Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Groepsleerkracht groep 7 (vervanging 0,8-1,0 FTE)
Dienstverband
Tijdelijk
Toegevoegd op
2 oktober 2020
Eind Datum
2 november 2020
Functie naam
Groepsleerkracht
Niveau
HBO
Aantal uur per week
0,8-1,0
Provincie
Noord-Holland
Plaats
Amsterdam
Organisatie
Achtsprong
Website

Na de vakantie niets te doen? Nu wel! Jij gaat namelijk aan de slag in een dynamische groep 7 in Amsterdam Zuidoost. Waar lef, passie en doorzettingsvermogen onontbeerlijk zijn en je dagelijks beloond wordt met de meest mooie glimlach.

Wij zoeken een leuke en ervaren groepsleerkracht voor onze groep 7! Je gaat na de herfstvakantie al aan de slag voor minimaal 4 dagen in de week en staat in ieder geval voor de groep tot aan de zomervakantie.

De Achtsprong
Basisschool Achtsprong is een basisschool op levensbeschouwelijke grondslag in Amsterdam Zuidoost. Gehuisvest in een schoolgebouw waarin gebruik is gemaakt van veel natuurlijke elementen. Naast de reguliere groepen wordt er onderwijs geboden in een schakelklas
3 en een Spurtgroep. We besteden veel aandacht aan muziek en hebben vanaf groep 5 het leerorkest. De Achtsprong heeft een continurooster, het vijf-gelijke-dagenmodel.

Wij vragen:

  • Onderwijsbevoegdheid PO, PABO-diploma
  • Flexibiliteit en een goed invoelingsvermogen

Jouw werkgever
De Achtsprong valt onder Stichting Zonova. Bij Zonova zijn 20 scholen aangesloten, elk met hun eigen identiteit. Maar met de gezamenlijke overtuiging dat een school niet alleen goed en vooral passend onderwijs moet geven maar ook bijdraagt aan de samenleving.
Voor teams en individuele medewerkers is er een divers scholingsaanbod om zo continue geïnspireerd te blijven en kennis te delen en te vergroten. Ook maken we met regelmaat studiereizen naar bijvoorbeeld Ghana en Suriname. Uiteraard zijn de arbeidsvoorwaarden
conform Cao.

ZO LEREN WE SAMEN VERDER
Elke dag werken we bij Zonova vol toewijding aan onze missie: het verschil maken voor kinderen in Amsterdam Zuidoost. Met ons bevlogen team bieden we nieuw perspectief en gaan we van de gebaande paden, zodat kinderen het beste uit zichzelf halen. We staan midden in de gemeenschap en zijn verbonden met de buurt, de ouders en de scholen. Zo leren we van en mét elkaar, en creëren we samen nieuwe kansen. 

We zijn trots op de 20 basisscholen die bij ons zijn aangesloten. Samen zetten we ons met hart en ziel in voor de kinderen. De volgende scholen zijn onderdeel van Stichting Zonova:

Polsstok / Samenspel / Knotwilg / Mobiel / Onze wereld / Klaverblad / Achtsprong / De Schakel / Wereldwijs / Bijlmerhorst / Bijlmerdrie / Cornelis Jetses / De Blauwe Lijn / De Rozemarn / Nellestein / Van Houteschool / Holendrecht / De Brink / De Ster / De Tamboerijn
 

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.