Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Groepsleerkracht BB
Dienstverband
tijdelijk, vast
Toegevoegd op
13 juni 2019
Eind Datum
31 juli 2019
Functie naam
Groepsleerkracht
Niveau
HBO
Aantal uur per week
0.5750
Provincie
Zuid-Holland
Plaats
Rhoon
Aanvang functie
1-8-2019
Organisatie
Don Bosco
Website

Schooljaar 2019-2020 – groepsleerkracht BB

Voor komend schooljaar is de Don Bosco school in Rhoon, ‘dé katholieke daltonschool met toekomstmuziek’, op zoek naar een  enthousiaste en kundige groepsleerkracht voor de bovenbouw voor 2,5/3 dagen.

Ben jij die collega die we zoeken, neem dan snel contact op met de directie via info@donboscoschool.nl en kom langs! 
Voor meer informatie over de school, klik op: https://www.donboscoschool.nl/

Van de kandidaat wordt verwacht dat hij/zij: 
·          in het bezit is van een pabo propedeuse (studerend aan de pabo) of een MBO 4 diploma (liefst in de richting van                                 onderwijsassistent)
·          de missie en visie van de RVKO onderschrijft en uitdraagt;
·          op eigentijdse wijze invulling geeft aan de katholieke identiteit en visie van de school onderschrijft en uitdraagt;
·          in nauwe samenwerking met je collega’s en de directie zorgt voor een optimale onderwijskwaliteit;

Wij bieden:
·          een inspirerende leer- en werkomgeving;
·          een professioneel en innovatief werkklimaat;
·          salariëring conform de CAO-PO

De Don Bosco school is een fijne katholieke daltonschool waar elke leerling zichzelf mag zijn en door een enthousiast gedreven team en door medeleerlingen elke dag wordt uitgedaagd zichzelf te ontwikkelen tot een ‘levenskunstenaar’, een mens die durft op zichzelf vertrouwen en die is staat is ten volle te leven, bewust van de eigen mogelijkheden en ontwikkelingskansen. Een mens die kan omgaan met voorspoed en tegenslag. 

Onze school is een daltonschool. Dat houdt in dat wij ons onderwijs aanbieden  vanuit de daltonprincipes, nl. effectiviteit, zelfstandigheid, verantwoordelijkheid, samenwerking en reflectie. We willen voor leerlingen een constante inspiratiebron zijn en dagen leerlingen uit kennis op te doen en zaken te ontdekken. Zo geven we invulling aan de wens elke leerling zich elke dag te laten ontwikkelen.

Onze school is een fijne dorpsschool waar iedereen elkaar zo'n beetje kent en waar we ook zorg dragen voor elkaar als mens. Dus niet alleen op leergebied. Daar doen we dat natuurlijk ook. We zorgen voor het verwerven van kennis en vaardigheden en dragen naar vermogen bij aan een voor elke leerling optimale en brede ontwikkeling, met extra mogelijkheden voor muziek, dans en drama.

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.