Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Groepsleerkracht 6/7/8
Dienstverband
Tijdelijk
Toegevoegd op
7 oktober 2020
Eind Datum
1 november 2020
Functie naam
Groepsleerkracht
Niveau
HBO
Aantal uur per week
0,31875.
Provincie
utrecht
Plaats
Soesterberg
Aanvang functie
1 januari 2021
Loon indicatie
L10
Organisatie
obs De Startbaan
Website

Groepsleerkracht 6/7/8 i.v.m. zwangerschapsverlof

Geloof jij ook dat alle kinderen uniek zijn? En dat alle kinderen andere onderwijsbehoeften hebben? Dan is de Startbaan Soesterberg dé school voor jou!
De Startbaan Soesterberg is een relatieve kleine school (120 leerlingen) waarbij groepsdoorbrekend werken centraal staat. Alle leerlingen werken op hun eigen niveau en tempo op de gebieden van rekenen, taal, spelling en lezen aan de hand van dynamische instructiegroepen.
Tijdens de kindgesprekken die vier maal per jaar plaatsvinden bespreken de kinderen met de leerkrachten (en ouders) de leerdoelen voor de volgende periode. Deze komen samen met de behaalde resultaten te staan in het portfolio die de leerlingen presenteren
aan de ouders.
Leerlingen op de Startbaan leren zelfstandig te werken, verantwoording te nemen voor het eigen leerproces en kritisch en creatief te denken als een duurzame wereldburger.

Samen met de collega’s van groep 4 t/m 8 (midden-bovenbouw) wordt iedere periode een nieuw thema voor Leskracht voorbereid. Bij het maken van het rooster en het inplannen van de lessen wordt rekening gehouden met de activiteiten in verschillende groepen. Door
het werken met dynamische instructiegroepen is een intensieve samenwerking en een goede planning erg belangrijk. Samen met collega’s ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling van alle kinderen in de midden-bovenbouw.

Wij zijn op zoek naar een leerkracht voor groep 6/7/8 die het leuk vindt om flexibel te zijn en te werken in de bovenbouw.
 
We zoeken iemand die op vrijdag aan de slag wil in de basisgroep 6-7 en tijdens de gymles met groep 7-8. Op maandag (om de week) ga je dan wederom aan de slag met groep 7-8. De maandagen kunnen in overleg worden ingepland.
 
Door het werken met dynamische instructiegroepen werk je op beide dagen met alle leerlingen van groep 6,7 en 8 in verschillende samenstellingen.

Ingangsdatum is 1 januari 2020 en het betreft een tijdelijke aanstelling tot mei 2020 i.v.m. zwangerschapsverlof.

De vacature is voor groep 6-7 en 7-8.
Op maandag geef je rekenen en Engels aan groep 7 en 8, taal en spelling aan groep 8 en doe je Leskracht met groep 6/7/8 door elkaar.
Op vrijdag geef je taal en spelling aan groep 6 en 7, rekenen aan groep 7 en 8 en werk je ’s middags met groep 6 en 7.
 
Werkdagen.
Vrijdag en maandag (om de week). Werktijdfactor is 0,31875.
Combineren met de vacature op de PWA Soest voor groep 4-5-6 is een mogelijkheid. Samen kan dit resulteren in 1,0 aanstelling, waarbij er op de PWA Soest uitzicht is op een vast contract.
De vacature kan aangevuld worden met een vacature op de PWA in Soest (di-wo-do) in groep 4-5-6 (0,575).

STEV wil graag een diverse en inclusieve organisatie zijn, dus het maakt ons niet uit waar je geboren bent, waar je in gelooft en van wie je houdt. We zijn nieuwsgierig naar jouw talent en hoe jij het verschil maakt voor onze leerlingen.

 

We zoeken iemand die:
– Een actieve bijdrage levert aan een goed (leer) klimaat, een prettige sfeer in de groep en school
– Het omgaan met verschillen ziet als een uitdaging
– Een beredeneerd aanbod vanuit de leerlijnen in kan aanbieden
– In staat is op een constructieve manier samen te werken
– In het bezit is van een de juiste bevoegdheden is een pre.
– Affiniteit met kinderen en werken in teamverband is een must
– Kennis van de volgende lesmethodes:

  • Rekenrijk, Rekentuin,  en Bareca
  • We werken voor rekenen vanuit de leerlijnen op een Snappet device
  • Nieuwsbegrip, Taalverhaal.nu, Estafette
  • Blink, Take it easy, Kwink

STEV biedt je het volgende:
– Ondersteuning door collega’s, intern begeleiders en managementteam
– Een betrokken team dat met elkaar samenwerkt
– Bij goed functioneren een uitzicht op een vaste aanstelling
– Salarisschaal L10 
– Hanteren de CAO voor PO
– Voor verdere ontwikkeling bieden wij een breed opleidingen aanbod vanuit onze eigen STEV Academie
 

STEV is sinds 2005 een organisatie voor primair openbaar basisonderwijs in de omgeving van Amersfoort. Bij STEV zijn 15 basisscholen aangesloten. Deze openbare basisscholen liggen verspreid over verschillende dorpen en gemeenten: Baarn, Barneveld, Bunschoten, Nijkerk, Soest, Scherpenzeel, en Woudenberg.

Hiermee is STEV een stichting met een brede geografische spreiding. Onze scholen variëren in omvang van 60 tot ruim 240 leerlingen. Per 1 oktober 2019 telde STEV ruim 1900 leerlingen. Eind 2018 had STEV bijna 190 personeelsleden in dienst. Daarvan was 10% man en 90% vrouw.

De Startbaan is een openbare school in Soesterberg. Openbaar onderwijs heeft een aantal kenmerken waarin zij zich onderscheidt.

Geen drempels: elke ouder kan zijn of haar kind op een openbare school onderwijs laten volgen, ongeacht godsdienst of levensbeschouwing.

Pluriform: onze samenleving kent variatie en verschil. Openbare scholen zijn actief in het omgaan met al die verschillen. Elk kind is uniek en daar houden de leerkrachten zo goed als mogelijk rekening mee.

Openheid en respect zijn democratische waarden en normen, die in de dagelijkse praktijk van de klas en de school terug te vinden zijn.

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.