Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Freelance Docenten / Trainers (doorlopend)
Dienstverband
tijdelijk
Toegevoegd op
20 augustus 2018
Eind Datum
20 oktober 2018
Functie naam
Docent Groen
Niveau
HBO
Aantal uur per week
in overleg
Provincie
gelderland
Plaats
Lochem
Aanvang functie
Voortdurend
Organisatie
Groeipunt BV
Website

Groeipunt BV uit Lochem zoekt een Freelance Docenten / Trainers (doorlopend) per Voortdurend

Wij zijn voortdurend op zoek naar freelance

Docenten / Trainers
gespecialiseerd in bijv. Voeding, Groen, Management & Communicatie, Nederlandse taal i.c.m. communicatie, Arbo en veiligheid, TWI, Arbeidsparticipatie, Duurzame inzetbaarheid etc.
(zie voor ons huidige trainingsaanbod: www.groeipunt.nl

Functiebeschrijving
Als freelance docent word je in voorkomende gevallen ingezet om cursussen en bedrijfsopleidingen voor ons voor te bereiden en uit te voeren. Dit kan zowel zijn vanuit de rol als ZZP’er, op factuurbasis vanuit een bedrijf of via een tijdelijk dienstverband.

Heb jij…..?

  • Affiniteit met het lesgeven aan de doelgroep werknemers van bedrijven en organisaties?
  • Een afgeronde HBO-opleiding en/of tweedegraads onderwijsbevoegdheid, tweedegraads bevoegdheid Nederlands/PABO en tevens werkervaring in het bedrijfsleven?
  • Aantoonbare ervaring met het voorbereiden en geven van (in-company) cursussen en bedrijfsopleidingen?
  • Gevoel voor coaching, het inzetten van afwisselende werkvormen, het verzamelen van het juiste lesmateriaal, werken in een elo, etc.?
  • Eventueel nog andere kwaliteiten/expertise waarmee we ons als organisatie verder kunnen ontwikkelen of onze diensten kunnen uitbreiden?

Ben jij…..? 

  • Proactief, gedreven en resultaatgericht;
  • Klantgericht en –vriendelijk;
  • In staat met bedrijven en organisaties mee te denken over hun werkprocessen en de verbetering hiervan en dit te vertalen in de trainingen die je geeft?

Ons aanbod
Wij bieden een marktconform tarief.
Wij streven naar duurzame mens- en bedrijfsontwikkeling door het ontwikkelen en benutten van talenten van medewerkers en het realiseren van organisatie- en bedrijfsdoelstellingen.

Bij AOC Oost leiden we groene vakmensen op. Met ons praktijkgerichte vmbo en mbo voor natuur, voeding en leefomgeving in Almelo, Borculo, Doetinchem, Enschede en Twello. AOC Oost verzorgt ook volwassenenonderwijs. Vanuit Groeipunt bieden wij bedrijfsopleidingen op maat voor elke beroepsgroep. Samen met 550 medewerkers en ruim 5.600 leerlingen, studenten en deelnemers werken we aan de wereld van morgen.

We zijn altijd op zoek naar nieuw talent. We zijn er trots op dat wij leerlingen en studenten opleiden die kundig zijn in hun vak en met plezier werken in de werkvelden natuur, voeding of leefomgeving. Passie, ambitie en persoonlijke aandacht: daar staan wij voor. Zowel voor onze leerlingen, als voor elkaar. Heb jij zin om je te ontwikkelen op een manier die bij jou past en samen te werken aan de groene wereld van morgen? We kijken uit naar je sollicitatie!

Is er op dit moment geen passende vacature en heb je interesse in werken bij AOC Oost?
Meld je hier aan en blijf op de hoogte van de vacatures!

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.