Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Groepsleerkracht groep 7
Dienstverband
tijdelijk, vast
Toegevoegd op
13 maart 2019
Eind Datum
28 maart 2019
Functie naam
Groepsleerkracht
Niveau
HBO
Provincie
Zuid-Holland
Plaats
Rotterdam
Organisatie
Finlandia 
Website

Finlandia  uit Rotterdam zoekt een Groepsleerkracht groep 7 per

Vacature: OBS Finlandia zoekt met spoed een Leerkracht groep 7
Ons verhaal
Stichting BOOR draagt zorg voor kwaliteit in het onderwijs. (speciaal) Basisonderwijs, voortgezet onderwijs en (voortgezet) speciaal onderwijs in Rotterdam en omstreken. Ongeveer 80 scholen vallen onder onze stichting, waaronder OBS Finlandia.Â
ÂDe meer dan 60 jaar oude basisschool Finlandia staat in de wijk Oud-Mathenesse te Rotterdam en is gehuisvest in een ruim en imposant gebouw met een verrassend licht en vrolijk interieur. De Finlandia beschikt over een prachtig sportplein. Op onze school is ieder kind en iedere leerkracht welkom, ongeacht zijn of haar sociale, culturele of levensbeschouwelijke achtergrond.

Ons verhaal, jouw visie als leerkracht
Onze school werkt opbrengstgericht en heeft een sterk pedagogisch klimaat. Als school richten wij ons op âde basis op ordeâ. We zetten in op rekenen, taal en lezen. Maar dat is zeker niet het enige! Zo nemen wij deel aan het KCR-traject en gaan daarom met elke klas twee keer per jaar op stap in Rotterdam. Leerlingen komen dan in aanraking met verschillende culturele uitingen. Ook de âBibliotheek op schoolâ is een programma waar wij aan deelnemen. Op Finlandia vinden wij plezier in lezen, naast goed technisch lezen, erg belangrijk.
Daarnaast zijn we een âLekker Fit!â school. Lekker Fit! maakt onze leerlingen op een leuke en leerzame manier vertrouwd met de voordelen van een gezonde leefstijl. Het resultaat? Leerlingen bewegen meer, eten gezonder en zijn van plan dat te blijven doen. En waar wij ook nog bijzonder trots op zijn: onze leerlingen gaan graag naar onze school en waarderen de school met gemiddeld een 8!

Wat kan je van Stichting BOOR en OBS Finlandia verwachten?
Kwaliteit waarborgen! Dat doen we vooral in samenwerking met al onze medewerkers. Door de mobiliteit en flexibiliteit van onze docenten en leerkrachten tussen de BOOR scholen en onderwijsvormen te bevorderen.
Naast jouw dagelijkse werkzaamheden als Leerkracht faciliteren en adviseren Stichting BOOR en de school om jouw carriÃre en ââwork-life-balanceââ in het onderwijs te bevorderen. Zo biedt BOOR mogelijkheden jouw vaardigheden en ervaring verder te ontwikkelen. Ben je bijvoorbeeld net klaar met de PABO, dan bieden wij een traject voor startende leerkrachten waarbij je regelmatig inspiratie sessies hebt met gelijkgezinden zodat je niet alleen van elkaar leert, maar ook je eigen netwerk opbouwt. Ben je al wat verder in je carriÃre en wil je graag je expertise inzetten om andere scholen of teams te helpen dan biedt BOOR ook hier mogelijkheden toe. Kortom een organisatie waarbij jij je zelf zowel horizontaal als verticaal kunt ontwikkelen.
Zo zoeken wij bijvoorbeeld een Groepsleerkracht met een specialisme. Heb jij bijvoorbeeld naast de PABO een Master Sen behaald, dan hebben wij ruimte om jouw expertise in te zetten.
Maar er is meer:
-ÂJe kunt full time aan de slag;
-ÂJe komt te werken in een hecht team;
-ÂAlle ruimte om je specialisatie in te zetten;
-ÂEen fijne groep met 17 leerlingen;
-ÂInschaling afhankelijk van ervaring conform CAO PO.

