Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Docent(e) Muziek
Dienstverband
Tijdelijk
Toegevoegd op
3 november 2020
Eind Datum
3 december 2020
Functie naam
Muziek
Niveau
HBO
Aantal uur per week
23 lesuren
Provincie
Noord-Holland
Plaats
Haarlem
Aanvang functie
zo spoedig mogelijk
Loon indicatie
afhankelijk van ervaring
Organisatie
Mendel College
Website

Mendel College uit Haarlem zoekt een Docent(e) Muziek per zo spoedig mogelijk

In verband met ziekte zijn wij zijn per direct op zoek naar een enthousiaste en betrokken docent muziek om ons team te versterken. Het betreft een functie van circa 0.85 fte. Als muziek docent ga je lesgeven aan mavo, havo en vwo leerlingen. Je verzorgt inspirerende en leerzame lessen,  waarbij je je liefde voor muziek kunt overbrengen op de leerlingen. Daarnaast zorg je voor een veilige lesomgeving en ben je in staat om het maximale uit een leerling te halen.  Je hebt een passie voor het onderwijs, een verbondenheid met de leeftijdsgroep en bent uiteraard in bezit van een relevante onderwijsbevoegdheid. Docenten/studenten die binnen afzienbare tijd hun bevoegdheid halen, worden tevens uitgenodigd te solliciteren. 

 

 

Het Mendelcollege is een interconfessionele (rk/pc) school voor gymnasium, atheneum, havo, mavo en Engelstalig gymnasium/atheneum (tweetalig onderwijs). In deze school leren en leven bijna 1800 leerlingen en 200 medewerkers. Ons ruime en goed voorziene gebouw is gelegen in Haarlem-Noord, bij station Bloemendaal en het Pim Muliersportpark. De Mendeltuin vormt het hart van onze school.

De school is gesticht in 1953 door de paters Augustijnen. Al meer dan vijftig jaar lang vervullen generaties Mendeliers hun taak: veel en goed leren, in onderlinge verbondenheid. Mensen leren van elkaar en daardoor groeien we en ontwikkelen we ons tot mede-mensen die elkaar in de schooldag ontmoeten. Onze medewerkers en de ouders van de leerlingen delen hierin.

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.