Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Groepsleerkracht L10
Dienstverband
tijdelijk, vast
Toegevoegd op
5 september 2019
Eind Datum
5 oktober 2019
Functie naam
Groepsleerkracht
Niveau
HBO
Aantal uur per week
1,0
Provincie
utrecht
Plaats
Amersfoort
Aanvang functie
zo snel mogelijk
Loon indicatie
L10
Organisatie
Montessorischool Pallas Athene
Website

Wij zijn per direct op zoek naar een Groepsleerkracht voor de Middenbouw

Stichting Monton zoekt voor Montessorischool Pallas Athene in Amersfoort per direct
 
Groepsleerkracht(en)
Middenbouw: 1,0 FTE
Duo invulling is mogelijk
 
Wij zijn :
Een school in een  monumentaal pand in de groene omgeving van het Bergkwartier. Een school die werkt vanuit de behoefte om kinderen te inspireren en uit te dagen. We zijn bezig om op innovatieve wijze ons onderwijs verder vorm te geven.
 
Wij zoeken
Een groepsleerkracht met belangstelling voor modern
Montessori onderwijs. Je hebt ambitie om samen met ons verder te bouwen aan een school die naast de ontwikkeling van leerlingen ook de professionele ontwikkeling van leerkrachten hoog in het vaandel heeft staan. De ontwikkeling van leerlingen, samenwerken en
humor zijn voor jou de basis van een mooie werkomgeving.
 
Persoonlijke kenmerken
Je bent een open persoonlijkheid met een duidelijke visie op hedendaags (Montessori) onderwijs. Je bent flexibel en positief ingesteld. Je houdt van samenwerken en samen investeren in onderwijs. Zelfreflectie en feedback geven of krijgen zijn voor jou vanzelfsprekende
onderdelen van jouw werk.
 
Wij vragen
Een onderwijsbevoegdheid en de bereidheid om een opleiding voor Montessori leerkracht te volgen. Bekendheid met het opbouwen en behouden van een goed pedagogisch klimaat.
 
Wij bieden:

  • een prettige werkomgeving in een enthousiast team;
  • bij goed functioneren en wanneer er vacatureruimte in de  school ontstaat, zicht op vast dienstverband tenzij dit uitdrukkelijk anders is aangegeven;
  • salaris conform de cao PO;
  • ontwikkelkansen binnen een dynamische school
  • ontwikkelkansen, bijvoorbeeld een Montessori opleiding

 
 Informatie of sollicitatie:
Voor informatie kun je bellen met de directeur van de school, Marianne Konings: 033-4617134.
Brieven met motivatie en CV ontvangen wij graag via het mailadres: sollicitaties@monton.nl. Vermeld hierbij duidelijk naar welke functie op welke school u solliciteert.
 
Uw reactie ontvangen we graag vóór 21 september 2019
 
Deze vacature wordt gelijktijdig intern en extern uitgezet. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang in de procedure.
 
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
 

Op de 11 scholen van Stichting Monton wordt eigentijds en ontwikkelingsgericht Montessori onderwijs gegeven. De scholen kenmerken zich door een autonoom schoolconcept met regiofunctie. De stichting zorgt voor een heldere missie en visie, structureel personeelsbeleid op alle scholen en gezamenlijke uitgangspunten als het gaat om onderwijskwaliteit, kwaliteitszorg, opleiden, begeleiden of bedrijfsvoering. Leerkrachten en directeuren binnen Monton krijgen de ruimte zichzelf te ontwikkelen en ontplooien, binnen de uitgangspunten van de stichting. Verdeeld over midden-west Nederland zijn de 11 Montessorischolen van de stichting actief. Maandelijks zoeken directieleden elkaar op om gezamenlijk op koers te blijven. Ook intern begeleiders zoeken elkaar regelmatig op om van en met elkaar te leren.

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.