Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Docent Zorg & Welzijn
Dienstverband
tijdelijk
Toegevoegd op
1 oktober 2018
Eind Datum
21 november 2018
Functie naam
Verzorging
Niveau
HBO
Aantal uur per week
0,5 fte
Plaats
ter apel
Aanvang functie
7 januari 2019
Loon indicatie
lb
Organisatie
RSG Ter Apel
Website

In verband met zwangerschapsverlof gezocht: docent verzorging voor de PPO-lessen verzorging in klas 1 en 2

De vacature is ontstaan vanwege zwangerschapsverlof. Ingangsdatum 7 januari, maar wellicht al eerder. Einde vervanging: 19 april 2019.
Het gaat om lessen praktische profiel oriëntatie (PPO) Verzorging in klas 1 en 2 kader/basis. De lessen staan ingeroosterd op maandagmiddag, donderdagmiddag en vrijdagmiddag.
 

Bij voorkeur 2e graads bevoegd. Studerenden kunnen ook reageren. Ervaring en affiniteit met leerlingen basis/kader strekt tot aanbeveling.

Het gaat om een tijdelijke aanstelling ter vervanging wegens zwangerschapsverlof.

Hoofddoelstelling van de RSG Ter Apel is het invullen van onze zogenaamde regiofunctie: we willen zoveel mogelijk leerlingen uit onze regio uitstekend openbaar onderwijs aanbieden. Wij bieden onderwijs van vmbo-basis (incl. LWOO) tot en met atheneum. Met uitstekend bedoelen we onderwijs dat in een veilige leeromgeving plaatsvindt: leerlingen moeten zich thuis voelen bij ons. Dat proberen we te bereiken door duidelijkheid en structuur aan te bieden zodat leerlingen (maar ook hun ouders!) weten wat er van hen verwacht wordt, maar ook weten wat ze van ons kunnen verwachten. Het is eigentijds onderwijs dat rekening probeert te houden met verschillen tussen leerlingen (en hun behoeftes) en dat alle leerlingen uitdaagt om hun capaciteiten optimaal te ontwikkelen. Dit alles geldt ook voor onze zogenaamde zorgleerlingen. Leerlingen met leer en/of gedragsproblemen proberen we met extra begeleiding tot optimale ontplooiing te laten komen. We zijn van mening dat we door deze werkwijze onze leerlingen de kennis en vaardigheden kunnen laten verwerven die ze nodig hebben in hun toekomst als sociale en mondige burgers.

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.