Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Docent(e) beeldende vorming en D&P
Dienstverband
Toegevoegd op
11 november 2020
Eind Datum
31 december 2020
Functie naam
Beeldende Vorming
Niveau
HBO
Aantal uur per week
0,42 - 0,8
Provincie
Zuid-Holland
Plaats
Bergschenhoek
Loon indicatie
n.t.b.
Organisatie
Wolfert Lansing
Website

Wolfert Lansing uit Bergschenhoek zoekt een Docent(e) beeldende vorming en D&P per

Binnen het huidige team van Wolfert Lansing is een vacature beschikbaar voor een ‘1000-poot’!

Wolfert Lansing is op zoek naar een docent(e) met diverse kwaliteiten en uitmuntende ‘21st century skills’.

Vanaf januari 2021 is 0,42 fte beschikbaar voor het vak Beeldende Vorming voor de leerjaren één en twee van het VMBO. Indien je interesse hebt en solliciteert naar deze functie gaan wij er vanuit dat je vanaf 1 augustus beschikbaar bent voor minimaal 0,8 fte. Gezien de groei van de school verwacht Wolfert Lansing dat er volgend jaar nog meer uren beschikbaar zijn. Vanaf het nieuwe schooljaar 2021-2022 wordt de aanstelling uitgebreid met vakken uit het segment Dienstverlening en Producten (D&P), waaronder bijvoorbeeld: fotografie, multimedia en producten maken, vormgeving en typografie, producten maken en verbeteren. Maar ook het vak ‘Technology’, zal verder vormgegeven moeten worden en hier komen dan de ‘21st century skills’ aan bod, waaronder bijvoorbeeld ‘programmeren’, ‘3D-printen’, Robotica enz.

Voor de onderbouw zijn wij op zoek naar een docent die het vak ‘Beeldende Vorming’ en ‘Technology’ in het Engels kan aanbieden. De vakken die onder ‘Dienstverlening en Producten’ vallen worden in het Nederlands en alleen in de bovenbouw (3e en 4e klassen) van het vmbo aangeboden.

Bij voorkeur is Wolfert Lansing op zoek naar bevoegde 1ste of 2de graad docenten, maar aankomende docenten die nu in het laatste studiejaar van hun opleiding zitten kunnen vanzelfsprekend ook solliciteren. Sollicitatiebrieven in het Engels geschreven wordt op prijs gesteld. Ervaring binnen het vmbo en in het lesgeven aan examenklassen is een pré.

Nadere informatie en solliciteren:
Meer informatie over de vacature, de school en het loopbaanperspectief binnen de scholengroep is te vinden op wolfert.nl/lansing. Neem bij vragen contact op met Denise den Hertog (dhi@wolfert.nl). Je kunt jouw sollicitatiebrief met cv z.s.m. mailen naar sollicitatiewla@wolfert.nl

Wolfert Lansing is een brede vmbo/mavo/havo-school in Lansingerland met mavo- en havo-ambitieklassen. Wij bieden onze leerlingen binnen de Wolfert van Borselen scholengroep doorlopende leerwegen aan, waarvoor een gedegen basis door het team van Wolfert Lansing gelegd wordt. Kwaliteitsonderwijs is daarvoor een eerste vereiste! Als gedreven docent geef jij hier invulling aan door onze leerlingen te inspireren en uit te dagen alles uit zichzelf te halen; als teamlid werk je aan ons gemeenschappelijk doel door zowel samen te werken als eigen initiatief te tonen. Wij gaan voor een 8: voldoende is niet goed genoeg meer!
 
Kijk voor meer informatie over onze school en deze vacature op onze website: https://www.wolfert.nl/lansing/contact/vacatures/

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.