Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Groepsleerkracht 1-2
Toegevoegd op
14 september 2019
Eind Datum
14 november 2019
Functie naam
Groepsleerkracht
Niveau
HBO
Aantal uur per week
0,4318
Provincie
Noord-Holland
Plaats
Amsterdam
Organisatie
Jenaplan Basisschool De Zevensprong
Website

Duobaan donderdag en vrijdag

Welkom op de Zevensprong 
Wij zijn een jenaplanschool in Nieuw Sloten. Dé school waar kinderen, ouders en leerkrachten van alle culturen en achtergronden samenleven en leren. Vanuit verbinding en de kracht van diversiteit om ‘anders’ te zijn, bereiden wij onze kinderen voor op de toekomst.  
We maken deel uit van stichting ABSA, waar vertrouwen de basis is. 
 
Met wie komen we graag in contact? 
We komen graag in contact met enthousiaste mensen. Ben jij een verbinder die een bijdrage wil leveren aan de ontwikkeling van onze kinderen en de maatschappij? We nodigen je graag uit eens te komen kijken. Onze schoolleider Kitty Bouwman spreekt graag vrijblijvend
met je af. Ervaring is mooi, maar niet noodzakelijk. Een PABO diploma is, gezien onze teamsamenstelling, wel gewenst.
 
Wat kunnen we jou bieden? 
We bieden jou een duobaan op donderdag en vrijdag in de onderbouw 1-2 op een gezellige, diverse school met een goed pedagogisch beleid. Het jenaplanonderwijs biedt hier alle mogelijkheden toe. De Zevensprong is voor jou een plek met voldoende
begeleiding van onder andere de interne begeleiders en een orthopedagoog. We hebben een hecht team en werken in sub-teams samen. 
 
Alle rijkdom van de stad en de rust van buiten de ring. Je kunt bij onze school gratis parkeren en zijn we goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Op de fiets komen is natuurlijk nog mooier! Wij vinden het belangrijk om kinderen bewuste keuzes te laten maken
voor de toekomst. 
Op De Zevensprong vinden alle oudergesprekken en bijeenkomsten in de middag plaats. We kiezen hier bewust voor om de werkdruk te verminderen. 
 
We hebben een prachtige populatie en meer dan voldoende aanmeldingen per periode. 
 
Een impressie van onze werkwijze ziet u in onderstaand filmpje van de Nederlandse Jenaplanvereniging. 
 
http://www.njpv.nl/nl/introductie.html 

Een bijzondere maar toch ook gewone school. ‘Gewoon’, omdat we de kinderen zoals op iedere andere basisschool leren lezen, schrijven en rekenen. ‘Bijzonder’, omdat we dat niet op de klassikale manier doen, maar volgens het Jenaplanconcept. 
De zorg voor een prettig leef- en werkklimaat staat bij ons voorop. Dat geldt natuurlijk in de eerste plaats voor de kinderen, zij moeten zich veilig en geborgen weten. Maar ook de ouders en teamleden moeten zich op De Zevensprong thuis voelen. Wij vinden het belangrijk dat de ouders meepraten, meedenken en meehelpen aan de verdere uitbouw van de kwaliteit van het Jenaplanonderwijs.

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.