Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Docent(e) klassieke talen Grieks en Latijn
Toegevoegd op
8 maart 2019
Eind Datum
29 maart 2019
Functie naam
Klassieke talen
Niveau
HBO
Aantal uur per week
0,6/0,8 FTE
Plaats
Rotterdam e.o.
Loon indicatie
LC
Organisatie
Wolfert van Borselen scholengroep
Website

Wolfert van Borselen scholengroep uit Rotterdam e.o. zoekt een Docent(e) klassieke talen Grieks en Latijn per

Ter uitbreiding van ons team zijn wij voor schooljaar 2019-2020 op zoek naar een enthousiaste docent met passie voor het vak. Je bent een ambitieuze, innovatieve docent die op inspirerende wijze bijdraagt aan vernieuwend daltononderwijs en excellente presentaties van onze school en leerlingen. Onze school is volop in ontwikkeling. Met je open, collegiale en flexibele instelling ontplooi je eigen initiatieven en betrek je op een enthousiaste en constructieve wijze collegaâs hierbij. Help jij ons daltongymnasium vormgeven?

Het Wolfert Lyceum is een groeiende school voor havo/vwo onderwijs in de gemeente Lansingerland en is onderdeel van de Wolfert van Borselen scholengroep. De school is gehuisvest in een modern onderwijspand. Een uitbreiding van het gebouw staat op stapel. De school is een daltonschool en behaalt uitstekende resultaten. Zowel de Nederlandse daltonvereniging (NDV), de Inspectie als ouders en leerlingen zijn lovend over de school. De school heeft circa 110 medewerkers en 995 leerlingen (in 2018/2019) en in de komende jaren wordt een groei verwacht.

Uw sollicitatiebrief voorzien van CV ontvangen we graag zo spoedig mogelijk en uiterlijk vrijdag 29 maart 2019.

Nadere informatie en solliciteren:
De heer C.P. Wind
Directeur Wolfert Lyceum
Telefoon: 010 – 3401 440
Mail: pwn@wolfert.nl

Ruim 3500 leerlingen volgen hier, verdeeld over zeven locaties, onderwijs op maat: van Internationale Schakelklassen (ISK) tot en met ‘International Baccalaureate’ (IB), van vmbo tot en met tweetalig vwo, in het Nederlands en in het Engels.

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.