Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Facilitair medewerker
Dienstverband
tijdelijk, vast

Carmel College Salland uit Raalte zoekt een Facilitair medewerker per 29-10-2018

Ben jij een energieke man of vrouw en heb je ervaring als facilitair medewerker of in een soortgelijke baan? Kun je goed omgaan met leerlingen en ben je van vele markten thuis? Lees dan de rest van deze vacature!

Jouw verantwoordelijkheden
Als facilitair medewerker maak je deel uit van het facilitair team en kun je op alle locaties van onze school ingezet worden. Het facilitaire team is verantwoordelijk voor de gehele facilitaire dienstverlening. Denk hierbij onder andere aan inkoop, schoonmaak,
gebouwbeheer, catering en repro. 
In de rol van facilitair medewerker ben je onder andere verantwoordelijk voor:

  • Het begeleiden en aansturen van leerlingen bij uitvoerende werkzaamheden;
  • Kleinschalig onderhoud en reparaties aan het gebouw en installaties zoals het vervangen van deurdrangers, verlichting, etc.; 
  • Het begeleiden van leveranciers. Denk aan installateurs, inrichters, bouwkundige bedrijven; 
  • Het verzorgen van catering.  

Jouw profiel
Je hebt een mbo werk- en denkniveau, beschikt over een mbo (technisch) diploma en ervaring in een soortgelijke functie. Ook ben je in het bezit van een rijbewijs en woon je in omgeving Raalte (binnen een straal van 15 kilometer!). Heb je ook een EHBO- en BHV-diploma?
Dan zien wij dat als een pluspunt.
Je bent een representatieve collega en beschikt over goede sociale en communicatieve vaardigheden, zodat je klantvriendelijk en resultaatgericht je werk kunt doen. Jouw "klanten" zijn de leerlingen, medewerkers, ouders, leveranciers en overige bezoekers. Je
geniet van de drukte die op een school heerst en kunt hier goed in functioneren, ook wanneer dingen soms anders verlopen dan verwacht. 
Je bent een echte duizendpoot: Werken met een computer is voor jou bijvoorbeeld geen enkel probleem. En jouw neus voor facilitaire zaken combineer je met een proactieve houding. Jouw technisch inzicht komt goed van pas maar we vinden het ook erg belangrijk
dat je ervaring hebt in het omgaan met en het aanspreken en begeleiden van leerlingen (leeftijd 12-17).
Ben jij bereid om 28 uur te werken, verdeeld over 5 dagen? Maak dan werk van deze vacature! De exacte werktijden spreken we graag later met je af. 

Jouw werkplek
Carmel College Salland in Raalte is een brede scholengemeenschap met bijna 2.700 leerlingen, ruim 300 medewerkers. Een school waar volop mogelijkheden zijn om in gezamenlijkheid verder te bouwen aan het onderwijs. We bieden praktijkonderwijs, vmbo basis, kader
en gemengd theoretische leerweg, havo, atheneum en gymnasium. In leerjaar drie en vier bieden wij het profiel "Dienstverlening en Producten" aan. De sector bedrijfsvoering ondersteunt op het gebied van financiën en beheer, P&O, ICT, communicatie, kwaliteitszorg,
huisvestings- en facilitaire zaken.
Onze school staat middenin de samenleving. We willen voor onze leerlingen het best denkbare onderwijs realiseren. Onderwijs dat onze leerlingen voorbereidt op hun toekomst. 

Ons aanbod
Het betreft een parttime baan (0,7 fte), tijdelijk tot einde schooljaar 2018-2019, mogelijk met een verlenging.
Bij deze baan hoort een passende beloning. Conform de CAO VO ontvang je een salaris van maximaal € 2.386 bruto per maand bij een volledige werkweek (schaal 4).
Daarnaast ontvang je een eindejaarsuitkering, 8% vakantietoeslag, uitstekende pensioenregeling, reiskostenvergoeding, korting op premie ziektekostenverzekering en diverse andere voordelen.
Het Carmel College Salland maakt deel uit van Stichting Carmelcollege. Werken bij Carmel betekent werken bij een werkgever met een aantrekkelijk loopbaanbeleid.

Meer weten?
Telefoon: 0572 – 34 85 00 
Functie: teamleider facilitaire dienst 
Contactpersonen: Ron van Dam
Meer informatie over de functie is te verkrijgen bij:

Solliciteren
Wij ontvangen jouw sollicitatie graag zo spoedig mogelijk. Bij voldoende reacties wordt de vacature offline gehaald en is het niet meer mogelijk te reageren.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.
 

Maximaal 2.386,- euro bruto per maand bij een volledige baan (schaal 4). Eindejaarsuitkering, 8% vakantietoeslag, pensioenregeling, tegemoetkoming in de reiskosten, korting op premie ziektekostenverzekering.

Meer informatie over het Carmel College Salland vind je op: www.carmelcollegesalland.nl.

Carmel College Salland is een Carmelschool. Stichting Carmelcollege verbindt VO-scholen in heel Nederland.
Alle vacatures bij deze stichting vind je hier.

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.