Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
docent
Dienstverband
Tijdelijk, vast
Toegevoegd op
9 november 2020
Eind Datum
9 december 2020
Functie naam
Biologie
Niveau
HBO
Aantal uur per week
0,2000 FTE
Provincie
Zuid-Holland
Plaats
Den Haag
Aanvang functie
per direct
Loon indicatie
L11 (CAO PO)
Organisatie
Piramide College
Website

Het Piramide College zoekt ter vervanging een docent Biologie voor de onderbouw van het vmbo.

Ben jij docent biologie of in opleiding tot docent biologie en vind je het een uitdaging om aan de onderbouw van een school voor voortgezet speciaal onderwijs inspirerende lessen biologie te geven, dan hebben wij een baan voor jou.
Kenmerk van onze school is dat de leerlingen extra hulp en ondersteuning bij het leren nodig hebben vanwege een lichamelijke beperking en/of langdurige ziekte. Wij zetten hierbij in op de talenten en mogelijkheden van de leerlingen en werken veel samen met
elkaar en met onze samenwerkingspartners. Samenwerken, communiceren, differentieren en uitgaan van mogelijkheden is de kern van ons onderwijs aan onze speciale doelgroep.
De lessen worden gegeven aan een eerste en tweede klas vmbo. Het betreft in totaal 6-7 lesuren. Beide groepen zijn 12 leerlingen groot. Lesdagen in overleg. Onze voorkeur gaat uit naar 2 dagdelen.

Je hebt een 2e graads bevoegdheid voor het vak biologie of bent in de afrondende fase van het behalen van je bevoegdheid.
Je hebt ervaring met lesgeven op het vmbo en affiniteit met de vmbo leerling.
Je geeft inspirerende en motiverende lessen met gebruik van digitale middelen.
Je denkt in oplossingen.
Je vindt het prettig om samen te werken en denkt vakoverstijgend.

De Piramide is een school voor leerlingen met een lichamelijke beperking en/of langdurige ziekte. De Piramide werkt in een multidisciplinair team met o.a. docenten, onderwijsassistenten en therapeuten met als doel dat onze leerlingen een volwaardige plaats in de maatschappij verwerven.
Het Piramide College is de vso afdeling en heeft een uitstroomprofiel arbeid en een uitstroomprofiel vervolgonderwijs (vmbo t/m havo). Op het Piramide College zitten ca. 90 leerlingen. De groepen zijn heterogeen samengesteld binnen twee uitstroomprofielen.
De leerlingen in het uitstroomprofiel vervolgonderwijs behalen een vmbo of havo diploma. Voor het vmbo bbl en kbl werken wij in symbiose met het Zuidwest College voor de profielen zorg&welzijn en dienstverlening&producten. De leerlingen in de richting vmbo tl en havo doen staatsexamen.
De leerlingen in het uitstroomprofiel arbeid worden opgeleid voor een plek op de arbeidsmarkt of de Entree opleiding van het mbo.
Het Piramide College is gehuisvest in een modern gebouw met goed geoutilleerde praktijklokalen en theorielokalen.

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.