Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Dyslexiecoach
Dienstverband
Tijdelijk, vast
Toegevoegd op
15 oktober 2020
Eind Datum
30 oktober 2020
Functie naam
Remedial teacher
Niveau
HBO
Aantal uur per week
0,2 - 0,4
Provincie
Zuid-Holland
Plaats
Katwijk
Aanvang functie
1 januari 2021
Organisatie
Limes Praktijkonderwijs
Website

Dyslexiecoach

Ben jij op zoek naar een uitdaging binnen het Praktijkonderwijs? Dan is deze vacature echt iets voor jou! Wij zijn op zoek naar een collega met affiniteit voor onderwijs ondersteuning op het gebied van taal.
 
Op Limes Praktijkonderwijs staan arbeidstoeleiding en zelfredzaamheid van onze leerlingen centraal. Wij willen hen kennis en vaardigheden meegeven die de basis vormen voor hun verdere ontwikkeling. Kom jij ons team versterken?
 
Jouw team
Jouw nieuwe team bestaat uit collega’s die werken binnen de ondersteuning. Je wordt bij de start van jouw loopbaan begeleid door de coördinator onderwijsondersteuning. Zij maakt je wegwijs in onze school en in alle aspecten die daarbij horen.
 

Over ons  
Jouw uitdaging  
Als dyslexiecoach bij Limes Praktijkonderwijs ondersteun je leerlingen met dyslexie. Je stelt individuele ondersteuningsbehoeften op, ondersteunt de mentoren hoe hiermee om te gaan in de lessen en informeert ouders en school over de voortgang. Je bent flexibel,
gedreven en hebt oog voor de (leer)behoeftes van onze leerlingen en betrokkenheid bij de organisatie blijkt. Doel van onze dyslexiebegeleiding is dat leerlingen binnen de leer- en praktijksituatie vanuit coaching genoeg handvatten krijgen.
 
Over jou
Jij bent
al in het bezit van een bevoegdheid om dyslexie-coaching en hebt kennis van ondersteunende digitale leermiddelen zoals bijvoorbeeld Kurzweil. Je kunt je vinden in eigenschappen als ondernemend en bevlogen. Je wilt werken aan je eigen ontwikkeling, zowel vakinhoudelijk
als pedagogisch en je gaat uitdagingen aan.

 

Wij bieden jou
Een aantrekkelijke werkomgeving met professionele, leuke collega’s, prettige werksfeer, goede begeleiding en ontplooiingsmogelijkheden. Dit alles in een prachtige omgeving direct aan de kust.
Verder zijn er ook nog:

  • Opleidingsmogelijkheden voor een tweede bevoegdheid
  • Salaris conform cao VO
  • Eindejaarsuitkering van 8% 
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals kortingsregelingen met diverse verzekeraars, fietsplan, laptop, fitnessmogelijkheden.  

Dienstverband                      
Het dienstverband betreft een tijdelijk dienstverband voor een periode van 1 jaar met uitzicht op een vast dienstverband bij goed functioneren en ongewijzigde bedrijfsomstandigheden. 

 

Limes praktijkonderwijs
Limes praktijkonderwijs is een school waar ruim 210 jongeren zich onder het motto ‘Limes verlegt je grenzen’; ontwikkelen tot zelfstandige en verantwoordelijke mensen. Zelfredzaamheid en toeleiding naar het werk zijn hierbij sleutelwoorden. Voor het tweede jaar op rij is Limes in 2016 verkozen tot Excellente School.
Als werkgever biedt Limes praktijkonderwijs een aantrekkelijke werkomgeving met professionele en leuke collega’s, een prettige werksfeer, goede begeleiding en ontplooiingsmogelijkheden. Dit in een nieuw gebouw in een prachtige omgeving direct aan de kust.

Limes praktijkonderwijs  is onderdeel van Stichting Andreas College. Het bijdragen aan de persoonlijke ontwikkeling van onze leerlingen is onze belangrijkste drijfveer. Dit doen we onder meer door het geven van persoonlijke aandacht, respect en zorgzaamheid vanuit het Protestants Christelijk perspectief.

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.