Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Docent zorg en welzijn
Functie naam
Verzorging
Toegevoegd op
13 februari 2020
Eind Datum
28 februari 2020
Niveau
HBO
Aantal uur per week
0,6 - 0,8
Plaats
Raalte
Aanvang functie
11-02-2020
Loon indicatie
LB
Organisatie
Carmel College Salland
Website

Carmel College Salland uit Raalte zoekt een Docent zorg en welzijn per 11-02-2020

Ben jij een enthousiaste beroepsgerichte docent en heb je een tweedegraads lesbevoegdheid Zorg en Welzijn. Voldoe je aan het profiel Zorg en Welzijn? Wil je tijdelijk aan de slag bij Carmel College Salland in Raalte en weet jij onze vmbo-leerlingen
te inspireren en te motiveren voor beroepsgerichte vaardigheden? Dan maken wij graag kennis met je!

Jouw verantwoordelijkheden
Je geeft lessen Zorg en Welzijn aan leerlingen in de bovenbouw van het vmbo. Je verzorgt met name de profielmodules en keuzethema’s dagbesteding en uiterlijke verzorging uit het profiel Zorg en Welzijn.

Jouw profiel
Je beschikt over een tweedegraads onderwijsbevoegdheid voor Zorg en Welzijn. Daarnaast heb je kennis van het profiel dienstverlening en producten. 

Jouw werkplek
Carmel College Salland in Raalte is een brede scholengemeenschap met ruim 2.600 leerlingen, ruim 300 medewerkers. Een school waar volop mogelijkheden zijn om in gezamenlijkheid verder te bouwen aan het onderwijs. We bieden praktijkonderwijs, vmbo basis, kader
en gemengd theoretische leerweg, havo, atheneum, atheneum-plus en  gymnasium. In leerjaar drie en vier vmbo bieden wij het profiel "Dienstverlening en Producten" aan. 

Je bent werkzaam op de locatie Florens Radewijnsstraat. Op deze locatie zijn het vmbo en het praktijkonderwijs gevestigd. Ons vmbo kent drie leerwegen: basis beroepsgerichte leerweg, kader beroepsgerichte leerweg en gemengd theoretische leerweg.

Het onderwijs is georganiseerd in teams. De teamleden zijn gezamenlijk verantwoordelijk voor het pedagogisch-didactisch klimaat en het begeleiden van de leerlingen. Elk team heeft een eigen domein in een deel van de school. Dit heeft als voordeel dat de leerlingen
in een overzichtelijke en vertrouwde omgeving werken. Bovendien leert en werkt het team van leerlingen en docenten meerdere jaren samen onder leiding van de teamleider. Op deze wijze kunnen wij leerlingen optimaal begeleiden bij hun ontwikkeling.

Naast reguliere lessen is er aandacht voor buitenschools ervaringsleren en valt er naast de lessen voor onze leerlingen iets te kiezen. Met behulp van laptops creëren wij een gedifferentieerd leerklimaat.

Ons aanbod
Het betreft een parttime baan, voor 0,6 – 0,8 fte ter vervanging van ziekte voor nog onbekende duur. Ingangsdatum: per direct.
De arbeidsvoorwaarden zijn overeenkomstig de CAO VO. Je ontvangt een salaris van maximaal 4.186 euro bruto per maand bij een volledige werkweek (schaal LB).

Daarnaast ontvang je een eindejaarsuitkering, 8% vakantietoeslag, pensioenregeling, reiskostenvergoeding, korting op premie ziektekostenverzekering en diverse andere voordelen.

Carmel College Salland maakt deel uit van Stichting Carmelcollege. Werken bij Carmel betekent werken bij een werkgever met een aantrekkelijk loopbaanbeleid.

Meer weten?
Voor meer informatie kun je terecht bij Ilonka Vos, teamleider, telefoonnummer 0572 – 348 500. 

Tijdens de voorjaarsvakantie (van 15 februari tot en met 23 februari 2020) is de school gesloten en is bovengenoemd telefoonnummer niet bereikbaar. Tijdens de vakantie kun je eventuele vragen stellen via 06 – 24 54 96 17.

Solliciteren
Wij ontvangen jouw sollicitatie graag zo spoedig mogelijk.
Bij voldoende reacties wordt de vacature offline gehaald en is het niet meer mogelijk te reageren.

Wij werven onze nieuwe collega graag zelf, acquisitie stellen wij niet op prijs.

2e graads

Schaal LB, maximaal 4.186,- euro bruto per maand bij een volledige baan.

Meer informatie over het Carmel College Salland vind je op: www.carmelcollegesalland.nl.

Carmel College Salland is een Carmelschool. Stichting Carmelcollege verbindt VO-scholen in heel Nederland.
Alle vacatures bij deze stichting vind je hier.

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.