Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Groepsleerkracht kleuters
Dienstverband
tijdelijk, vast
Toegevoegd op
12 september 2019
Eind Datum
12 november 2019
Functie naam
Groepsleerkracht
Niveau
HBO
Aantal uur per week
0,6 - 1 FTE
Plaats
Utrecht
Aanvang functie
zsm
Loon indicatie
Conform CAO
Organisatie
Islamitische Basisschool Al Arqam
Website

Groepsleerkracht voor combinatieklas 1/2

Eén team, één taak! We zijn een klein team van 13 personen dat gedreven is om van onze nieuwe school (start 2018) een succesverhaal te maken. Onze leerkrachten krijgen de ruimte en tijd om al hun talenten in te zetten en goede ideeën uit te voeren. 

Door het succes van onze school zijn we op zoek naar groepsleerkrachten voor de kleuters. Vanaf het nieuwe kalenderjaar start er een nieuwe groep. Tot die tijd kun je als groepsleerkracht, samen met de drie andere groepsleerkrachten, les geven en ervaring opdoen
met onze methodes en het team beter leren kennen. We zijn op zoek naar 1,6FTE in totaal en de verdeling van dagen is in overleg. 
Mail ons voor een kennismakingsgesprek, dan kunnen we samen bekijken of je deel kan uitmaken van ons team!

We vragen een afgeronde (of bijna afgeronde) pabo- opleiding, enthousiasme en humor. 

Wat we je bieden

  • Een collegiaal team
  • Coaching en ondersteuning
  • Veel mogelijkheden tot nascholing
  • Veel ruimte om deze nieuwe school verder te helpen vormen.
  • Fulltime of parttime is mogelijk
  • Startdatum: zo spoedig mogelijk

Ben je nieuwsgierig naar de school? Je bent altijd welkom om een kijkje te komen nemen. 

Onze school staat voor een veilige en vertrouwde omgeving, waarin elk kind tot zijn recht komt. Wij zijn ons ervan bewust dat onze leerlingen opgroeien in een pluriforme samenleving, daarom willen we onze leerlingen stimuleren te handelen vanuit een islamitische instelling waarin respect, eerlijkheid, verantwoordelijkheid en goed sociaal gedrag centraal staan. Het is de missie van Al Arqam om kwalitatief hoogwaardig basisonderwijs binnen een pedagogisch leerklimaat te verzorgen, waarin leerlingen en medewerkers met plezier werken en uitgedaagd worden om naar hun beste kunnen te presteren. Een school waarin onze kinderen, met behoud van hun islamitische identiteit, leren om te participeren in de multiculturele maatschappij. 
Al Arqam biedt vernieuwend onderwijs door onder andere gebruik te maken van de nieuwste technologieën. Hierbij streven wij ernaar het maximale leerrendement te bereiken. Door gebruik te maken van de laatste trends en ontwikkelingen in het onderwijs wordt het creatief vermogen vergroot en worden de communicatieve vaardigheden en toekomstkansen van de leerlingen verbeterd.
 

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.