Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Groepsleerkracht L10
Dienstverband
Tijdelijk, vast
Toegevoegd op
8 oktober 2020
Eind Datum
8 november 2020
Functie naam
Groepsleerkracht
Niveau
HBO
Aantal uur per week
0,4318-0,6477
Provincie
Noord-Holland
Plaats
Amsterdam
Aanvang functie
01-02-2020
Organisatie
Jenaplan Basisschool De Zevensprong
Website

Wegens verhuizing van één van onze collega's naar de andere kant van het land hebben we een vacature in de middenbouw

Welkom op de Zevensprong 
Wij zijn een jenaplanschool in Nieuw Sloten. Dé school waar kinderen, ouders en leerkrachten van alle culturen en achtergronden samenleven en leren. Vanuit verbinding en de kracht van diversiteit om ‘anders’ te zijn, bereiden wij onze kinderen voor op de toekomst.  
We maken deel uit van stichting ABSA, waar vertrouwen de basis is. 
 
Met wie komen we graag in contact? 
We komen graag in contact met enthousiaste mensen. Ben jij een verbinder die een bijdrage wil leveren aan de ontwikkeling van onze kinderen en de maatschappij? We nodigen je graag uit eens te komen kijken. We spreken graag vrijblijvend met je af. 
 
Wat kunnen we jou bieden? 
We bieden jou een stamgroep op een gezellige, diverse school met een goed pedagogisch beleid. Het jenaplanonderwijs biedt hier alle mogelijkheden toe. De Zevensprong is voor jou een plek met voldoende begeleiding van onder andere de interne begeleiders en een
orthopedagoog. We hebben een hecht team en werken in sub-teams samen. 
 
Alle rijkdom van de stad en de rust van buiten de ring. Je kunt bij onze school gratis parkeren en zijn we goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Op de fiets komen is natuurlijk nog mooier! Wij vinden het belangrijk om kinderen bewuste keuzes te laten maken
voor de toekomst. 
Op De Zevensprong vinden alle oudergesprekken en bijeenkomsten in de middag plaats. We kiezen hier bewust voor om de werkdruk te verminderen. 
 
We hebben een prachtige populatie en meer dan voldoende aanmeldingen per periode. 
 
De omvang van de aanstelling is bespreekbaar. 
 
Een impressie van onze werkwijze zie je in onderstaand filmpje van de Nederlandse Jenaplanvereniging. 
 
http://www.njpv.nl/nl/introductie.html 

Een bijzondere maar toch ook gewone school. ‘Gewoon’, omdat we de kinderen zoals op iedere andere basisschool leren lezen, schrijven en rekenen. ‘Bijzonder’, omdat we dat niet op de klassikale manier doen, maar volgens het Jenaplanconcept. 
De zorg voor een prettig leef- en werkklimaat staat bij ons voorop. Dat geldt natuurlijk in de eerste plaats voor de kinderen, zij moeten zich veilig en geborgen weten. Maar ook de ouders en teamleden moeten zich op De Zevensprong thuis voelen. Wij vinden het belangrijk dat de ouders meepraten, meedenken en meehelpen aan de verdere uitbouw van de kwaliteit van het Jenaplanonderwijs.

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.