Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Docent(e) wiskunde – 2e graad
Functie naam
Wiskunde
Toegevoegd op
18 mei 2020
Eind Datum
13 juli 2020
Niveau
HBO
Aantal uur per week
0,5 - 1,0
Dienstverband
Tijdelijk, vast
Provincie
Zuid-Holland
Plaats
Vlaardingen
Aanvang functie
01-08-2020
Loon indicatie
LB/LC
Organisatie
St. - Jozefmavo
Website

Docent(e) Wiskunde, 2e graad bevoegd

Wij gaan vernieuwen!
Komend schooljaar 2020-2021 gaan wij starten met ons nieuwe School Balans Onderwijssysteem waarin wij o.a. met lessen van 75 minuten de docent meer ruimte geven voor differentiatie in de les. Lees meer hierover op onze website.

Doe jij mee?
Wij zoeken per 1 augustus a.s. een enthousiaste, liefst bevoegd en ervaren, docent(e)
Wiskunde, voor zowel de onderbouw als de bovenbouw van het VMBO-tl (mavo). 

Jij weet op een creatieve- en gevarieerde manier het vak te presenteren aan de leerlingen. Je bent goed in je vak, maar kunt ook over de grenzen van jouw vak heen kijken.
Daarnaast bent je een teamspeler die, zowel binnen de sectie als daarbuiten, een actieve bijdrage levert aan de onderwijsontwikkeling van onze leerlingen. Wij profileren ons als een school waar ‘de leerling telt’.

Als je ook wilt komen werken op de leukste Mavo van het land, reageer dan snel !
Dat kan rechtstreeks via Meesterbaan, maar past een kort filmpje of een presentatie jou beter, is dat natuurlijk ook helemaal prima. Stuur dat dan naar info@sjm.nl 

Neem een kijkje op onze website www.sjm.nl om meer van onze school te zien.
 

Volgens Cao-VO

De St.-Jozefmavo (SJM) is een school op katholiek/algemene grondslag. We willen een open organisatie zijn waar iedereen welkom is die de volgende waarden onderschrijft: respect, verdraagzaamheid, betrokkenheid en solidariteit. De SJM is een volledig zelfstandige school die binnen het VMBO de theoretische leerweg aanbiedt. Door een krachtige regionale uitstraling trekken we jaarlijks zo'n 200 nieuwe leerlingen aan (ruim 800 leerlingen totaal). We streven naar 'kwaliteit' op een breed vlak (onderwijs, zorg/ begeleiding, ondersteuning, buitenlesactiviteiten enz) en stimuleren initiatieven daarbinnen. Bij personeel kijken we dan ook naar mensen die enthousiast, betrokken en creatief zijn. Kortom: mensen die 'ervoor gaan'.

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.