Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Groepsleerkracht groep 5 (zwangerschapsvervanging)
Dienstverband
tijdelijk
Toegevoegd op
8 november 2018
Eind Datum
22 december 2018
Functie naam
Docent SO
Niveau
HBO
Aantal uur per week
1,0
Plaats
Haarlem
Aanvang functie
1 januari 2019
Loon indicatie
LB
Organisatie
Prof. Dr. Gunningschool SO
Website

De groepsleerkracht leert kinderen omgaan met wie ze zijn en wat ze kunnen, door het stimuleren van zelfreflectie, het ontwikkelen van een reëel zelfbeeld en een goed gevoeld van eigenwaarde.

In verband met zwangerschapsvervanging zoeken wij per ingang van 1 januaro 2019 een groepsleerkracht voor groep 5 met affinitieit met leerlingen met een gedragsprobleem en/of stoornis.

De Prof. Dr. Gunningschool SO is gevestigd op het Rijksstraatweg 245 in Haarlem Noord.

Wij zoeken een enthousiast, creatieve en flexibele collega die na een gedegen inwerkperiode zelfstandig de groep 5 kan draaien.
 

Het is een fulltime functie (40 uur per week) bij een betrokken en gezellig team. Het salaris is, afhankelijk van opleiding en ervaring, schaal LB cao PO. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de cao PO. Binnen onze organisatie zijn goede mogelijkheden voor
ontwikkeling, extern en intern via de Dunamare Academie.

De Prof. Dr. Gunningschool SO in Haarlem-Noord is een school voor basisonderwijs voor kinderen die door gedrags-, opvoedings- en/of ontwikkelingsproblemen zijn vastgelopen in het reguliere onderwijs. De school telt gemiddeld 60 leerlingen. De afdeling speciaal onderwijs (SO) is er voor kinderen van 5 tot 13 jaar. Door veiligheid, zorg en structuur te bieden, creëert de school een optimale leeromgeving die ervoor zorgt dat de leerlingen zo goed mogelijk functioneren in de maatschappij en het vervolgonderwijs.

De Prof. Dr. Gunningschool SO Dunamare Onderwijsgroep bestaat uit 24 middelbare scholen in de regio Haarlem, Haarlemmermeer en Velsen met een uitstapje naar Harlingen en Uithoorn, ieder met een eigen identiteit en een grote mate van zelfstandigheid. Het onderwijsaanbod is rijk geschakeerd, van praktijkschool tot gymnasium. Wat deze 24 scholen delen zijn belangrijke ambities: het beste halen uit iedere leerling, individuele talenten in de volle breedte ontwikkelen en van iedere leerling een echte wereldburger maken.
 

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.