Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Groepsleerkracht – groep 1/2 of groep 3
Dienstverband
Toegevoegd op
11 november 2020
Eind Datum
11 december 2020
Functie naam
Groepsleerkracht
Niveau
HBO
Aantal uur per week
0,8 - 1,0 fte
Provincie
Zuid-Holland
Plaats
Rotterdam
Loon indicatie
L10
Organisatie
De Triangel 
Website

De Triangel  uit Rotterdam zoekt een Groepsleerkracht – groep 1/2 of groep 3 per

Ons verhaal

Stichting BOOR draagt zorg voor kwaliteit in het onderwijs. (speciaal) Basisonderwijs, voortgezet onderwijs en (voortgezet) speciaal onderwijs in Rotterdam en omstreken. Ongeveer 75 scholen vallen onder onze stichting, waaronder OBS de Triangel.

OBS de Triangel zoek een orkestlid met passie voor onderwijs en samenspel!

Onze kunstzinnige basisschool is volop in ontwikkeling om nog beter te worden. Dat doen we samen: als collega’s, met ouders en natuurlijk met de kinderen. 

De Triangel staat in een interessante wijk met een divers publiek en is daarmee echt een pareltje op Zuid. Zo divers als ons publiek is, zo divers is ook ons onderwijs: niet alleen aandacht voor de basisvakken, maar zeker ook voor kunst en sport. Al vanaf de jongste kinderen is er aandacht voor muziek, bewegen, drama, handvaardigheid, etc. Meer informatie over de school zelf vindt u op de website: wwww.triangelrotterdam.nl

We zijn op zoek naar een onderbouwleerkracht.

Wat neem je mee?
  • Een leerkracht die goed kan omgaan met verschillen
  • Energie en betrokkenheid om met ons samen te bouwen
  • Een teamspeler: met collega’s, ouders en kinderen
  • Affiniteit met ons brede profiel
Wat heeft de Triangel jou te bieden?
  • Een hele diverse populatie
  • Volop mogelijkheden om bij te dragen aan de schoolontwikkeling
  • Fris, enthousiast en gezellig team met dito directeur
  • Natuurlijk hele leuke, leergierige kinderen!
  • Contract voor bepaalde tijd met uitzicht op onbepaalde tijd: onderbouw groep 1-2 of groep 3, wtf 0,8-1,0.

Hoe ziet jouw sollicitatieproces eruit?

Zie je het wel zitten om ons team te versterken? Schroom niet en solliciteer!
Stuur je cv + motivatie zo snel mogelijk naar: sollicitatie@stichtingboor.nl

Voor meer informatie over de school of de vacature kun je contact opnemen met Chantal Truijers (waarnemend directeur) via c.truijers@triangelrotterdam.nl of op 010-4290987.

Nadere informatie en solliciteren:

In totaal heeft BOOR zo'n 75 openbare scholen in het (speciaal) basisonderwijs, het (voortgezet) speciaal onderwijs en het voortgezet onderwijs in Rotterdam en omgeving. Iedere school heeft zijn eigen profiel en karakter. Dit betekent dat wij voor ieder kind een passende school hebben. Wij vergroten de kansen van onze leerlingen in Rotterdam en omgeving. Dit doen wij door niet alleen te focussen op maximale onderwijsresultaten, maar ook door de talenten van de kinderen in de meest brede zin te ontwikkelen. Een stevige basiskennis van taal en rekenen en goede sociale vaardigheden zijn hierbij onmisbaar. De fundamentele rechten en plichten van kinderen nemen bij ons een bijzondere plaats in en met name het Verdrag inzake de rechten van het kind. Kinderen hebben recht op een zorgzame samenleving die naar ze om kijkt, voor ze zorgt en optimale kansen biedt. Kinderen hebben naast deze rechten ook plichten. Bij ons betekent dit dat zij medeverantwoordelijk zijn voor hun leerproces. Op basis van de identiteit en kernwaarden stelt BOOR grenzen aan gedrag van leerlingen en hun ouders. Wij leren onze leerlingen om betrokken te zijn bij de wereld om hen heen. Zo worden de leerlingen wereldburgers en zien zij dat verschillen tussen mensen kansen zijn en geen bedreiging. Respect is daarom een belangrijke waarde binnen onze scholen. De leerlingen worden voorbereid op een zelfstandige positie in de maatschappij waarbij zij zelf verantwoordelijkheid kunnen dragen. Om dit te bewerkstelligen werkt BOOR nauw samen met maatschappelijke partners die betrokken zijn bij de ontwikkeling van kinderen. Onze scholen zijn een uitdagende leeromgeving. Ook stimuleren wij dat onze scholen een ontmoetingsplaats vormen voor ouders, wijkbewoners en maatschappelijke instanties. De medewerkers op onze scholen zijn professionals en geven leiding aan het ontwikkelingsproces van de leerlingen. BOOR creëert een omgeving waar medewerkers zich maximaal kunnen richten op de talentontwikkeling van de kinderen. Zij maken het verschil voor de ontwikkelingskansen van kinderen. Daarom investeren wij in hun professionaliteit, gezondheid, welzijn en betrokkenheid. Wij vinden het erg belangrijk dat de kwaliteit van het onderwijs zo hoog mogelijk is. Daarom is er een kwaliteitsprofiel opgesteld voor de scholen. De scholen werken daarmee voortdurend en gestructureerd aan de kwaliteit van het onderwijs.

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.