Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Docent(e) economie 1e graad (wtf 1.0 – LC/LD)
Toegevoegd op
4 juli 2019
Eind Datum
27 augustus 2019
Functie naam
Bedrijfseconomie
Niveau
HBO
Aantal uur per week
1,0 FTE
Plaats
Rotterdam e.o.
Loon indicatie
LC/LD
Organisatie
Wolfert van Borselen scholengroep
Website

Wolfert van Borselen scholengroep uit Rotterdam e.o. zoekt een Docent(e) economie 1e graad (wtf 1.0 – LC/LD) per

Vanaf schooljaar 2019-2020 zijn wij op zoek naar een enthousiaste docent(e) met passie voor het vak. In deze fulltime baan geef je bedrijfseconomie/M&O en enkele lessen economie. Je bent een ambitieuze, innovatieve docent(e) die op inspirerende wijze bijdraagt aan vernieuwend daltononderwijs en excellente prestaties van onze school en leerlingen. Onze school is volop in ontwikkeling. Met je open, collegiale en flexibele instelling ontplooi je eigen initiatieven en betrek je op een enthousiaste en constructieve wijze collega’s hierbij.
Het Wolfert Lyceum is een groeiende school voor havo/vwo onderwijs in de gemeente Lansingerland en is onderdeel van de Wolfert van Borselen scholengroep. De school is gehuisvest in een modern onderwijspand. Een uitbreiding van het gebouw staat op stapel. De school is een daltonschool en behaalt uitstekende resultaten. Zowel de Nederlandse daltonvereniging (NDV), de Inspectie als ouders en leerlingen zijn lovend over de school. De school heeft circa 110 medewerkers en 1100 leerlingen (in 2019-2020). In de komende jaren wordt een groei verwacht.
De sluitingstermijn van deze vacature is woensdag 28 augustus 2019.

Nadere informatie en solliciteren:
De heer C.P. Wind
Directeur Wolfert Lyceum
Telefoon*: 010 -3 401 440 (school) / 06 – 4169 3060
Mail: pwn@wolfert.nl
*) De school is in de zomervakantie gesloten van woensdag 24 juli t/m dinsdag 27 augustus 2019. Het is wel mogelijk om te mailen of telefonisch contact op te nemen met het 06-nummer. 

Ruim 3500 leerlingen volgen hier, verdeeld over zeven locaties, onderwijs op maat: van Internationale Schakelklassen (ISK) tot en met ‘International Baccalaureate’ (IB), van vmbo tot en met tweetalig vwo, in het Nederlands en in het Engels.

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.