Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Groepsleerkracht groep 1/2 op IKC Prins Bernhard
Dienstverband
Tijdelijk, vast
Toegevoegd op
2 september 2020
Eind Datum
16 oktober 2020
Functie naam
Groepsleerkracht
Niveau
HBO
Provincie
Zuid-Holland
Plaats
Dordrecht
Aanvang functie
02-09-2020
Organisatie
Christelijk IKC Prins Bernhardschool
Website

Christelijk IKC Prins Bernhardschool uit Dordrecht zoekt een Groepsleerkracht groep 1/2 op IKC Prins Bernhard per 02-09-2020

IKC Prins Bernhardschool zoekt een vrolijke warme groepsleerkracht 1/2 voor donderdag en vrijdag (twee dagen per week). Je werkt samen met twee andere kleutergroepen, en de rest van ons team aan het onderwijs op onze school.

Prins Bernhardschool
 
Christelijk IKC Prins Bernhardschool is een gezellige school waar kinderen van 2-12 jaar ontwikkelen en leren. Rust en een duidelijke structuur vinden wij belangrijk. We bieden eigentijds onderwijs aan met nadruk op onderzoekend en ontwerpend leren. Ons doel is een ononderbroken groei in de brede ontwikkeling van ieder kind. Dat kan alleen in een lerende omgeving, waarin ook medewerkers voortdurend werken aan hun eigen ontwikkeling en aan de ontwikkeling van het team en de school. Zo’n omgeving bieden wij, bijvoorbeeld doordat iedere medewerker deelneemt aan één van onze leergroepen. Daarom is onze slogan: Samen groeien, kwaliteiten bloeien: we zien je, we geloven in je, we groeien met je!
 

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.