Wat we van jou verwachten
Naast goed onderwijs voor elke leerling op onze school verwachten we dat je actief bijdraagt en deelneemt aan de ontwikkeling in de school. Wij begeleiden je als je start bij ons op school. De collegaâs zijn bereid je graag te helpen bij vragen.
Je creÃert een klimaat waarin leerlingen, ouders en collegaâs zich gewaardeerd voelen. Je onderschrijft het opbrengstgericht werken bij de basisvakken en de andere programmaâs waaraan wij deelnemen.
Het hechte teamgevoel ontstaat door de flexibiliteit en collegialiteit van het huidige team. We klaren de klus met elkaar. Dit zorgt voor een grote betrokkenheid naar elkaar, de school, de leerlingen en ouders.

Nadere informatie en solliciteren:
Hoe ziet jouw sollicitatieproces er uit?
Zie jij aansluiting met ons verhaal? Enthousiast of nieuwsgierig geworden? Leuk! Stuur dan je C.V. en motivatie naar ons toe en aan de hand daarvan nodigen wij je uit voor een kennismakingsgesprek met ÃÃn van onze Recruiters, dit kan overigens ook telefonisch. Zijn we allebei enthousiast, dan nodigen we je graag uit voor een gesprek op de school zelf en gaan we inhoudelijk dieper in op de functie en de visie van de school. Uiteraard zijn we daarna nog enthousiaster geworden van elkaar en dan is het slechts een kwestie van formaliteiten afhandelen en start jij als nieuwe aanwinst op onze school. De kinderen kijken in ieder geval al uit naar jouw komst.
Reageren of vragen? Neem contact op via sollicitatie@stichtingboor.nl. of rechtstreeks met Inge Jansen, Directeur Finlandia op nummer op 06-18930432

In totaal heeft BOOR 85 openbare scholen in het (speciaal) basisonderwijs, het (voortgezet) speciaal onderwijs en het voortgezet onderwijs in Rotterdam en omgeving. Iedere school heeft zijn eigen profiel en karakter. Dit betekent dat wij voor ieder kind een passende school hebben. Wij vergroten de kansen van onze leerlingen in Rotterdam en omgeving. Dit doen wij door niet alleen te focussen op maximale onderwijsresultaten, maar ook door de talenten van de kinderen in de meest brede zin te ontwikkelen. Een stevige basiskennis van taal en rekenen en goede sociale vaardigheden zijn hierbij onmisbaar. De fundamentele rechten en plichten van kinderen nemen bij ons een bijzondere plaats in en met name het Verdrag inzake de rechten van het kind. Kinderen hebben recht op een zorgzame samenleving die naar ze om kijkt, voor ze zorgt en optimale kansen biedt. Kinderen hebben naast deze rechten ook plichten. Bij ons betekent dit dat zij medeverantwoordelijk zijn voor hun leerproces. Op basis van de identiteit en kernwaarden stelt BOOR grenzen aan gedrag van leerlingen en hun ouders. Wij leren onze leerlingen om betrokken te zijn bij de wereld om hen heen. Zo worden de leerlingen wereldburgers en zien zij dat verschillen tussen mensen kansen zijn en geen bedreiging. Respect is daarom een belangrijke waarde binnen onze scholen. De leerlingen worden voorbereid op een zelfstandige positie in de maatschappij waarbij zij zelf verantwoordelijkheid kunnen dragen. Om dit te bewerkstelligen werkt BOOR nauw samen met maatschappelijke partners die betrokken zijn bij de ontwikkeling van kinderen. Onze scholen zijn een uitdagende leeromgeving. Ook stimuleren wij dat onze scholen een ontmoetingsplaats vormen voor ouders, wijkbewoners en maatschappelijke instanties. De medewerkers op onze scholen zijn professionals en geven leiding aan het ontwikkelingsproces van de leerlingen. BOOR creëert een omgeving waar medewerkers zich maximaal kunnen richten op de talentontwikkeling van de kinderen. Zij maken het verschil voor de ontwikkelingskansen van kinderen. Daarom investeren wij in hun professionaliteit, gezondheid, welzijn en betrokkenheid. Wij vinden het erg belangrijk dat de kwaliteit van het onderwijs zo hoog mogelijk is. Daarom is er een kwaliteitsprofiel opgesteld voor de scholen. De scholen werken daarmee voortdurend en gestructureerd aan de kwaliteit van het onderwijs.

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.