Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Engels
Dienstverband
tijdelijk, vast

De docent verzorgt zelfstandig lessen Engels aan klassen onderbouw vmbo-t.

De bevoegde, enthousiaste en creatieve docent verzorgt lessen Engels aan 3 of 4 klassen eerste en tweede leerjaar van het vmbo-t. De leerlingen werken met de digitale editie van Stepping Stones. Werkdagen in overleg.

De sollicitant is bevoegd en heeft relevante werkervaring. De leerling is actief in de les en er wordt in de lessen alleen in het Engels gesproken.  

De vacature is ingeschaald op lb (lc’ers kunnen ook reageren), werkdagen zijn in overleg. Werken op het BNC is werken op een ontzettend leuke school! Er is een begeleidingsprogramma voor nieuwe docenten.

Het Bernard Nieuwentijt College is een bijzondere school: kleinschalig, digitaal en energiek! Het team BNC biedt VMBO-T aan én HAVO/VWO-onderbouw aan 235 leerlingen. Het overgrote deel van de lessen wordt digitaal aangeboden en er zijn verschillende onderwijsactiviteiten buiten de schoolmuren. Het team werkt hard aan haar onderwijs met het doel nog meer uit de leerlingen te halen. Alle docenten op het BNC gaan mee in deze ontwikkeling en stimuleren een actieve werkhouding.

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.