Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Groepsleerkracht groep 7
Dienstverband
Tijdelijk, vast
Toegevoegd op
27 mei 2020
Eind Datum
11 juli 2020
Functie naam
Groepsleerkracht
Niveau
HBO
Aantal uur per week
0,5750
Provincie
Noord-Holland
Plaats
Vogelenzang
Aanvang functie
17 augustus 2020
Loon indicatie
volgens CAO
Organisatie
Paradijsvogel
Website

Leerkracht (groep 7) vervanging zwangerschapsverlof

Ons IKC heeft van de onderwijsinspectie het predicaat “goed” gekregen! De kinderopvang is ook nauw betrokken bij dit proces, en gezamenlijk vormen we het integraal kindcentrum in Vogelenzang. De onderwijsinspectie zegt over ons: “IKC de Paradijsvogel
is een goede school! Het onderwijs is in zijn totaliteit op orde en onderscheidt zich op didactisch handelen, pedagogisch klimaat, zicht op ontwikkeling, samenwerking, kwaliteitscultuur, veiligheid en aanbod.” De inspecteurs waren sterk onder de indruk van
de ontwikkeling van het IKC, de essentiële rol die de opvang vervult in de omgang met kinderen en ouders en het aanbod van activiteiten. Bij de Paradijsvogel wordt uitgegaan van de eigenheid van ieder kind en ingespeeld op de behoeftes van het individuele
kind, waarbij kinderparticipatie duidelijk aanwezig is. Hierin wordt ook de samenwerking gezocht met externe partijen in het dorp, zoals de sportverenigingen en de zebra-zorgboerderij. “It takes a village to raise a child.” Binnen het IKC hebben we de speerpunten
Natuur, Lezen, Muziek en Sport.

Meer informatie over IKC de Paradijsvogel vind je op de website.

Vacature

 • Functietitel: leerkracht groep 7
 • Met ingang van: 17 augustus tot en met 28 oktober 2020 
 • Soort aanstelling: tijdelijk, zwangerschapsverlof (uitzicht op verlenging voor dit schooljaar)
 • Dienstverband: 0,5750 – maandag, dinsdag en woensdag
 • Jouw rol in deze nieuwe functie: Als leerkracht op ons IKC leid je kinderen op voor de wereld van morgen. Dit gebeurt door de kinderen een sterke basis mee te geven aan de hand van vier vaardigheden: het worden van een sterke denker, een teamspeler, een
  open kijker en een doe-het-zelver. Op een coachende manier leer je kinderen deze vaardigheden zich eigen te maken. Dit alles vindt plaats in een rijke speel-/leeromgeving. 
 • We werken o.a. met de volgende methodes/concepten: Teach like a Champion, Leerlijn Leren leren, Skillis, Faqta, Wereld in Getallen en Taal op maat.

Wij zijn op zoek naar een leerkracht die elke dag meewerkt aan het versterken van ons onderwijsconcept en het groepsdoorbrekend werken. Heb je een open blik, ben je een sterke denker, teamspeler en doe-het-zelver? Dan pas je helemaal binnen ons team. 

 

Werken bij Jong Leren is werken met hart voor het onderwijs in een inspirerende en lerende organisatie. Als werkgever dagen wij jou uit het beste uit jezelf te halen. We bieden je ruimte en mogelijkheden om je persoonlijke leerdoelen volop te verwezenlijken.
Wij vinden samen werken en samen leren erg belangrijk en hebben oog en aandacht voor onze medewerkers. Als werkgever staan we voor ons vak en onze medewerkers en we steunen je waar mogelijk. Het bestuur denkt mee met scholen en met medewerkers.

Wanneer je bij ons komt werken, start je in principe in een tijdelijke aanstelling.  Op termijn is uitbreiding van uren bespreekbaar. We gaan graag met je in gesprek over jouw wensen en verwachtingen ten aanzien van je aanstelling.

Voor deze functie geldt salarisschaal L10 conform de onderwijs CAO. 

 

Jong Leren is een stichting voor confessioneel basisonderwijs, per 1 januari 2016 voortgekomen uit een fusie tussen VPCO De Basis en stichting de la Salle. Jong Leren heeft 29 scholen in de gemeenten Aalsmeer, Haarlemmermeer, Haarlemmerliede en Spaarnwoude, Heemstede, Zandvoort en Bloemendaal. 

De opdracht van Jong Leren, het verzorgen van goed onderwijs, komt tot uiting in onze slogan: 'De kunst van het leren'.  Het woord kunst staat enerzijds voor vakmanschap, anderzijds voor creativiteit en inventiviteit. Belangrijke competenties, zeker waar het leren betreft, voor onze leerlingen, maar ook voor de volwassen professionals die bij Jong Leren werken. 

Jong Leren staat voor:

 • Ruimte geven
 • Elkaar uitdagen
 • Samen leren

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.