Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Docenten Wiskunde
Dienstverband
Tijdelijk, vast
Toegevoegd op
30 oktober 2020
Eind Datum
30 november 2020
Functie naam
Wiskunde
Niveau
HBO
Aantal uur per week
1,2 fte
Provincie
Zuid-Holland
Plaats
Maasland
Aanvang functie
zo spoedig mogelijk
Loon indicatie
afhankelijk van kennis en ervaring
Organisatie
Lentiz VMBO Maasland
Website

We zijn op zoek naar een enthousiaste collega, liefst met werkervaring in het vmbo. Je bent een flexibele teamspeler en goed in het opbouwen en onderhouden van een netwerk, gericht op jouw vakgebied. Je bent aantoonbaar in staat om individueel te leren van de resultaten van je werk, ook collectief leren is je niet vreemd. Uiteraard hou jij de vakinhoudelijke en didactische kennis bij en pas je die kennis toe in de les.

We zijn op zoek naar een enthousiaste collega, liefst met werkervaring in het vmbo. Je bent een flexibele teamspeler en goed in het opbouwen en onderhouden van een netwerk, gericht op jouw vakgebied. Je bent aantoonbaar in staat om individueel te leren van
de resultaten van je werk, ook collectief leren is je niet vreemd. Uiteraard hou jij de vakinhoudelijke en didactische kennis bij en pas je die kennis toe in de les.

Taakomschrijving:
·        Je verzorgt de lessen wiskunde;
·        Je draagt bij aan de verdere ontwikkeling van onze school;
·        Je onderhoudt contact met alle vakgroepen;
·        Je maakt deel uit van de professionele leergemeenschappen van onze school.
 
 

Functie-eisen:
·          In het bezit van een tweedegraads onderwijsbevoegdheid op het gebied van wiskunde of studerend hiervoor;
·          Ervaring en affiniteit met het (groene) vmbo;
·          Bij voorkeur ervaring met het leren in professionele leergemeenschappen.
 
 
Benodigde competenties:
·        Onderwijskundig en pedagogisch flexibel;
·        Reflecterend vermogen;
·        Goed kunnen samenwerken met leerlingen, collega’s en schoolleiding.
 
 

CAO MBO is van toepassing

Lentiz onderwijsgroep bestaat uit acht scholen voor voortgezet onderwijs (vmbo, havo en vwo) en zes scholen voor mbo-onderwijs in de groene sector. Deze veertien unieke scholen bevinden zich in de Metropoolregio Rotterdam Den Haag en economische regio’s Greenport West-Holland, Mainport, Freshport, het vitale platteland van Midden-Delfland en Goeree-Overflakkee en zijn verspreid over zeven gemeenten. Ruim 7500 leerlingen en studenten volgen onderwijs op een van de scholen in zowel voltijd als deeltijdopleidingen en in de vorm van contractactiviteiten. In het onderwijs worden de leerlingen en studenten voorbereid op de toekomst en gestimuleerd om het beste uit zichzelf te halen. Lentiz vindt het belangrijk dat leerlingen en studenten niet alleen kennis krijgen aangeboden, maar ook een moreel kompas en vaardigheden om zich verder te ontwikkelen.
 
Lentiz | VMBO Maasland is een vmbo-school voor groen onderwijs. De school heeft als doel het beste uit haar leerlingen te halen. Kernwaarden hierbij zijn: kansrijk, integer, daadkrachtig en verbindend. Presteren in de vakken is voor ons net zo belangrijk als de ontwikkelingsfase waar de leerling doorheen gaat. Binnen onze school staat de leerling centraal en hij/zij krijgt van ons de mogelijkheid zich zo breed mogelijk te ontwikkelen. Wij verwachten van onze medewerkers dan ook dat zij kunnen inspelen op de behoeften en mogelijkheden van de leerlingen en dat zij continu werken aan hun pedagogische sensitiviteit.
 

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.