Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Frans
Dienstverband
tijdelijk
Toegevoegd op
8 november 2018
Eind Datum
21 november 2018
Functie naam
Frans
Niveau
HBO
Aantal uur per week
0,56 fte
Provincie
flevoland
Plaats
Dronten
Organisatie
Ichthus College Dronten
Website

Ichthus College Dronten uit Dronten zoekt een Frans per

Het Ichthus College Dronten is een school voor vmbo, havo, atheneum en gymnasium. In totaal volgen ongeveer 950 leerlingen onderwijs. Zij krijgen de gelegenheid het beste uit zichzelf te halen door te leren op de manier die het best bij hen past. Daarom
is gestart met leerroutes: doorgaande leerlijnen naar het mbo, hbo en wo. Wij bieden de vakroute (vmbo-bb/kb), de college-route (vmbo-tl en havo) en de academische route (vwo: atheneum en gymnasium). Wij werken we vanuit de christelijke inspiratie. ‘Samen
groeien’ staat bij ons centraal. In onze visie zijn werkgever en werknemer beiden verantwoordelijk voor het waarmaken van de persoonlijke en organisatorische ambities. Wij doen daarom voortdurend een beroep op eigen verantwoordelijkheid, initiatief en flexibiliteit.
Medewerkers kunnen op basis van persoonlijke belangstelling en mogelijkheden kleur geven aan hun carrière. Het doel is om een functie te vervullen die past bij de eigen kennis, ervaring en interesses. Om dit te kunnen realiseren krijgen medewerkers onder andere
steun van ons eigen opleidingsteam.

Wij zoeken een docent voor het voorbereiden en verzorgen van de lessen Frans voor onderbouwklas 1,2 en 3 vwo en havo 4 en vwo 4 op onze hoofdvestiging in Dronten (Jupiterweg 25).

Een afgeronde lerarenopleiding met een eerste graads bevoegdheid of lerende hiervoor.

* Aard dienstverband: ziektevervanging van vaste docent
* Salarisschaal: afhankelijk van opleiding en ervaring
* Salaris en arbeidsvoorwaarden conform de CAO VO

Een school is meer dan een plek waar onderwijs wordt geboden. Wij ondersteunen leerlingen om hun weg in het leven te vinden. Daarbij vindt het Ichthus College Dronten de kernwaarden en christelijke uitgangspunten van groot belang.
Respect voor elkaar, tijd voor ontmoeting en ruimte voor zingevingsvragen zijn onmisbaar voor een school waar ‘samen groeien’ centraal staat.
Wij zijn ook een school met een menselijke maat. Een school waar je iedereen kent en waarin je gekend wordt. Wij willen bovendien midden in de maatschappij staan en samen met ouders werken aan de toekomst van de kinderen.

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.