Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Gedragswetenschapper Speciaal Onderwijs
Functie naam
Zorg en gezondheid
Toegevoegd op
13 november 2018
Eind Datum
10 december 2018
Niveau
HBO
Aantal uur per week
40 uur
Provincie
Zuid-Holland
Plaats
Den Haag
Organisatie
NIVVO Speciaal Onderwijs Den Haag
Website

NIVVO Speciaal Onderwijs Den Haag uit Den Haag zoekt een Gedragswetenschapper Speciaal Onderwijs per

Ben jij per direct beschikbaar als gedragswetenschapper voor het Speciaal Onderwijs? Ben jij pedagogisch zeer sterk en ga je graag een uitdaging aan? Lees dan snel verder!

Functie
In deze functie weet je alles van gedragsproblematiek en de behandeling daarvan. Je kan goed adviseren richting alle betrokken partijen.
Docenten kunnen bij jou aankloppen voor vragen en jij begeleidt hun in het maken van de juiste keuzes.

Voor de hulpverleners ben je een vraagbaak, je begeleidt hen in het maken van de juiste keuzes en bent in staat de behandeling theoretisch te onderbouwen. Deze begeleiding geef je op een gestructureerde manier vorm. Je ziet erop toe dat er op een planmatige, cyclische en resultaatgerichte manier wordt gewerkt.

Functie eisen

 • Je hebt een passende opleiding afgerond;
 • Je hebt ervaring met Cluster 4 leerlingen;
 • Je gaat voor de leerling;
 • Je werkt planmatig en bent resultaatgericht;
 • Je begeleidt docenten in het maken van de juiste keuzes;
 • Je zegt wat je doet en doet wat je zegt.
 • Je staat stevig in je schoenen.

Aanbod
NIVVO biedt je de kans om te werken bij de leukste scholen met de beste flexibiliteit en zekerheid. Er zijn verschillende contractmogelijkheden, bijvoorbeeld detachering, freelance of regulier. Vaak zien wij dat NIVVO fungeert als een springplank naar een leuke, nieuwe school waar je weer voor jaren aan de slag kan! Daarnaast bieden wij het volgende:

 • salaris volgens inschaling CAO-onderwijs;
 • goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals diverse opleidingsmogelijkheden;
 • een reiskostenvergoeding van 19 ct per kilometer;
 • professionele begeleiding en coaching;
 • vrij tijdens de schoolvakanties;
 • minder werkdruk aangezien je niet bij alle vergaderingen aanwezig hoeft te zijn.

Solliciteer snel en maak kans op die mooie, nieuwe baan in het onderwijs!

Inlichtingen
Desiree Gil Corral d.gilcorral@nivvo.nl
06 5189 8869

Onderwijs vacatures zo goed mogelijk invullen en daarbij de school en de docent ontzorgen, dat is wat "Het Nederlands Instituut Voor Vervanging in het Onderwijs"? (NIVVO) doet. Wij zijn gespecialiseerd in tijdelijke én vaste vervanging in het Voortgezet Onderwijs, (Voortgezet) Speciaal Onderwijs (VSO), het MBO en HBO.

Waar staat NIVVO voor? NIVVO staat voor kwaliteit in onderwijs. Al 10 jaar lang zijn wij actief binnen het onderwijs. Van onze docenten vragen wij dat zij hart hebben voor de jongere en hart hebben voor hun vak. Waarom? Daar begint alles mee. Als je dat hebt dan wil je niets liever dan kwaliteit leveren en ben je bereid een stapje extra te doen voor de jongere, de school of je vak. Onze adviseurs zitten ook zo in elkaar. Ze hebben passie voor het onderwijs en leveren daarmee de kwaliteit die scholen van ons vragen. Dat maakt ons wie wij zijn.

Waarom als docent kiezen voor NIVVO? We kunnen ons voorstellen dat je je in eerste instantie afvraagt waarom je zou solliciteren bij NIVVO. Wij zijn namelijk geen school en je kunt natuurlijk ook direct bij een school solliciteren. Onze ervaring is echter dat veel docenten het heel plezierig vinden om een tijdje via NIVVO te werken. Ze krijgen zo de kans om bij een aantal scholen in de keuken te kijken en deze school te leren kennen. En vervolgens solliciteren ze bij de leukste school die het beste bij hun past. Daarmee is NIVVO dus eigenlijk een springplank naar je volgende baan in het onderwijs!

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.