Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Groepsleerkracht groep 5/6
Dienstverband
tijdelijk, vast
Toegevoegd op
2 juli 2019
Eind Datum
2 september 2019
Functie naam
Groepsleerkracht
Niveau
HBO
Aantal uur per week
1,0
Provincie
Noord-Holland
Plaats
Zandvoort
Aanvang functie
start nieuwe schooljaar
Loon indicatie
conform CAO
Organisatie
Nicolaasschool
Website

Wij zijn op zoek naar een leerkracht voor groep 5/6. Ben jij een teamplayer, ondernemend, flexibel en creatief?

Op de Nicolaasschool zijn de ochtenden voornamelijk gevuld met de basisvakken en gebruiken wij de middagen voor schoolbrede projecten en creatieve ateliers.

Wat verwachten wij van je?
Wij verwachten 100% inzet, enthousiasme en de vaardigheid om binnen het team jezelf en je collega’s scherp te houden m.b.t. de kwaliteit van ons onderwijs. Dit vraagt een positief kritische houding, een heldere visie op goed onderwijs. Collegialiteit zit in
het DNA van dit team. Je kunt dus een warm welkom en veel steun verwachten van je toekomstige collega’s.

Over onze school De Nicolaasschool profileert zich met de drie R-en: Ruimte om jezelf te zijn en je op eigen niveau te ontwikkelen Ritme in de dag: afwisselend uitleg en verwerken met een loopje tussendoor Regie over je eigen leerproces en doelen Wij werken
vanaf groep 4 met Snappet, maar ook in de lagere groepen is veel tijd ingeruimd voor het werken met multimedia. Bij de Nicolaasschool is het vrij parkeren op loopafstand van de school.

Afgeronde Pabo opleiding.
Startende leerkrachten zijn ook zeker welkom om te solliciteren.
 

Jong Leren is een stichting voor confessioneel basisonderwijs, per 1 januari 2016 voortgekomen uit een fusie tussen VPCO De Basis en stichting de la Salle. Jong Leren heeft 29 scholen in de gemeenten Aalsmeer, Haarlemmermeer, Haarlemmerliede en Spaarnwoude, Heemstede, Zandvoort en Bloemendaal. 

De opdracht van Jong Leren, het verzorgen van goed onderwijs, komt tot uiting in onze slogan: 'De kunst van het leren'.  Het woord kunst staat enerzijds voor vakmanschap, anderzijds voor creativiteit en inventiviteit. Belangrijke competenties, zeker waar het leren betreft, voor onze leerlingen, maar ook voor de volwassen professionals die bij Jong Leren werken. 

Jong Leren staat voor:

  • Ruimte geven
  • Elkaar uitdagen
  • Samen leren

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.