk.
Daarnaast betreft het 7 lesuren per week binnen de afdeling vmbo basis-kader bovenbouw. Ook hier is kennis en ervaring van de doelgroep en het geven van praktijklessen nodig. Het vervullen van deze vacature binnen twee parttime functies behoort tot de mogelijkheden.

Informatie:
Voor meer inhoudelijke informatie over de functies kunt u contact opnemen met Mw. Charlotte Custers, teamleider afd. Maasland ondersteuning via e-mail ccusters@ogvo.nl. 
 

CAO-VO

Onderwijsgemeenschap Venlo & Omstreken verzorgt voortgezet onderwijs op maat voor leerlingen in de regio Venlo. De Onderwijsgemeenschap is een samenwerkingsstichting, opgebouwd uit drie gelijkwaardige campussen: het Blariacumcollege, College Den Hulster en het Valuascollege.

Het Blariacumcollege is een moderne school waar onderwijs van hoge kwaliteit wordt geboden, met individuele begeleiding aan leerlingen van vmbo tot en met gymnasium.
Leerlingen die méér nodig hebben, geven wij extra ondersteuning. Wij bieden een omgeving waarin leren en leven voor leerlingen en medewerkers betekenisvol en prettig is. Wij bereiden leerlingen optimaal voor op de uitdagingen die de 21e eeuw hen biedt. Wij maken onze missie en visie waar vanuit de vier uitgangspunten kwaliteit, persoonlijk, onderzoekend en sportief.

 

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.