Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Groepsleerkracht/docent Nederlands
Functie naam
Groepsleerkracht
Toegevoegd op
16 mei 2019
Eind Datum
16 juni 2019
Niveau
HBO
Aantal uur per week
1
Dienstverband
tijdelijk, vast
Provincie
Zuid-Holland
Plaats
Den Haag
Aanvang functie
1-8-2019
Loon indicatie
LB
Organisatie
Diamant College
Website

Diamant College uit Den Haag zoekt een Groepsleerkracht/docent Nederlands per 1-8-2019

Het Diamant College zoekt  voor het schooljaar 2019-2020 een enthousiaste
 
 
Docent Nederlands/ Groepsleerkracht (1,0 fte)
 
 

  • die het heel leuk vindt om met onze leerlingen te werken;
  • die een uitstekend klassenmanagement heeft;
  • die uitdagende en inspirerende lessen kan geven, waar de leerlingen blij van worden;
  • die geen 9 tot 5 mentaliteit heeft;
  • die ervaring heeft met examenklassen;
  • die een aantal jaren wil meebouwen aan onze school;

 
Het Diamant College is een kleurrijke kleine school. Op het Diamant College wordt onderwijs aangeboden op de niveaus basis, kader en mavo en op het ISK.  De drie pijlers die het profiel van het Diamant College dragen zijn Talentontwikkeling, Uitstel van keuzes
en Loopbaanbegeleiding. Het Diamant College heeft daarnaast een groot aanbod aan Brede School activiteiten waar leerlingen aan deel kunnen nemen. Het Diamant College is een groene, gezonde en veilige school.
 
Wij zoeken voor het schooljaar 2019- 2020 een collega die enthousiast en met groot gevoel voor onze leerlingen onze vakgroep Nederlands komt versterken. Je weet leerlingen te binden en boeien door naast theoretische kennis ook de toepassing van economie in
het dagelijks leven.
 

Wij zijn op zoek naar een ambitieuze docent Nederlands die als groepsleerkracht aan de onderbouw les kan geven. Als groepsleerkracht geef je veel les aan je eigen mentor klas. We zoeken een collega die sterk is in klassenmanagement en didactiek, en een
aantal jaren wil meebouwen aan onze school middels het door ontwikkelen van onderwijs samen met de vakcollega’s. Je kunt goed vakoverstijgend denken en werken en je bent sterk in het coachen van leerlingen.

 
Wij zoeken docenten die spannende lessen kunnen geven, theorie weten te verbinden aan de praktijk, creatief zijn en weten dat je ook kunt leren buiten de muren van je lokaal.
 
 

Het betreft een tijdelijke vacature, met uitzicht op een vaste aanstelling. Je bent in het bezit van een Pabo bevoegdheid en bereid een bevoegdheid voor het VO te behalen.
 
 

Het Diamant College is een veelkleurige school voor Talentontwikkeling voor Mavo, VMBO basis en kader. Daarnaast hebben wij ook Internationale Schakelklassen (ISK).

De school biedt een rijk geschakeerd programma van activiteiten aan binnen en buiten de lessen, zoals boksen, tennis, basketbal, voetbal, fotografie, robotica, breakdance en design. 

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.