Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Engels
Dienstverband
tijdelijk, vast
Toegevoegd op
11 oktober 2019
Eind Datum
11 november 2019
Functie naam
Engels
Niveau
HBO
Aantal uur per week
1,0
Plaats
Den Bosch
Aanvang functie
1 januari 2020
Loon indicatie
LB
Organisatie
Koning Willem I College
Website

Koning Willem I College uit Den Bosch zoekt een Engels per 1 januari 2020

Ben je een breed geïnteresseerde Leraar Engels en heb je affiniteit met de doelgroep niveau 2? Dan is dit iets voor jou!

Voor de afdeling Kort Middelbaar Vak Onderwijs zijn wij voor de diverse opleiding op niveau 2 op zoek naar een enthousiaste leraar voor het verzorgen van de lessen Engels. Om dit met plezier en enthousiasme te kunnen doen is affiniteit met deze specifieke doelgroep
een vereiste, mede als sterk klassenmanagement.
 
Wat ga je doen?
– Je geeft leerlingen op een plezierige en effectieve wijze les, afgestemd op hun opleiding, leerwensen en beginniveau.
– Je stelt leer- en oefenmateriaal en van de les- en leermethode samen, alsmede de begeleiding en beoordeling van werkstukken en afstudeerprojecten.
– Je levert een bijdrage aan het samenstellen van onderwijsprogramma’s, het ontwikkelen van voorstellen voor (onderwijs)vernieuwing en de advisering van het management op dat gebied.
– Een bijdrage leveren aan de afstemming van het proces m.b.t. toetsing en examinering alsmede het leveren van een bijdrage aan de toetsontwikkeling. 
 

 

Wat verwachten we van jou?
Om deze functie in te kunnen vullen heb je kennis van en ervaring met het vakgebied Engels is het prettig als je, gezien de variëteit aan vakrichtingen, breed geïnteresseerd bent. Daarnaast is algemene theoretische kennis van pedagogische en didactische methoden
en technieken een vereiste.
 
Je bent vaardig in het overdragen van praktijkkennis op het vakgebied van de opleiding. Het begeleiden en motiveren van leerlingen zit in je DNA. Verder ben je in staat om onderwijsprogramma’s vorm te geven en kun je didactische methoden en technieken toepassen.
 
We vragen voor deze functie om een Lerarenopleiding Engels of een relevant diploma HBO aangevuld met een Pedagogisch didactisch diploma.

Wat bieden we?
Het salaris voor deze functie ligt afhankelijk van kennis en ervaring tussen de €2820,- en € 4218,- bruto fulltime basis (LB schaal, cao MBO). Indien er sprake is van een ontwikkeltraject tot Leraar dan bedraagt het maximale salaris € 3789,- bruto op fulltime
basis (schaal 9). En worden er afspraken gemaakt over tijd en kosten. Verder biedt het Koning Willem I College uitgebreide opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden en kan er gerekend worden op goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een aantrekkelijke
vakantieregeling en een eindejaarsuitkering van 8,33%.

Het Koning Willem I College is een vooruitstrevend Regionaal Onderwijs Centrum (ROC) voor middelbaar beroepsonderwijs, vervolgonderwijs en educatie. We zijn een echt Community College, een bruisend middelpunt van binnen- en buitenschoolse activiteiten die het leren bevorderen en met een grote maatschappelijke betrokkenheid. Het college biedt je gelegenheid om ambities vorm te geven binnen een plezierige, inspirerende en informele werkomgeving. Dat dit door medewerkers zo wordt ervaren, blijkt Uit de medewerkerstevredenheidsonderzoeken die regelmatig gehouden worden. In 2015 is het college vanuit “het beste werkgeversonderzoek” verkozen tot beste onderwijswerkgever en behaalden we de 6de plaats van beste werkgevers in het land. Het Koning Willem I College hecht veel belang aan de kwaliteit van de medewerkers. Zij worden beschouwd als professionals en krijgen optimale kansen om zich (verder) te ontwikkelen.

Onze Missie
Het succes van de student is de reden van ons bestaan

Onze Visie
Gewoon een goede school

Onze Kernwaarden
· Wij zijn een community college
· Wij spreken alle talenten aan
· Wij voeden creatief denken
· Wij verleggen grenzen
· Wij gaan voor een betere wereld
 

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.