Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Groepsleerkracht MB of BB 06 – 1,0 FTE

Voor onze fantastische school met leuke kinderen, een bevlogen team en betrokken ouders zijn we op zoek naar nieuwe collega’s!

We zijn een ambitieuze school waar we het belangrijk vinden dat iedereen gezien wordt. 

Wie zoeken we?
Wij zoeken gemotiveerde, professionele, flexibele, zelfstandige en enthousiaste groepsleerkrachten, die breed inzetbaar zijn. 

Wie zijn we?
Jenaplanschool de Sterrenwachter is gelegen in Nieuw-Loosdrecht. Onze school trekt ook kinderen van de omringende dorpen aan. Het motto van onze school is: ‘Elk kind is een ster, met zijn eigen glans en kleur’.
Onze school heeft nu 185 leerlingen, verdeeld over acht groepen (twee onderbouwgroepen (0/1/2), drie middenbouwgroepen (3/4/5) en drie bovenbouwgroepen (6/7/8). Binnen de school heerst een prettig leer- en leefklimaat waarbij het ritmisch weekplan volgens de
Jenaplanprincipes wordt gehanteerd.

Talent Primair
Jenaplanschool de Sterrenwachter maakt deel uit van de stichting Talent Primair. Talent Primair is een professionele onderwijsorganisatie met basisscholen in Gooi en Vechtstreek die op betrokken wijze talenten ontwikkelt voor een betere wereld. Wij ontwikkelen
talent met uitdagend onderwijs en stimuleren een actief lerende houding. Talent Primair geeft alle medewerkers ruimte en vertrouwen en zet ieder kind centraal.

Wat bieden wij?
Door groei van de school en de aanstaande zwangerschapsverloven bieden we diverse mooie werkplekken binnen een open en gezellig team. Wij proberen zoveel mogelijk uit te gaan van ieders kwaliteiten en de taken op basis daarvan te verdelen. Er zijn volop ontwikkel-
en groeimogelijkheden.
Deze vacatures bieden snel uitzicht op een vaste aanstelling.

Middenbouw-vacature
Voor de middenbouw zoeken we een enthousiaste collega die 3 tot 5 dagen per week wil werken met een mooie groep kinderen van groep 3 t/m 5. Je stemt zowel met collega’s van het OB als de BB het onderwijsaanbod af.
Daarnaast zoeken we nog een collega die op dinsdag en/of woensdag of donderdag in een middenbouw groep wil werken.

Bovenbouw-vacature
Voor de bovenbouw zoeken we een collega die op donderdag in een bovenbouwgroep wil werken.

Er is ook een combinatie van bovenstaande vacatures te maken.

Meer informatie
Wil je meer weten over deze vacatures? Neem dan contact op met Chris Heersink, directeur a.i. via (035) 582 1003. Wil je alvast een indruk krijgen van onze school? Kijk dan op de website van Jenaplanschool De Sterrenwachter

Interesse?
Graag nodigen we je uit om te solliciteren in de vorm van een filmpje, presentatie of een brief met motivatie en CV. Je sollicitatie kun je bij voorkeur zo snel mogelijk, maar uiterlijk 1 november mailen naar Chris Heersink, directie@sterrenwachter.nl. Met
passende kandidaten zullen we op korte termijn een afspraak maken voor een oriënterend gesprek.

We verheugen ons erop nieuwe collega’s te ontmoeten en zien uit naar je reactie!

Jenaplanschool de Sterrenwachter maakt deel uit van de stichting Talent Primair. Talent Primair is een professionele onderwijsorganisatie met basisscholen in Gooi en Vechtstreek die op betrokken wijze talenten ontwikkelt voor een betere wereld. Wij ontwikkelen
talent met uitdagend onderwijs en stimuleren een actief lerende houding. Talent Primair geeft alle medewerkers ruimte en vertrouwen en zet ieder kind centraal.
Binnen Talent Primair zijn vele ontwikkel- en groeimogelijkheden. Er zijn verschillende intervisiegroepen en inhoudelijke groepen waar medewerkers aan deel kunnen nemen. Ook is er een Talent Academy die professionalisering stimuleert.
 

We zijn een ambitieuze school waar we het belangrijk vinden dat iedereen gezien wordt. Op dit moment zijn we druk bezig met de ontwikkeling richting een integraal kindcentrum (IKC) en ontwerpen daarvoor een nieuw gebouw.

Jenaplanschool de Sterrenwachter is gelegen in Nieuw-Loosdrecht. Onze school trekt ook kinderen van de omringende dorpen aan.

Het motto van onze school is: ‘Elk kind is een ster, met zijn eigen glans en kleur’.

Onze school heeft nu 185 leerlingen, verdeeld over zeven groepen (twee onderbouwgroepen (0/1/2), drie middenbouwgroepen (3/4/5) en twee bovenbouwgroepen (6/7/8). Vanaf schooljaar 2018/2019 groeien we naar acht groepen. Er komt dan een extra bovenbouwgroep bij. Binnen de school heerst een prettig leer- en leefklimaat waarbij het ritmisch weekplan volgens de Jenaplanprincipes wordt gehanteerd.

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.