Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Functioneel Beheerder DMS en Applicaties Bedrijfsvoering
Dienstverband
Tijdelijk, vast
Toegevoegd op
8 oktober 2020
Eind Datum
7 december 2020
Functie naam
ICT-medewerker
Niveau
HBO
Aantal uur per week
1,0 FTE
Provincie
gelderland
Plaats
Ede
Aanvang functie
2-10-2020
Loon indicatie
schaal 8
Organisatie
Aeres
Website

Aeres uit Ede zoekt een Functioneel Beheerder DMS en Applicaties Bedrijfsvoering per 2-10-2020

Wat ga je doen?

Als Functioneel Beheerder zorg je ervoor dat de gebruikers de juiste functionaliteiten tot hun beschikking hebben. Je bent de schakel tussen de gebruikersorganisatie, ICT & Informatiemanagement en de leverancier van de applicatie. Het is erg belangrijk dat je goed kunt analyseren, documenteren, gevoel hebt voor de organisatie en helder communiceert. Je maakt deel uit van een enthousiast team dat uit ongeveer 35 collega’s bestaat.

Met jouw enthousiasme begeleid je gebruikers in het werken met diverse informatiesystemen waarbij de focus ligt op het beheer van Corsa DMS. Daarnaast adviseer je over procesverbeteringen en doe je navraag bij gebruikers over hun wensen. Belangrijk is dat je mensen enthousiasmeert en als spin in het web fungeert met betrekking tot bijvoorbeeld het DMS van Aeres.

Binnen het team van functioneel beheerders streven we ernaar om het beheer van belangrijke bronsystemen bij meerdere collega’s te beleggen. Je bent dan primair aanspreekpunt voor een bepaald systeem en waarnemer voor een ander systeem bij afwezigheid van de betreffende collega.

De ideale kandidaat ziet er als volgt uit:

 • Je bent communicatief vaardig
 • Je hebt een HBO werk- en denkniveau
 • Je bent in staat om procesgericht te denken
 • Je hebt ervaring als Functioneel Beheerder van een DMS
 • Ervaring met MyCorsa is een pre
 • Je hebt ervaring met het in kaart brengen van data-, informatie-, en documentstromen
 • Kennis en ervaring van identitymanagement processen is een pre

Waar ga je werken?

Je gaat werken op het Bestuursbureau van Aeres in Ede. Per 1 juni 2020 is Aeres gefuseerd met Nordwin College. Door de fusie, vormen Aeres en Nordwin College samen een onderwijs- en kennisorganisatie met een focus op de groene sector, die in Noord- en Midden-Nederland circa 15.000 leerlingen en studenten en 17.000 cursisten bedient. Door het bundelen van de capaciteit ontstaat daarbij een krachtige organisatie, gericht op Agro, Food en Leefomgeving. De totale organisatie telt ruim 1900 medewerkers die verspreid over 20 vestigingsplaatsen werken.

Het Bestuursbureau ondersteunt de instellingen met diverse diensten als Financiën, ICT, Personeel en Organisatie en Corporate Communicatie. Werken op het Bestuursbureau betekent werken in een dynamisch werkveld, omdat je zowel de medewerker op locatie als het College van Bestuur ondersteunt.

Wat biedt Aeres?

Als functioneel beheerder bij Aeres krijg je een veelzijdige en zelfstandige functie en er liggen grote uitdagingen met ruimte voor groei als professional. Aeres kenmerkt zich door een grote verscheidenheid aan activiteiten. Naast een goed salaris bieden we een prima balans tussen werk en privé: werken in het onderwijs betekent een ruim aantal vakantiedagen en mogelijkheden om het werk flexibel in te delen. Ook vinden we het vanzelfsprekend dat medewerkers zich blijven ontwikkelen en stimuleren dit door te investeren in opleiding, training en coaching van medewerkers.

Daarnaast bieden wij:

 • Inschaling vindt plaats volgens de cao-mbo in schaal 8 (maximaal €3474,- bruto per maand bij een volledige dienstbetrekking). Aangezien het een nieuwe functie betreft, wordt de functie na een jaar geëvalueerd.
 • Een vaste baan, die we in eerste instantie starten met een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd bij Stichting Aeres Groep.
 • Aeres biedt een goed pakket primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. De organisatie biedt volop mogelijkheden jezelf verder te ontwikkelen. Naast een markconform salaris biedt Aeres een prima balans werk-privé: werken in het onderwijs betekent een ruim aantal vakantiedagen en mogelijkheden om het werk flexibel in te delen.
 • Als kennisorganisatie investeert Aeres uiteraard in opleiding, training en coaching van haar medewerkers.

Enthousiast geworden?

 • Voel je je aangesproken door dit profiel en heb je interesse om te komen werken in een enthousiast en gedreven team met hardwerkende collega’s? Reageer dan snel.
 • Mocht je inhoudelijke vragen hebben over de functie, neem dan contact op met Martijn Deiman (Informatiemanager), tel: +31 65 189 0873.
 • Reageren kan tot en met 20 oktober 2020.
 • De eerste gesprekken zijn gepland voor 26 en 27 oktober. Mogelijk volgt er nog een tweede ronde.

Aeres is een breed, veelzijdig kennisinstituut binnen de sector voor voedsel, leefomgeving en groen.  Aeres verzorgt regulier onderwijs (PrO, VMBO, MBO, HBO), praktijkleren, commerciële diensten en praktijkonderzoek. Aeres heeft 1.200 medewerkers, 11.000 leerlingen en studenten en jaarlijks volgen nog eens duizenden volwassenen een training of cursus.
De hoofddoelstelling van Aeres is het verzorgen van goed onderwijs. Daarnaast het uitvoeren van gedegen praktijkgericht onderzoek dat bijdraagt aan kennisontwikkeling, aan het onderwijs, de beroepspraktijk en aan professionalisering. De uitdagingen waar de groene sector voor staat zijn enorm. Het ambitieniveau voor het groene onderwijs ligt dan ook hoog. Aeres kenmerkt zich door een grote diversiteit. Dit maakt dat de uitdagingen voor de verschillende onderwijssoorten (vmbo,  mbo, hbo en masters) en de commerciële activiteiten, op onderdelen verschillen. De gezamenlijke ambitie is: meer profilering als één krachtige Aeres organisatie in Nederland en internationaal. De Aeres strategie “verbindend perspectief” is daarin leidend.

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.