Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Groepsleerkracht groep 4/5/6
Dienstverband
Tijdelijk, vast
Toegevoegd op
13 juli 2020
Eind Datum
13 augustus 2020
Functie naam
Groepsleerkracht
Niveau
HBO
Aantal uur per week
0,15
Provincie
gelderland
Plaats
Barneveld
Aanvang functie
1 augustus 2020
Loon indicatie
L10
Organisatie
obs kunst, cultuur en sport De Zandberg
Website

Groepsleerkracht 4/5/6 voor de woensdagochtend

OBS kunst, cultuur en sport De Zandbergschool in Barneveld is een kleine basisschool met in totaal 3 combinatiegroepen en 70 leerlingen. De combinatiegroepen zijn als volgt ingedeeld: groep 1/2/3, groep 4/5/6 en groep 7/8. Kinderen bij ons op school ontwikkelen
zich verder in muziek en theater, bewegen en voeding, natuur en techniek. Ze leren op verschillende manieren, kunnen samenwerken en zelfstandig werken. We houden rekening met de onderwijsbehoeften van kinderen. We stimuleren de kinderen nieuwsgierig  te zijn
en vragen te stellen, naar elkaar te luisteren en respect te hebben voor elkaar. 

We maken veel gebruik van digitale leermiddelen zoals Snappet en zetten onderwijsassistenten in om zelfstandig werkende leerlingen te begeleiden. 

Wij zijn op zoek naar een collega die ons team wil komen versterken op de woensdag. Het betreft een vacature voor  groepsleerkracht groep 4/5/6 (6 uur per week)

 

We zoeken iemand voor het hele schooljaar 2020-2021 met ingang vanaf 1 augustus aanstaande voor de woensdag in groep 4/5/6 en die het leuk vindt zich voor 1 dag te verbinden maar ook echt deel van het team wilt uit maken. Het betreft een aanstelling voor
6 uur per week (0,15 fte) waarbij je een aanstelling krijgt voor de duur van 1 jaar.

Ervaring in de middenbouw en combinatiegroepen zou fijn zijn.
 

– Conform CAO van het PO 
– Bij STEV beschikken wij over onze eigen STEV academie waar je als medewerker gebruik van kunt maken.
– Werken in een leuk team 

STEV is sinds 2005 een organisatie voor primair openbaar basisonderwijs in de omgeving van Amersfoort. Bij STEV zijn 15 basisscholen aangesloten. Deze openbare basisscholen liggen verspreid over verschillende dorpen en gemeenten: Baarn, Barneveld, Bunschoten, Nijkerk, Soest, Scherpenzeel, en Woudenberg.

Hiermee is STEV een stichting met een brede geografische spreiding. Onze scholen variëren in omvang van 60 tot ruim 240 leerlingen. Per 1 oktober 2019 telde STEV ruim 1900 leerlingen. Eind 2018 had STEV bijna 190 personeelsleden in dienst. Daarvan was 10% man en 90% vrouw.

De Zandberg is een sportbasisschool. Kinderen bij ons op school ontwikkelen zich verder in muziek en theater, bewegen en voeding, natuur en techniek. Ieder kind leert in zijn eigen tempo, werkt samen of zelfstandig. Spelenderwijs gaan de kinderen op onderzoek uit. We stimuleren de kinderen nieuwsgierig te zijn en vragen te stellen. Zo ontdekt ieder kind zijn/haar plek in te nemen en ruimte te geven aan de ander. Want wij willen dat ieder kind zelfverzekerd de wereld in gaat.

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.