Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
docent(e) Spaans
Toegevoegd op
21 december 2018
Eind Datum
1 maart 2019
Functie naam
Spaans
Niveau
HBO
Aantal uur per week
0,5
Plaats
Rotterdam e.o.
Organisatie
Wolfert van Borselen scholengroep
Website

Wolfert van Borselen scholengroep uit Rotterdam e.o. zoekt een docent(e) Spaans per

Wolfert Lansing zoekt per direct een


docent(e) Spaans voor 0,5 Fte (15 lesuren)


voor de boven- en onderbouw klassen van VMBO basis, kader en MAVO. Deze leerlingen hebben een sterke en meegaande docent nodig, waarbij zij zich begrepen voelen.

De functie betreft een tijdelijke aanstelling ter vervanging i.v.m. zwangerschapsverlof tot aan het einde van schooljaar 2018-2019.

Jij hebt affiniteit met de VMBO en MAVO doelgroep en weet deze leerlingen te bereiken. Je kan voorbij hun gedrag kijken en weet hun drijfveren te ontdekken.

Als docent Spaans is het jouw taak om de leerlingen te enthousiasmeren, motiveren en stimuleren. Je zorgt ervoor dat de les interessant is voor elke leerling door de les in de belevingswereld van de student te laten passen en goed te differentiÃren.

Van de docent verwachten we:

  • affiniteit met het VMBO en MAVO, ervaring is een prÃ

  • bevoegdheid Spaans, 2e graad (of in opleiding)

  • dat je pedagogisch sterk bent

  • dat je goede communicatieve vaardigheden bezit

Wolfert Lansing biedt VMBO en MAVO/HAVO aan onder een dak in Lansingerland. De school telt op dit moment ongeveer 300 leerlingen, een team van ruim 35 medewerkers en timmert met verrijking van het onderwijsprogramma en nieuwbouw verder aan de weg. Met het programma in de verschillende leerwegen zet Wolfert Lansing in op het werken vanuit een niveau met alle kansen voor de leerling om het beste uit zichzelf te halen.

Nadere informatie en solliciteren:
Informatie over onze school kunt u vinden op onze website: www.wolfert.nl/lansing. Sollicitaties kunt u per email richten aan mevrouw Van Bommel, teamleider onderbouw, via sollicitatiewla@wolfert.nl.

Ruim 3500 leerlingen volgen hier, verdeeld over zeven locaties, onderwijs op maat: van Internationale Schakelklassen (ISK) tot en met ‘International Baccalaureate’ (IB), van vmbo tot en met tweetalig vwo, in het Nederlands en in het Engels.

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.