Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Engels
Dienstverband
Tijdelijk
Toegevoegd op
6 oktober 2020
Eind Datum
6 november 2020
Functie naam
Engels
Niveau
HBO
Aantal uur per week
0,5 FTE
Provincie
overijssel
Plaats
Almelo
Aanvang functie
19-10-2020
Organisatie
CSG Het Noordik
Website

CSG Het Noordik uit Almelo zoekt een Engels per 19-10-2020

De functie
Wij zijn op zoek naar een docent Engels met affiniteit voor het vmbo voor onze vestiging in Vroomshoop. Je geeft les in de onderbouw en bent flexibel inzetbaar op meerdere werkdagen.
 
Wie zijn wij
CSG Het Noordik is een scholengemeenschap met een christelijke grondslag. Wij geloven dat onze wortels ertoe doen voor de samenleving van morgen. Onze medewerkers zetten zich in om de talenten van leerlingen optimaal te ontplooien en hun kennis te vermeerderen.
Dit doen we door onderwijs te bieden van hoge kwaliteit in een uitdagende, inspirerende en veilige omgeving.
 
De vestiging in Vroomshoop is een dorpsschool met ruim 500 leerlingen. Hier worden lessen gegeven in het vmbo en onderbouw havo/vwo. Er heerst een fijne, gemoedelijke sfeer en collega’s staan altijd voor elkaar klaar.
 
Samen zorgen we ervoor dat alle leerlingen een goede start maken in de samenleving. Dit doen we door de leerlingen te kennen en maatwerk te bieden. Hiervoor hebben wij een kwalitatief sterke docent nodig die onze leerlingen uit de BB, KB, mavo en havo/vwo vanuit
een inspirerende didactiek dát onderwijs kan brengen, dat voor onze leerlingen nodig is.
 
Door jezelf continu te blijven professionaliseren en door een bijdrage te leveren aan het vernieuwen en verbeteren van de onderwijspraktijk haal je het beste in de leerlingen naar boven.
 
 

Wie ben jij
Jij bent een:

  • bevoegde of studerende docent Engels met passie voor het vak;
  • docent die de samenwerking met collega’s opzoekt en andere collega’s weet te inspireren;
  • collega die wil bijdragen aan het vernieuwen en verbeteren van de onderwijspraktijk;

Wat bieden wij

  • Een betrokken en ict-rijke werkomgeving met een informele werksfeer;
  • Ruimte en tijd om jezelf te blijven professionaliseren;
  • Een arbeidsovereenkomst voor de duur van de ziektevervanging (maximaal tot einde schooljaar)
  • Inschaling volgens de cao-vo.

CSG Het Noordik is een christelijke scholengemeenschap voor vmbo, havo, atheneum en gymnasium met vestigingen in Almelo, Vriezenveen en Vroomshoop. In totaal heeft de school, verspreid over de vestigingen, ongeveer 3300 leerlingen en 370 personeelsleden. Iedere vestiging heeft zijn eigen traditie en schoolcultuur en profileert zich hiermee binnen de kaders van de school.

Onderwijs draagt bij aan de ontwikkeling van mensen, zodat zij kunnen deelnemen aan vervolgonderwijs, werk en het maatschappelijke verkeer. Voor ons betekent dit dat elke leerling telt: iedereen verdient kwalitatief goed onderwijs en krijgt de mogelijkheid eigen talenten te ontwikkelen. In ons onderwijs vormen vakinhoud en vaardigheid het fundament en werken we daarnaast aan het ontwikkelen van een persoonlijke levenshouding. Dat doen we met een activerende didactiek en door samenwerkend leren.

Wij leren en werken in een sfeer van vertrouwen, openheid en aandacht. Wij houden rekening met talenten, eigenschappen en persoonlijke situaties van onze leerlingen en medewerkers. Al onze medewerkers geven vanuit een persoonlijke beleving van het christelijk geloof vorm en inhoud aan het onderwijs.

CSG het Noordik wil voor haar medewerkers een professionele werkgever zijn. Alle medewerkers dragen bij aan het gezamenlijk resultaat en aan kwaliteitsverbetering van het onderwijs. Dit vereist van onze medewerkers een instelling waarbij onderlinge samenwerking, vertrouwen, respect en collegialiteit nadrukkelijk aanwezig zijn. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat wij als werkgever en medewerkers aandacht geven aan en kansen creëren voor eigen en andermans ontwikkeling. Medewerkers voelen zich verantwoordelijk en werken met een permanent oog voor kwaliteit. Het bieden van mogelijkheden tot zelfontplooiing is vanzelfsprekend. Wij hebben scholingsplannen die uitgewerkt worden in een jaarlijks scholingsaanbod, waarop medewerkers kunnen intekenen. Aan personeelsleden wordt de mogelijkheid geboden een EHBO/AED-cursus en/of BHV-cursus te volgen.

Naast de bovenstaande scholingsmogelijkheden biedt CSG Het Noordik nog andere arbeidsvoorwaarden, zoals salarissen conform de CAO-VO gebaseerd op het functiewaarderingssysteem FUWA–VO,een gunstige eindejaarsuitkering, regelingen als het fietsplan, betaald en onbetaald ouderschapsverlof en bedrijfsfitness. Voor onderwijsondersteunend personeel zijn flexibele werktijden bespreekbaar. Dankzij de gunstige verlofregeling zijn onderwijsondersteunende personeelsleden alle schoolvakanties vrij net als de docenten. Met uitzondering van de zomervakantie. Deze vakantie is voor onderwijsondersteunend personeel vijf weken.

Kortom: kies voor een uitdagende functie bij een goede werkgever als
CSG Het Noordik, waarbij aandacht is voor zowel de mens als resultaat!

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.