Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Groepsleerkracht gr. 8
Dienstverband
tijdelijk, vast
Toegevoegd op
10 oktober 2019
Eind Datum
10 december 2019
Functie naam
Groepsleerkracht
Niveau
HBO
Aantal uur per week
0.5750-0.8500
Provincie
Zuid-Holland
Plaats
Rotterdam
Aanvang functie
1-1-2020
Organisatie
Agnesschool
Website

Schooljaar 2019-2020 – groepsleerkracht gr. 8

Voor een vervaniging zijn wij per januari op zoek naar een groepsleerkracht voor groep 8 voor 3 of 4 dagen. Werkdagen zijn in overleg, het betreft een langdurige vervanging.

Over de Agnes:
De Agnesschool is een katholieke basisschool met een eigentijds onderwijsprogramma in de wijk Feijenoord. Het is een kleurrijke wijkschool met veel verschillende nationaliteiten, een enthousiast en vakkundig schoolteam met groepsleerkrachten, vakleerkrachten
en ondersteunend personeel.

De Agnesschool werkt volgens het concept van de Rotterdam Children’s Zone .  Dat wil zeggen dat onze kinderen 31 uur per week naar school gaan en een uitgebreid lesaanbod krijgen waar naast de “gewone” vakken extra aandacht is voor taal, rekenen, gezonde leefstijl,
sport, techniek, studievaardigheden, expressie en “leren denken”. 

Voor meer informatie over de school, klik op: https://agnesschool.schoolpraat-app.nl/home.html

 

Van de kandidaat wordt verwacht dat hij/zij: 
·          in het bezit is van een pabo diploma;
·          de missie en visie van de RVKO onderschrijft en uitdraagt;
·          op eigentijdse wijze invulling geeft aan de katholieke identiteit en visie van de school onderschrijft en uitdraagt;
·          in nauwe samenwerking met je collega’s en de directie zorgt voor een optimale onderwijskwaliteit.

Wij bieden:
·          een inspirerende leer- en werkomgeving;
·          een professioneel en innovatief werkklimaat;
·          salariëring conform de CAO-PO.

De Agnesschool is een katholieke basisschool met een eigentijds onderwijsprogramma in de wijk Feijenoord. Het is een kleurrijke wijkschool met veel verschillende nationaliteiten, een enthousiast en vakkundig schoolteam met groepsleerkrachten, vakleerkrachten en ondersteunend personeel.

De Agnesschool en de Agnes Ukkies( onze eigen peuterspeelzaal)  zijn onderdeel van de Rotterdamse Vereniging voor Katholiek Onderwijs( RVKO).

De Agnesschool werkt volgens het concept van de Rotterdam Children’s Zone .  Dat wil zeggen dat onze kinderen 31 uur per week naar school gaan en een uitgebreid lesaanbod krijgen waar naast de “gewone” vakken extra aandacht is voor taal, rekenen, gezonde leefstijl, sport, techniek, studievaardigheden, expressie en “leren denken”. Ook het gedrag van kinderen heeft onze aandacht. Onze doelstelling is het gedrag van de kinderen via positieve aandacht te beïnvloeden. Op wijkniveau nemen wij deel aan het programma Positive Behaviour Support. wat heel goed aansluit op onze visie:  Positieve aandacht zorgt voor positief gedrag!
Wij werken met een continurooster: Alle leerlingen eten tussen de middag op school en krijgen twee keer per week een gratis gezonde warme lunchaangeboden.

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.