Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Groepsleerkracht 4
Dienstverband
Tijdelijk, vast
Toegevoegd op
6 oktober 2020
Eind Datum
5 december 2020
Functie naam
Groepsleerkracht
Niveau
HBO
Aantal uur per week
0,35
Plaats
Nieuw Vennep
Aanvang functie
10 december 2020 of 7 januari 2021
Loon indicatie
conform CAO
Organisatie
Opmaat
Website

Kom jij ons ambitieuze en gezellige team versterken?

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste groepsleerkracht voor groep 4 die ons team komt versterken! Je duocollega is ervaren in de middenbouw. We hebben twee groepen 4, waardoor de samenwerking met parallelcollega’s optimaal is. 

Over onze school 
Opmaat heeft circa 500 leerlingen. Op onze school werken ongeveer 50 medewerkers: groepsleerkrachten, onderwijsondersteuners, intern begeleiders en verschillende specialisten. Samen vormen we een enthousiast team dat met veel plezier en passie haar uiterste
best doet goed onderwijs te verzorgen. In ons dagelijks onderwijs spelen de volgende aspecten een rol: 

● eigenaarschap bij leerlingen en leerkrachten 
● creativiteit (atelieronderwijs) 
● sport 
● Engels 
● ICT 

“Opmaat is een ster in onderwijs en onze leerlingen zijn allemaal sterren met hun eigen persoonlijkheid en groei.”

Meer informatie over onze school vind je op de website

 

Vacature

  • Functietitel: groep 4
  • Werktijdfactor/aantal uur; 0,35 fte
  • Werkdagen; donderdag en vrijdagochtend
  • Met ingang van: 10 december 2020 of 7 januari 2021
  • Type aanstelling: tijdelijk vanwege zwangerschapsvervanging 

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste groepsleerkracht voor groep 4 die ons team komt versterken! Je duocollega is ervaren in de middenbouw. We hebben twee groepen 4, waardoor de samenwerking met parallelcollega’s optimaal is. 

Wat verwachten wij van je?
Je bent een betrokken collega met oog voor elk kind. Je vindt het een uitdaging om de groei van kinderen zoveel mogelijk te stimuleren. Je kunt goed samenwerken en bent bereid om jezelf verder te ontwikkelen. 

Werken bij Jong Leren is werken met hart voor het onderwijs in een inspirerende en lerende organisatie. Als werkgever dagen wij jou uit het beste uit jezelf te halen. We bieden je ruimte en mogelijkheden om je persoonlijke leerdoelen volop te verwezenlijken.
Wij vinden samen werken en samen leren erg belangrijk en hebben oog en aandacht voor onze medewerkers. Als werkgever staan we voor ons vak en onze medewerkers en we steunen je waar mogelijk. Het bestuur denkt mee met scholen en met medewerkers. 

Wanneer je bij ons komt werken, start je in principe in een tijdelijke aanstelling, met uitzicht op vast. Op termijn is uitbreiding van uren bespreekbaar. We gaan graag met je in gesprek over jouw wensen en verwachtingen ten aanzien van je aanstelling.

Voor deze functie geldt een salarisschaal conform de onderwijs CAO. 

Werkdagen zijn: donderdag en vrijdagochtend

Jong Leren is een stichting voor confessioneel basisonderwijs, per 1 januari 2016 voortgekomen uit een fusie tussen VPCO De Basis en stichting de la Salle. Jong Leren heeft 29 scholen in de gemeenten Aalsmeer, Haarlemmermeer, Haarlemmerliede en Spaarnwoude, Heemstede, Zandvoort en Bloemendaal. 

De opdracht van Jong Leren, het verzorgen van goed onderwijs, komt tot uiting in onze slogan: 'De kunst van het leren'.  Het woord kunst staat enerzijds voor vakmanschap, anderzijds voor creativiteit en inventiviteit. Belangrijke competenties, zeker waar het leren betreft, voor onze leerlingen, maar ook voor de volwassen professionals die bij Jong Leren werken. 

Jong Leren staat voor:

  • Ruimte geven
  • Elkaar uitdagen
  • Samen leren

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.