Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
docenten bewegen en sport
Dienstverband
Tijdelijk, vast
Toegevoegd op
16 oktober 2020
Eind Datum
2 november 2020
Functie naam
Lichamelijke opvoeding
Niveau
HBO
Aantal uur per week
1,3 - 1,5
Plaats
Elburg/Nunspeet
Organisatie
Nuborgh College
Website

Wij zijn voor het Nuborgh College Oostenlicht op zoek naar docenten bewegen en sport.

Wij zijn voor het Nuborgh College Oostenlicht op zoek naar docenten bewegen en sport. Het betreft hier structurele vervanging, per direct, en zwangerschapsvervanging, per 1 januari 2021.
 

Je leeft als christen. Dat is te merken in je gedrag en je bent er op aanspreekbaarHet Nuborgh College is een protestants-christelijke school met de Bijbel als uitgangspunt. We zien elk mens als een uniek schepsel van God, dat respect
en waardering verdient en deze waarden ook zelf uitdraagt. Wij verwachten van onze medewerkers dat zij lid zijn van een van de protestants-christelijke kerken.
 
Je werkt graag in teamverband
Je kunt samenwerken met andere collega’s. Samen met collega’s kun jij je verantwoordelijkheid nemen voor leerlingen, onderwijs en ontwikkeling. Je bent in staat om samen en alleen een groep leerlingen of collega’s te helpen. Dit vraagt flexibiliteit, aanpassingsvermogen
en creativiteit.

Je bent in staat om het onderwijs te ontwikkelen
Jij wilt het onderwijs mede vormgeven zodat het aansluit op de eisen van de toekomstige maatschappij en je bent bereid om mee te werken om onze ambities te vertalen naar doelen. Je hebt een duidelijke visie op onderwijs en bent bereid deze ook bij te stellen.
Je staat niet stil in je ontwikkeling en wilt graag nieuwe dingen uitproberen.

Je bent er voor de leerling
Wij vinden het belangrijk dat de leerling actief en in toenemende mate zelfstandig leert, maar ook leert samenwerken met anderen. Jij wilt leerlingen laten groeien en laten geloven in hun kunnen. Je houdt hierbij rekening met de verschillende leerstijlen en
creëert hiervoor een verantwoord pedagogisch klimaat. 
 

Het Nuborgh College is een brede scholengemeenschap voor vmbo, havo en vwo met 3 locaties en 2377 leerlingen.
 
Het Nuborgh College maakt deel uit van het regionaal samenwerkingsverband VIA (12 onderwijsinstellingen) en streeft naar een professioneel integraal personeels-beleid. 
 
Het Nuborgh College ontwikkelt zich naar een moderne onderwijsinstelling, maakt ernst met het opleiden tot een zelfstandig lerende leerling, maakt gebruik van moderne leermiddelen en biedt leerlingen een brede vorming, passend bij hun niveau.
 
De protestants-christelijke identiteit is het fundament van ons pedagogisch-didactisch concept en berust op de Bijbel, waarin de mens beschouwd wordt als een uniek schepsel van God met eigen gaven en eigen bekwaamheden.
 

 

 

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.