Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Engels 2e graad
Functie naam
Engels
Toegevoegd op
16 april 2019
Eind Datum
5 mei 2019
Niveau
HBO
Aantal uur per week
0,6-0,8 fte
Dienstverband
tijdelijk, vast
Provincie
Zuid-Holland
Plaats
Gouda
Aanvang functie
01-08-2019
Loon indicatie
LB
Organisatie
De Goudse Scholengemeenschap Leo Vroman
Website

De Goudse Scholengemeenschap Leo Vroman uit Gouda zoekt een Engels 2e graad per 01-08-2019

Voor schooljaar 2019/2020 zoeken wij een kandidaat met (ruime) onderwijservaring voor het vak:
  
Engels 2e graad (0,6-0,8 fte)
 
Voor deze functie ligt de focus op het functioneren binnen de mavo (locatie Burg. Martenssingel 15). Naast het verzorgen van goede lessen, verwachten wij dat onze toekomstige collega mentor kan worden en meewerkt aan projecten en de onderwijskundige ontwikkelingen
binnen onze onderwijsteams.

Wij nodigen je uit het boekje onderwijskundige ontwikkeling op de GSG Leo Vroman op te vragen via
administratie@gsgleovroman.nl.
 
Sollicitaties ontvangen wij graag digitaal vóór 6 mei.
 
Wil je meer weten over de GSG Leo Vroman? Lees het informatieboekje, onze website
www.gsgleovroman.nl of bel met onze afdeling personeelszaken, telefoon 0182-599994 of stuur een mail naar
personeelszaken@gsgleovroman.nl .
 
 

Wij vragen:

  • Een 2e graads bevoegdheid Engels
  • Ruime onderwijservaring mavo

Wij bieden jou:

  • Een tijdelijke aanstelling met uitzicht op vast;
  • Functieschaal LB
  • Een positief schoolklimaat met goede relaties tussen leerlingen en docenten;
  • Begeleiding door onze docentenbegeleider;
  • Een school in beweging met ruimte voor eigen initiatief;
  • Een eigen laptop

De Goudse Scholengemeenschap Leo Vroman maakt werk van groei en ontwikkeling, voor zowel leerlingen als docenten. Werken bij de GSG Leo Vroman is meer dan voor de klas staan. Het is een samenspel dat leerlingen én docenten verder brengt. Stimulerend voor scholieren, uitdagend voor docenten. De GSG Leo Vroman telt ruim 1500 leerlingen voor mavo, mavo-sport, havo, vwo en vwo-plus. De school maakt deel uit van de Stichting Openbaar Voortgezet Onderwijs (Stovog). De GSG Leo Vroman telt drie kleinschalige locaties. Ons nieuwe schoolgebouw ligt op slechts enkele minuten lopen van station Gouda (goed bereikbaar vanuit Utrecht, Rotterdam en Den Haag).
Werkomgeving vol uitdaging
Als docent aan de GSG Leo Vroman doe je meer dan lesstof overdragen. Samen met collega’s en onderwijsassistenten help je onze leerlingen verder. Zodat ze van binnenuit gemotiveerd zijn nieuwe lesstof eigen te maken: individueel en ook samen met anderen. Dit gebeurt niet in traditionele klaslokalen, maar in eigentijdse onderwijsruimtes die volledig op dit samenspel zijn afgestemd, compleet met digitale leermiddelen.
Natuurlijk houden wij ook jouw ontwikkeling als medewerker in de gaten. Met een personeelsbeleid waarin volop ruimte is voor nieuwe stappen en innovatie. 
De schoolleiding besteedt veel aandacht aan de professionalisering van leraren. Elke docent gaat met een eigen digitaal bekwaamheidsdossier aan de slag met het ontwikkelen van en reflecteren op de eigen bekwaamheden en competenties.
Onderwijskundige ontwikkeling
De GSG Leo Vroman is een school met een visie en een school in beweging door de onderwijskundige ontwikkelingen die momenteel plaatsvinden. We nodigen je uit het boekje onderwijskundige ontwikkeling op de GSG Leo Vroman digitaal op te vragen via: administratie@gsgleovroman.nl  om meer te lezen over onze ontwikkeling. 
Digitale leeromgeving 
Sinds zomervakantie 2014 heeft de GSG Leo Vroman een device in het lesprogramma geïntroduceerd. Alle leerlingen hebben inmiddels de beschikking over een device. Naast de devices beschikt de school over laptops en een uitstekend draadloos netwerk. Alle docenten krijgen de beschikking over een laptop.
 
De schoolleiding besteedt veel aandacht aan de professionalisering van leraren. Elke docent wordt geacht met een eigen digitaal bekwaamheidsdossier te werken aan het ontwikkelen van en reflecteren op de eigen bekwaamheden en competenties.

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.